Přejít na obsah

Tesil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tesil

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za info, ale nevedel bys, pls, jak na ostatní zapojení napájení apod? Tou redukcí myslíš nejspíš tohle http://www.handsfree-parrot.cz/Adapter-AUDI-SEAT-SKODA-VW.html, že? Tím pádem pokud je PARROT z Tiguana, mel by byt stejnym kabelem pripojitelny i k Oktavce?! Dík moc předem...
  2. Měl bych dotaz, mám OII Tour, v ní origo rádio Blues a od kamaráda jsem sehnal starší HF PARROT 3100... Původně bylo namontováno v VW Tiguan a údajně by ISO konektor měl sedět i pro Škodovku... Teď bych si ho rád hodil do svého auta, ale jak na to? Poradí někdo polopatě? Manuálně zručný jsem (snad) :-), ale autoelektro jsem ještě neřešil... HF je komplet, jen nevím, jak si poradit např. s napájením, ISO na rádiu, atd. Rád bych, aby vše fungovalo jak má. http://www.handsfree...rot-ck3100.html Předem moc díky za odpovědi!!!
  3. Tesil

    Demontaz listy

    Moc pekne!!! Mam udelane to same, krom dveri, ktere mam obavu docela sundavat, at neco nepolamu a tak... Mas nejaky dobry recept, jak na to?
  4. Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda má rádio BLUES možnost připojení nějakého externího zařízení po dodatečné montáži kabelu zezadu, jako je např. jack 3,5mm pro připojení MP3 či telefonu. Zkoušel jsem hledat i procházet atarší vlákna a nedařilo se... Jen jsem našel jak s rádiem ven... Díky a všem jen to nej do nového roku :-)
×
×
  • Vytvořit nový...