Přejít na obsah

sláveček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení sláveček

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám takoví dotaz ohledne toho rámečku na koncovku výfuku, potřeboval bych něco podobného dokonce by se hodilo přesně tohle na můj nový výfuk Layting či to náhodou někdo nemá, nezná nebo neporadí něco podobného vyrobit. Rád se s vámi podělím o informace ohledne výřezu do nárazníku a toho lemu. Dekuji.
  2. ja mám taketo uchycení divné chybí zadní háček na tlumiči:.!
  3. Potřebuji elek.schéma tehoto centrálnýho pro potřeby zapojení pro připojovací body, signály zamknout a odemknout na alarm Jablotron CA-320 Akcent. Nemáteho nekgdo zapojený a od neho schéma?
  4. pozri sa ak to bude nejaky neznamy .. tak stale mas moznost trebars dokupit jablotron central a to potom prepojis bez problemov ... vsetko je len otazka penazi .. a ucelu na ktory to ma na aute sluzit ... Tak sem to prověřil jaký tam mám instalovanej centrál. Takže je tam EURO - CZ 4 Fabia E z dálkovým ovládánim. viz obrázek: Tak se rád nechám poradit jak v temto případe postupovat se zapojením na popsanej alarm. Dekuji za radi.
  5. No zaprvé dekuji za odpověd. Taky se teho trochu bojím či to půjde zkombinovat stým centrálem nebo nevím ještě jaký tam vůbec je. No snád se to bude dát z kombinovat. Elek. schéma nemám.
  6. Zakoupil sem si tento typ autoalarmu pro moji Fábiu 1.2 HTP 40kW 2004 Classic vybavená neorig. centrálem a zajímalo bi mně či zvládnu tuto instalaci. V autoelektrike se samozřejmě trochu vyznám, ale návod od výrobcu je trochu stručný a spíše pro odborníky jak tam nakonec i píši. Mohl bi mně někdo poradit se svými zkušenostmi a na co se mám připravit vzhledem moji kombinaci typu auta a vybavením centrálem?? Prosím o nejakou tu radu popřípadě Váš osobný návod a radi postupu práce a co si připravit, aby mně něco nepřekvapilo. Dekuji za odpověď a radi.
  7. Dík za odpoveď a stručný návod, už som trochu v obraze. Môžeš mi ešte doporučiť, akú anténu si mám zohnať? Samozrejme mimo, tej originálnej škoda.
  8. Potrebujem chybnú anténu vymeniť za novú a chcem vedet postup co a kde demontovat, aby som sa dostal ku káblu antény. Kdo má už stýmto skušenosť, rád se poradím. Dekuji !
×
×
  • Vytvořit nový...