Přejít na obsah

Tomas1988

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomas1988

  1. Ahoj, tak kdyby měl někdo stejný problém, tak je po problému. S tátou jsme to rozebrali a vytočila se tam matka, takže motůrek točil, ale nehýbal táhlama nebo jak to říct. Takže dát novou matičku, protože původní jsem nenašel a je to. Zajímalo by mě kolik by si za to řekli v servisu :-) Tomáš.
  2. Ahoj, dneska se mi po cestě domů z ničeho nic zastavili stěrače uprostřed okna. Táhla i relátko pod volantem byla měněna. Motůrek zdá se vrčí, ale nechci to moc pokoušet, abych to nějak neodpálil. Nevíte čím by to mohlo být? Díky za radu! Tomáš.
  3. Ahoj, mám Octavii 1.9 tdi z roku 1998. Začal jsem mít před nedávnem problémy s otvíráním na dálku. Občas to šlo, ale čím dál hůř a už to nejde vůbec. Nechal jsem vyměnit baterku v ovladači a pak udělal vše podle tohoto návodu: www.skodaoctavia.cz/clanek/sparovani-dalky-po-vymene-baterie Dokonce se mi to i povedlo, protože na konci procesu mi zablikali blinkry a auto se zamklo ale odemknout už nešlo. Musel jsem zevnitř ručně. Co s tím mám? Díky za odpovědi. P.S. Dálku mám stejnou jako na obrázku, ale vždy mi na odemykání i zamykání fungoval jen jeden "čudlík" Díky.
  4. Ahoj, mám Octavii 1,9 tdi rok 1998 a začal se mi projevovat podobný problém. Nejdřív začali blbnout směrovky, chvíli jo pak zase chvíli ne, teď už nejdou vůbec, k tomu vyhřívání zadního skla, teď už nejdou ani stěrače a ventilátor. A dneska nejde už ani rádio. Není tu výsledek tady toho problému, proto se ptám. Díky za rady
  5. Ahoj, měl bych podobný problém. Stává se mi, že přestanou blikat blinkry. Ale zároveň s nimi přestane fungovat i vyhřívání zadního skla a dnes se k tomu přidala i nefungující páčka stěračů. Někdy to trvá deset minut nebo třeba i celý den. Pokud pustím výstražné tak normálně fungují a blikají všechny směrovky normálně. V čem bude problém? Díky za odpověď. Tak dneska k tomu ještě přestal fungovat ventilátor - topení, a to v tomhle počasí nic moc... Připadá mi, jako by to bylo celý nějak propojený, když jde totiž jedna věc, tak jdou hned všechny. Fakt budu vděčný za každou radu... Táta je docela kutil, tak bysme na to zkusili mrknout. Díky moc za Vaše rady.
  6. Tomas1988

    Stahovačka

    Zdravím, včera mi odešla elektrická přední levá stahovačka... S kamarádem jsme to rozebrali. Byl jsem na vrakáči, tam řekl, že stahovačku nemá. Motůrek bude myslím v pohodě, protože funguje, jen okno nejede. Objednal jsem v Autokelly stahovačku bez motorku... Moje otázka zní: Dá se přehodit motůrek na stahovačku bez motoru? A je to složité? Děkuji moc za odpověď.
  7. Ale já právě odemykám i zamykám jedním tím vystouplým tlačítkem. To druhé se mi zdá taky nic nedělá. A že občas bliká ten alarm a občas ne bys nevěděl?
  8. Zdravím všechny zkušenější než jsem já a že je Vás tu určitě hodně :-) Tedy k věci. Koupil jsem Octávii 1.9 TDi, 81 kw, rok výroby 1999. Dostal jsem k ní jen jeden klíč, který má na sobě kulatý tlačítko, který nic nedělá a ovaldač, ten má na sobě dvě tlačítka a s těch funguje jedno. Problém je, že se mi už stalo, že se jedny dveře nezamknou nebo naopak neodemknou.... Taky občas kontrolka alarmu na dveřích řidiče bliká občas ne (ani nevím jestli tam je alarm) Takže se chci zeptat: je to originá klíč? a co ty nefunkční čudlíky, je nějaký pořadí jak je zmáčknout aby třeba fungoval alarm nebo nefungoval. Snad jsem to napsal aspoň trochu srozumitelně. Díky za každou radu nebo postřeh.
  9. Díky za odpověď. Ještě se s ní projedu a pak dám vědět :-)
  10. Zdravím, zrovna jsem se přihlásil. Nemůžu najít nějaké odpovídající téma, tak zkusím svojí otázku přidat sem. Mám možnost koupit od strejdy Octavii. Myslím, že jí přitáhl z Německa a má ji asi půl roku. Je to 1.9 TDi, 81 kw, z roku 1998, podle tachometru má nalítáno cca 250 000 km. Koukal mi na ní kamarád automechanik, říkal, že byla asi lehce bouraná, což mi nevadí a že by jí za tu cenu bral. Bochá prý čep, vyměnit olej.... Nemůžu se rozhodnout, někdo mi řekne, že to je moc, druhej, že je to super, tak nevim :-) A cena za kterou mi ji strejda je ochoten prodat je 65000 Kč. Myslíte, že by to byl dobrej kup? Díky za odpovědi
×
×
  • Vytvořit nový...