Přejít na obsah

remare

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem remare

  1. Mám to stejné, taky takhle klepe, ale jen když motor je studený, po zahřátí oleje na 90 stupnů to přestane. Jinak to klepání je citelně slyšet při venkovní teplotě 25 a víc stupnů, když je venku okolo 10 stupnů tak to neklepe vůbec. Nevíte někdo čím to může být.
  2. Dík za odpověď, jinak jak píšete že napouštět přes čidlo zpátečky, tak to nevim jestli je správně. Přes čidlo se to napoštělo u starších převodovek, třeba u 1.9tdi 5kval manual. Tady u novějších je čidlo umístěno jinde, jsou tam ale dva horní čepy. Náplň je určitě správně 2L. Ohledně těch olejů z druhovýroby že neplní normy, no nevim. Budu tam dávat olej od Febi SAE 75W (GL-4) a ten normu G 052 527A2.
  3. Potřebuji vyměnit olej v převodovce na octavii 3, 1,6 tdi 85kw manuál 5 rychlostí, rok 2018. O víkendu jsem to zkoušel, a vyteklo mi pouze asi 3dcl, vypouštěl jsem olej dolním vypouštěcím šroubem. Údajně se má vyšroubovat i jeden čep na převodovce a vyteče zbytek oleje, náplň bude asi 2L oleje. Prosím o radu o jaký čep se jedná, jsou tam dva, a jestli nový olej naplnit až na max hladinu na úroveň napouštěcího šroubu.
  4. Ahoj, je tu někdo kdo dokáže zjistit servisní historii mého superba z Elsy. Ve škoda servisu mi to odmítli vytisknout, že prý je to interní záležitost. Je to rok 2012 a auto vlastním jeden rok.
  5. Je to sice rok staré téma ale taky by mě zajímalo jaká je velikost dvanáctihranu, budu měnit kotouče a musím sundat celý třmen.
  6. Myslíte si že stačí odpojit diagnostickou zásuvku a tajný vypínač třeba na čerpadlo nebo něco jinýho.
  7. DP na starší OII mám ale není tam motor BXE a převodovka JCR, tak kdyby jí někdo měl tak prosím link. Dík
  8. libero1071 a olej se teda vypouští těmi 2 šrouby nebo jen jedním který je níž. A určitě náplň 1,7L, nerad bych to přelil.
  9. hanesek: víš opravdu že se olej nalévá přes spínač couvacích světel? Podle obrázku tam jsou 2 výpustné šrouby č.5 a 1 gumová zátka č.10, tím bych to tam nalil já. Nikde nevidím spínač couvaček. Nebo jestli máš DP s touto převodovkou mohl bys sem pověsit přesný návod výměny oleje, nerad bych něco podělal.
  10. Opravdu nikdo nemáte DP na 1,9tdi 77kw motor BXE a převodovka JCR. Pro mě je zajímavá jen ta převodovka, potřebuju vyměnit olej a nikdo neví postup . Musí se tam demontovat ložiskový čep aby olej vytekl celý.
  11. Najde někdo nejnovější na face.
  12. Tak mám nakódováno, jednotka to povolila. Ozi je machr a ještě jsme dobře pokecali. Dík moc
  13. Opravdu se nenajde nikdo, kdo už to dělal. Převodovka JCR má dva výpustné šrouby a má i jiné převody než ostatní převodovky a v Etce je psáno že je nutné při výměně oleje dodržet postup výměny (náplň 1,9L). Taky mě napadlo, že když je nutné dodržet postup výměny tak jestli to není těma 2 šroubama aby se nevypouštělo jen jedním jak te tomu u všech dalších převodovek.
  14. Zdravim, potřeboval bych vyměnit olej v převodovce na O2 1,9tdi 77kw, typ převodovky je JCR. Podle ETKY tam patří olej G070726A2 a je nutné dodržet postup výměny. Můžete se někdo podívat do dílenské příručky jaký přesný postup je u převodovky JCR 5kval. Dík
  15. Ahoj, hledám někoho z Prahy který by byl ochoten nakódovat funkci corner do OII 2007 jestli to jednotka dovolí. Dík moc
×
×
  • Vytvořit nový...