Přejít na obsah

Pepa72

Uživatel
  • Počet příspěvků

    161
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pepa72

  1. Ahoj, dopadlo to tak, že octavia vyhrála, zůstala doma. Rozdíl to zase není moc velký a přeci jen jí už znám Ale díky za názory a odpovědi a ať Vám to jezdí k plné spokojenosti.
  2. Ahoj, 1,6/55kW to byla naše první octavia, koupená v bazaru jako zaručeně nebouraná...pochopitelně otloukánek, celolak atd. Alespoň se člověk naučil základy prací na octě. No v pátek uvidím, jak se dohodnu s prodejcem a taky kolik nabídne za naši současnou modrou krasavici.
  3. Ahoj, spíše než údaji na papíru jsem se ptal a díval tady na fóru. Já mám průměrnou teď na 1,6/75KW 6,8 litrů na 100km. Manželka si ze mě dělá srandu, že už jen klobouk na hlavu a jsem jak důchodce. Ale občas se musí motor vyvětrat...
  4. Ahoj, koukal sem na tu spotřebu pomalu s otevřenou pusou Parádní. Prodejci napsáno aby mě v patek čekal a uvidíme.
  5. Ahoj, také bych radši šel do Octavie 3, ale ta cena je trošku vyšší Na důchod něco menšího, na ten mám ještě trochu času
  6. Ahoj, taky si říkám, že to vlastně moc velká změna nebude, doma máme tři roky staré Clio, je pravda, že pokud porovnám kvalitu tak vede naše osum let stará octavia. Tchán má ix20, zatím jezdí, ale je doma jen pár měsíců a tak kvalitu nemohu hodnotit. Do škodovky jezdím do Čáslavi, ochotný, rychlý a kvalitní servis. Jsem poměrně puntičkář, asi deformace z práce, jsem letecký mechanik a tak vždy ověřuji jestli je vše provedené oki. To renault Kutná Hora...garančka-výměna oleje-olej odsáli, prý jsem měl vypuštění požadovat, ale materiál za výměnu naúčtován. Kabinový filtr napsán, zaplacen, ale nevypadá, že by měnili. Tak ještě uvidím, asi rozhodne až setkání u prodejce a sympatie.
  7. No, tak to si mi nahlodal rozhodnutí... Asi se ještě u prodejce projedu i s rodinou ať to trochu zatizime a odzkousime
  8. Klasika, space má malý kufr. Mam dvě dcery a s manželkou dokážou na dovolenou zaplnit i kufr v Octavii.
  9. Ahoj, díky. Je pravda, že aktivní systémy a deformační zóny postoupili vpřed. Asi rozhodnuto, v pátek jedu k prodejci, mě se líbí v bílé, ale už doma jedno bílé máme. A manželce Cappuccino, tak uvidíme na vlastní oči, mají tam obě barvy Ještě jednou díky.
  10. Já vím, a navíc stále ladí motor. Řetěz, širší řetěz a teď řemen. Ale jsem zvědavý, přeci jen není zadarmo
  11. To je podobné octe. Diky za odpovedi. A jak je to s životností, kolik máte nalítáno a jak slouží?
  12. Ahoj, kolik si takto naložený rapid vzal na dálnici?
  13. Ahoj, takže říkáš naložené auto na dovolenou ve čtyřech je pro 1,2 77KW moc? A jak ta 81KW?
  14. Ahoj, já musím říci vše oki, navíc je to naše už druhá octavia I, na té první jsem se naučil kde, co a jak. Četl jsem tu některé špatné zkušenosti:rezonujici plasty, silenbloky motoru, voda ve dveřích, atd. A i když jsem se svezl jen v té slabší 77KW, byla živější jak moje octavia, ale nevím jak se bude chovat nalozena nalozena ctyrclenou rodinou na dovolenou...kam jinam Chorvatsko A porovnání jízdních vlastností, podvozky jsou si dost podobné. Tak jsem na vážkách, ano či ne. Uvnitř je více místa, ale moturek obsahem jak v twingu Nepřesel nekdo z Octavie do Rapida
  15. Ahoj, zvažuji vyměnit svoji Octavii I TOUR 1,6/75kW/90000km za Rapida Fresh s 1,2/81kW. Co myslíte, kdo může porovnat, nechat nebo změnit? Předem díky.
  16. Pepa72

    Prevodovka 1.6

    Ahoj, tak autíčko je zpátky ze servisu. Prý dochází občas k roštelování táhel od řadící páky k převodovce, právě u této motorizace, tj. 1,6/75kW. Seřídili to a teď se ukáže, zatím vše funguje jak má. Cena opravy po slevě 20procent, auto zakoupeno u nich, 223,-kč.
  17. Pepa72

    Prevodovka 1.6

    Ahoj, už jsem si připadal jak cvok, řídím už od 18 a todle se mi ještě nestalo, tak jak koukám nejsem sám. Manželce to neudělalo ani jednou, asi s tou řadičkou hraje nějak líp ). Škoda Pce na Dukle mi napsala toto: Dobrý den pane Pepa72:)), před určením závady potřebujeme váš vůz nejprve projet u potom určíme druh závady. Napiště nám termín, kdy budete mít čas na zkušební jízdu. Může se jednat pouze o neseřízené táhlo řazení, nebo vadnou brzdičku II. rychlostního stupně. Pokud jim to bude vyhovovat pojedu tam v úterý, pak dám vědět.
  18. Pepa72

    Prevodovka 1.6

    Ahoj, minulý týden na Chodově se mi opět nedařilo dát po jedničce dvojku, ostatní rychlosti oki, nemáte někdo podobný problém? Najeto 25.000km. Díky za typy.
  19. Pepa72

    Prevodovka 1.6

    Ahoj, díky za odpověď já už se lekl, že vede do převodovky. O dovolené jsem chytil pořádné slejváky na Pagu, až jsem měl strach, že mám ponorku.
  20. Pepa72

    Prevodovka 1.6

    Ahoj, chci se zeptat, co je toto za zátku na převodovce, už jsem jí dvakrát vracel zpátky, nerad bych aby mi něco tudy padalo do převodovky. Taky bych se rád zeptal, mám 1,6 tourku 75kW, teď na dovolené v Chorvatsku se mi dvakrát stalo, že mi nešla dát dvojka, při podřazování, křižovatka, parkoviště. jinak vše oki, má najeto cca 25 000km. Obrázek přikládám.
  21. Ahoj, zvažuji koupi alarmu Kopel 6000, sice to není Magicar, ale on se prý v poslední době pohoršil v kvalitě, co říkáte na tento: KOPEL KR 6000 značkový autoalarm korejského výrobce, plovoucí kód druhé generace s použitím 60 biliónů kódů, dvojzónový otřesový snímač, dvojcestná komunikace do 800m, 1ks DO s pagerem + ochranné pouzdro, 1ks servisní DO, VPS pager, napěťové výstupy, možnost připojení přídavného snímače, imobilizační relé, dvojitý odemykací impulz, ovládání centrálního zamykání, kontrola signálu dosahu LCD ovladače, množství funkcí, přehledné programování, kabeláž, spínací kontakt, siréna. V dálkovém ovládání je zabudováno komunikační zařízení, které vám, přináší okamžitý přehled o stavu vašeho zabezpečovacího zařízení. Nebudete se muset vracet k vozu, abyste se přesvědčili, zda-li jste nezapoměli zamknout. Stejně tak v případě napadení vozu, vás ovladač a v něm zabudovaný přijímač pageru o tom vyrozumí hlasitým houkáním a blikáním, příp. vibracemi a na displeji (podsvícení indigo) vám ukáže, co se s váším vozem právě děje. cena alarmu 2306,-kč ,montáž 1500 - 2000 kč u firmy Ondřej Gregor - ALARM & TUNING v HK, mám to kousek ) Nějaké zkušenosti s obojím, jak s alarmem a s firmou? Jednu pozitivní mám, jednak hbitě odpověděli a kamarád to má namontované ve Focusu a viděl sem práci, aspoň tak jsme se dostali a jak se říká : Kak zavodskoje. ) Díky za odpovědi.
  22. Ahoj, je mi tě moc líto, je vidět, že jsis sním pořádně pohrál. Jak bylo zabezpečeno? Alarm apod.
  23. Jo to jo, ale hlavně je to rozdíl oproti 6000kč v Pardubicích.
  24. Ahoj, tak úspěšně odservisováno dnes odpoledne v Škoda značkovém servisu. Pěkná práce, mohl jsem být přítomen a za cca 2 hodiny hotovo. A hlavně počítejte se mnou: olej Castrol EDGE 5W-30.............1429,-kč servisní prohlídka........................2119,-kč tj. celkem: 3548,-kč Takže vřele doporučuji, hledat nebo kdo to má blíže do Čáslavi tak přímo k pramenu, protože proč za tu samou práci platit hodně peněz.
  25. To máš asi pravdu, vždyť oni o nic nepřijdou, ale už jsem tu první prohlídku překous, tak uvidím jak budou šikovný.
×
×
  • Vytvořit nový...