Přejít na obsah

Kadloss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kadloss

  1. Kadloss

    Xenony blikají

    Ahoj kluci.Blikne mi občas při puštěnym motoru levý xenon.A nejen to,dělá to i parkovačka v který je dioda.A ted jsem zjistil že minulý majitel dělal denní svícení a odholil všechny vodiče aby našel ten správný na připojení.Zralý na novou instalaci do světel.Pak hledej závadu ?Výsledek bude že je nechám blikat.To je dań za xenony.Na minulý octě sem měl bixenony a taky občas blikli.Asi neopravitelné.Jen čekám kdo mi dá do zubů,že na něj blikám.Nejsem si jistý že má cenu měit výbojky dokud svítí,avšak v servisu mě upozornil že pak to s sebou veme i trafo.
  2. Viděl sem podobný písmena a to celou abecedu.Měli je u nás v Příbrami v obchodě s kuchynskými potřebami.Sem docela čučel a ani nebyli moc drahý.
  3. Tak sem to celé přečetl,ale to co hledám tu neni.Takže tímto žádám.Je tu někdo v okolí Příbrami kdo by byl ochoten sehnat klimatronic a namontovat ho do Octavie 1.6 74kw,rok 98,nová palubka ?Teď tam není žádné klima. Díky
  4. Citím s tebou.Sháním to samé na 1.6 74kw v okolí Příbrami a taky se mi nějak nedaří a Chorvatsko se blíží
  5. S tou nehodou souhlasim.Když se vrátim k původní otázce co s rozpěrou,tak odpovím vrátit a nic nevrtat pokud nejde nasadit bez zásahu do karoserie.Jezdil sem s Feldou bez ní i s ní a nepocítil sem rozdíl.Stabilizátor kterej tam dávali byl rozumnej ale tohle je tahání peněz a bazarovci s tim rovnaj auta když jsou po stolici,aby nebyly křivý.Jednou jsem takhle koupil favorita a rozpěra při výměně tlumičů nešla vyndat.No proč asi....
  6. Tenhle podvozek neznám.Ale kdybych chtěl celej šel bych do něj k vůli ceně a hlavně se dá štelovat .Aco je důležité tak vzadu co čtu od 30 a ne od 35 kdy už to při naložení kufru a čtyřech lidech zavání dorazama.Jinak podvozek HP sem měl na Feldě a to zbytečně šlo mi jen ovzhled,takže na Octě už jdu cestou,pouze pružiny.Ovšem problem je sehnat tu spávnou sadu velikosti.Třeba Eibach má 30 zadek i předek což mi připadá že auto bude v předu zasejc vejš než zadek.
  7. Ahoj tady Kadloss až budeš mít chvílu,tak se mrkni už sem jí tam taky dal...

  8. motám se tu až se do toho zamotám......

×
×
  • Vytvořit nový...