Přejít na obsah

Superbíček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Superbíček

  1. Čauves,tak jsem se nakonec na plasti dip vysral,kamarád mi nabídnul,že mi to stříkne,tak jsem se byl na to podívat,tak nárazníky a kapota v černým matu jsou supr a přes víkend mi stříkne kola,tak sem pak naházím fotky a pokud to bude ok,tak dám i kontakt,dělá to za dobrý peníze.

  2. Spíš si myslím,že největší roli hraje značka pneu,znám lidi co máj na bmw náhon na zadek,což je na zimu docela v některých situacích problém,ale daj tam gumu za 10-15 tis a jsou v pohodě.A není to,že daj na m6 195/50 :-D

  3. Tak já začínal zimníma 225/40 R17 a nebýt těch zkur*ených děravých silnic,tak si je tam nechám do teď,jinak jsem si dal 225/55 a vše je v pohodě,už na nich jezdím druhou zimu+jednou do roka alpy a zatím jsem vše vyjel a bez nehod.

  4. Libova barvicka,je dobry u tohohle,ze to je neprehlednutelny:-D jinak co jsem se ptal poldu,tak pokud mas cernou a das si nejakou podobnou,carbon,nebo matna,tak to nemusi byt,ale pak jak jsou zmeny treba z bily na tenhle, ,zabinec'' :-D tak tam to musi byt,jinak ten naraznik je peknej na supikovi.

  5. Ahoj,na jaře mi odešel motor kvůli olejovému čerpadlu.Po výměně motoru(stejného typu),spojky,repas:turba,vstřiků mi přijde,že auto už nemá takový odpich,je možné,že ten chip nebude spolupracovat s touto sestavou a muselo by se to znova nachipovat?

    Pak jsem se chtěl zeptat jaké máte zkušenosti s firmami ohledně chipu a zda jste to zvedli více jak nad 125Kw na seriové díly.

    A poslední otázka,zda máte někdo zkušenost s firmou MAXPOWER,je odkaz na forum(nahoře v levo).

  6. Teďka na jaře jsem sundaval 235/45 R17 a nemohl jsem si na ně v ničem stěžovat a to nejezdím pomalinku a protáhnul jsem to jak mimo Prahu tak do Krkonoš i Alp.Myslím si,že u tohohle auta to nemá takový vliv.Jediný o čem uvažuji,tak 225/55,pač jak je menší profil,tak udělám o nějakou díru a že jich je,boule:(

×
×
  • Vytvořit nový...