Přejít na obsah

jerzi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

701 zobrazení profilu

Oznámení jerzi

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. U Vasa z Prostějova jsem byl, ale nedal to. Stále závada osvětlení na panelu.
  2. Zdravím všechny v novém roce, ať vám všechny vylepšení jdou jako po másle. Tak jsem sehnal xenon světla na svůj rapid namontoval, přes svátky když byl čas, a jak se tu psalo blikačka byla. Kamarád co dělá ve škodovce mě něco v BCM nakodovat, xenony neblikají, svítí skvěle, ale auto mě hlásí po nastartování "závada světel" a "závada osvětlení SPZ" spz jsou z výroby led a nikdy závadu nehlásily. Nějakou radu, co ještě nastavit v BCM aby to bylo bez závad? Díky
  3. Zdravím vás pánové, také jsem podlehl vůni instalaci xenonů na svého rapida 2016, když tak pročítám tohle téma, je tu několik rozporů. Na začátku někdo tvrdil: koupíš xenony, namontuješ a hotovo. Postupně se přidává problém, kdy je nutné přispůsobení BCM. A tady bych se chtěl zeptat. Ve svém voze mám dle ETKy BCM (nevím teď číslo), ale je shodná s BCM vozu, který má xenony z výroby, když jsem chtěl aby se v AS podívali zda jde v ODISU, nakodovat z H7 na xenony, řekli že to nejde. Tedy když namontuji xenony, budou jen blikat, nebo to pojede, nebo to bude muset někdo jiný než AS BCM nakodovat, jak to tedy je? Už mám komplet xenony doma a než to rozhrabu, chtěl bych mít jesno. Děkuji.
  4. Zdravím miklisek, mám rapida Mr 2016, dal jsem stejné led žárovky do couváků, jako vy na foto, (jak jste tam zatmavoval tu horní čočku, ale hlásí to kontrola žárovek v couvacích světlech. Přitom stejné led mám i v O2 2008, tam kontrola nesvítí. Je nějaký rozdíl v can rapid a O2? Píšete zde o doletovaní odporů ale já mám rapida ještě v záruce tedy míč pájet zatím nebudu. Vám to chodí bez odporů. Protože co jsem tak četl odpory jste dával jen pro snížení intenzity svícení. Děkuji.
  5. Zdarec ,nenašel jsem tu, že by někdo řešil výměnu hlavního vypínače+ovadače hlasitosti rádia symphony. Něaká kurva se mi vloupala do auta,chtěl rádio ,které se mu nepodařilo vytrhnout ,tak ho aspoň zničil tak, že utrhl hlaví vypínač - teď nejde zapnout. Dík za info. Jura
  6. Zdar lidi, rozhodl sem si na své O1 předělat klasické světla na orig xenony.Potřeboval bych něakou radu jak postupovat,co je potřeba kde propojit nemyslím zrovna přeházet piny z 8pin do 12 pin svorkovnice to sem zvládl po rozdělání xenonu,ale spíš by mě zajímalo jak by se dalo vyřešit zapojení naklápění spínačem z klasických parabol naklápění xenonů.Dále mi vrzá hlavou jestli se po puštění dálkových světel nezhasnou výbojky potkávacích světel.popřípadě jiné zádrhele.Určitě nejsem první kdo toto předělával.Našek jsem zde pár cca dva odkazy na to naklápění ale jsou nefunkční.Díky za pomoc.
  7. jerzi

    El.zrcátka

    Tak sem to dodrbal to schema podle kterýho to mám zapojený je tohle
  8. jerzi

    El.zrcátka

    A to znamená že mám blbý schéma?nevím co myslíš tím levo a pravostranným řízením ale ty schémata sou samozřejmě dvě levá a pravá strana dveří ale tan jojstick je zapojenej na obou dobře.hele dám sem ještě fotku toho jojstiku.a to E nakonci - vůbec nevím co myslíš.
  9. jerzi

    El.zrcátka

    Zdravím všechny a žádám o radu.Před časem sem dodělával zrcátka v elektrice na fabu r.v.02 s el na okna vpředu.Mám ale potíže s ovladačem je to 6Y1 959 565 E JDY a nefunguje podle el.ze škodovky je ten že sem koupil něakej novej typ toho jojsticku.Šel sem tedy do autonovy ať mě ho vymění za starší model,tam mě pán poslal do... ,že se jinej neďělá a ani mi ho nechtěl vzít zpět prej v jiné fabii funguje.kdyz sem si pujčil jojstick od kamoše ze staršího modelu tak to vesele fungovalo.tak mě prosím někdo poraďte co s tím třeba by pomohlo schéma na tenhle typ jojstiku co mám zž sem tu nekde četl podobný problém.Děkuji za radu já už vážně nevím co s tím na vrakáčích je těch ovladačů s vyhříváním stašnej nedostatek.přikládám schéma podle kterýho sem zapojoval jojsteck.
×
×
  • Vytvořit nový...