Přejít na obsah

Mich4l

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Mich4l

  • Narozeniny 1.2.1991

Kontaktní metody

  • ICQ
    208-087-408
  • Skype
    joy.gamera

Návštěvy profilu

12 531 zobrazení profilu

Oznámení Mich4l

  1. takhle bych mohl eventualne vsechny zkontrolovat ze? kde je jen jeden kontakt jsou mimo provoz, a kde dva tak tam by mela byt pojistka? Pochybuju ze tam neco takoveho najdu protpze se mi zda ze funguje normalne ale nahoda je blbec a dekuju za tvou odpoved :))
  2. Omlouvám se za oživení rok starého tématu ale mohl by mi prosím někdo vyjet komplet vybavu podle VIN ? ze stranek igorweb a typoveho stitku jsem neco malo zjistil ale rad bych videl komplet vypis VIN: TMBJE73T0C9006482
  3. BiXenon s AFS nebo jak se to pise x), sedacky jen ptedni vyhrivane v manualu, climatronic, columbus s bt jednotkou. tazne, laurin to urcite neni, spis to muze byt tim ze je to puvodne vyrobene pro nemecko asi. jde mi o to ze podle manualu co najdu na netu treba pozice 18-19 neobsazeno a ja tam mam dve pojistky :D a dadalsi takove paradoxy tam jsou, treba pozice 7 vyhrev ventilu a snimac mnozstvi vzduchu? a tu mam lrazdnou? atd...
  4. Zdravim, mohl by mi nekdo rict prosim zda jsou ty pojistky spravne zapojene? zda se mi podle manualu ze nektere pojistky jsou v pozicivh kde je napsano Noebsazeno, nebo tam nektere nejsou vubec nebo je tam jina sila pojistky. Ja uz sem v tom vazne ztraceny, dekuji.
  5. Neměl sem namysli do techničaku, ale jestli zustane v ECU zapsané číslo aktualniho softu a jen se fyzicky zmeni soft na preddieselgate.. ale mate pravdu resit to nebudu :D jen jsem se ptal. Nicméně jsem koukal odkaď jste a jste na druhé straně republiky :D takže budu muset najít někoho schopného odsaď z karvinska/ostravska kdo se v tomhle vyzná :)
  6. No to nevím, auto sem koupil s tímhle stavem, je dost možné že třeba jezdilo více krátké trasy, takže se rychleji zaplnil treba nez tvuj? :) nevim ale jak rikas, pokud funguje resit nebudu :) Na kolik cca tenhle ukon vyjde, a jak je to potom zapsáno v ŘJ, je to uvedeno stále pod stejným číslem nebo se změní i to číslo sw?
  7. ZDravím, mám pár měsíců Superb 2 2.0 TDI CR 103 Kw DSG 6° Combi, kod motoru je CFFB, a vzhledem k tomu že je to mé první auto s DPF filtrem, tak se s tím systémem seznamuju. Poslední týden jsem si všiml že se filtr chce regenerovat (zvýšené otáčky na skoro 1tis. a i spotřeba a smrádek) bohužel podmínky mi to nedovolily a musel sem 2x rgeneraci přerušit, včera sem ale s autem jel zase a řekl si že ho to už teda nechám dokončit, zapojil sem OBD2 konektor a zapl apku na sledování DPF. Regenerace trvala celkem krátko dejme tomu asi 7minut jízdy na 4 stupeň rychlost cca 80km/h konstantně. O co mi však jde, zda z přiložených screenů dokážete zjistit stav DPF, nemám s ním problémy žádné jen mě to zajímá. A taky jestli SW dole zmíněný za lomítkem je SW řídící jednotky? Pokud ano hádám správně že je to DieselGate soft? A jaká verze pro daný motor je před DieselGate poslední? EDIT: Vůz měl při koupi najeto 208 000 cca teď mám necelých 211 a jsem spokojený :) je to velká loď :D P.S Obrázky jsou Před rozjezdem (86%)--> během jízdy(36%)--->Po regeneraci(26%)
  8. Ano TZ mám, ale sundal jsem ho protože jsem někde slyšel že když se zapojí TZ tak Senzory se vypnou.. bohužel tím to nebylo... pořád nefungují. vědět jak se jednoduše mrknout k té jednotce tak se tam podívám ale to bych musel asi celý kufr rozebrat :-/, mám tam ještě vyrovnanou podlahu kufru i s pojezdy
  9. No budu to muset dát někomu kdo má normální diagnostiku, ne ty smartphone vymazávače chyb :D aby to prošel důkladně. Nebo pokud je možné použít na to třeba Carista nebo nějaký podobný soft pro android klidně mě na to naveďte :).. ano je to jen parkovací senzor vzadu a pokud vím dělaly se takhle normálně originální senzory, jelikož i knížka o tom píše, že pokud jsou jen vzadu nijak se neaktivují jen zařazením Rka a pokud jsou vpředu i vzadu je k tomu i spešl čudel vedle řadičky. Pokud by byl někdo z okolí karviné který by byl ochotný mi to píchnout byl bych rád :) EDIT: není pro napájení té jednotky nějaká pojistka že by třeba do toho nešla šťáva? :)
  10. Taky mě napadlo že by to mohl být jen nárazník se senzory, ale na to mi tam přijde hodně kabelů :D jeden svazek je jakoby nalevo od rezervy přez pruchodku a druhy napravo jde několi kčerných kabelů přez pruchodku. rovněž i přímo u senzorů jsou kabely. Je nějaká jednoduchá možnost jak ověřit zda tam je ta ŘJ senzoru na tom podběhu ? nebo musim rozebrat cely tapecirung ?
  11. Dobrý den, předem říkám že jsem problematiku PDC zde na fóru četl ale nikde jsem si nevšiml řešení problému který mám. Pořídíl jsem si superb II combi r.v 2011 MR2012 který má zadní parkovací senzory, bohužel senzory nevykazují žádnou činnost (v Columbusu v secret menu Reversing funguje) sundal sem tažné i s redukcí do zásuvky a stejně nic, žádný tón nic prostě mrtvé. Vůz byl koupen v bazaru a měl jsem za to že u nasazeného tažného nejdou, jenže ony nejdou ani tak. Diagnostika (sice jen Carista a Carly) nevykazuje žádné chyby v park. assistentu. Mohl by mě někdo nasměrovat na co se podívat? Pojistky jsem prošel všechny, které tam jsou jsou vpořádku jedině že by někdo pojistku vytahl a nedal zpět (nevím proč by to dělal)
  12. Tak abych přidal taky něco po dlouhé době.... Fabia 1.2 40 Kw AWY (r.v. 2004) najeto 176 750 Km bez zjevných příznaků vad motoru. Vyměněné před 5 tis. zapalovací cívky, olej měněn každých 15tisic jednou jsme to solidně přetáhli až na 25 tisic... nebyl čas auto muselo makat... tlaky zatim měřeny nějak pri 140 tisic. a byly OK přesné hodnoty už vám ovšem neřeknu neboť si je nepamatuju a papiry jsou buh vi kde... samozřejmě vyměněna před pul rokem originální autobateri. tuším že vyměněno čidlo teploty vody? (prostě kolisala teplota vody na ukazateli na pristrojovce) jinak žádné velké závady jezdíme s tím denně min 200km převážně města, občas meziměsty a dálnice tak 3-4x ročně občas podtáčené pod 2 000 ot/min jinak řazení ccqa 2500-3000 ot/min jízda obšas oživená mou prasáckou nohou jinak běžný klídek... jediné co mi chybí je AC (klima) a byl bych spokojenej.... spotřeba když jsme ji počítali vychazela nějak 6.8 což není špatné tankuju občas vervu na benzině v polsku. jinak klisckou 95...
  13. Mich4l

    Sklopná anténa

    Zdravím chalani, omlouvám se že oživuju tohle téma, ale dneska v noci mi nějaký šikula zřejmě chtěl čorknout sklopnou anten, jenze mu to asi nešlo tak ji aspon zlomil... no demontoval sem ji (sla krasne mirnou silou napoprve..) a jel do mototechny s tím že koupím nový prut... ale ejhle chybička... on se nedá koupit na sklopnou antenu a prej ze musim koupit celou antenu za nejakych 800,- tak se ptám dá se někde koupit prut ke sklopné anténě ? nejlepe orig. na delce mi nezaleži pokud nebude delší než origo.. mám fabuli předface 2004
  14. Tak padla jasná volba půjde se do 1.9 TDI combi fabka nebo octa to je fuk...... jen jakou verzi? myslím kW.... dejme tomu od roku 2005 )
×
×
  • Vytvořit nový...