Přejít na obsah

vicctor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení vicctor

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Problém je v tom,že amundsen nebyl v autě od výroby,první majitel jej tam namontoval a jeho původ je pro mě nedohledatelný,tím pádem nechci Škodovku riskovat.Nerad bych měl problémy za něco s čím nemám nic společného.
  2. Ahoj všem,měl jsem v autě amundsena a koupil jsem columbuse - klasický upgrade.Problém nastal v tom,že mi předchozí majitel auta nedal PIN k amundsenovi.Neznáte někoho na moravě kdo umí ten pin načíst?
  3. Ahoj všichni,koupil jsem roční octávii III s halogenovýma světlama a to denní svícení je fakt tragédie,vypadá to jako návrat do ranných devadesátých let :-( Do přestavby na Bixenony se pouštět určitě nebudu,tak jsem si říkal,že by nemuselo vypadat špatně kdybych dal LED "žárovku" do mlhovek.Samozřejmě by bylo nutné přeprogramovat denní svícení na mlhovky a upravit odpor kvůli check controlu.To je taky můj dotaz,umí to tady někdo? Nebo můžete mi prosím případně někoho doporučit? Vím že na Superba II to šlo,ale je mi jasné že v octávii III je všechno jinak.Tak předem dík za jakékoliv konstruktivní rady.S pozdravem Viktor.
  4. Je hotovo a dopadlo to dobře.Airbagy úspěšně předělány z původních sedadel do ventilovaných a tím pádem jsou funkční a kontrolka zhasla.Dále současně upraveno elektrické zapojení ventilace sedadel a ta je funkční taktéž. Velké díky Mekenovi i lidem kteří konstruktivně radili
  5. Pokud jsi si nevšiml napsal jsem,že chci udělat vše aby airbagy fungovaly,s tím odporem bych to řešil jen v případě kdy už by to jinak řešit nešlo.Je vidět že jsi vlákno nečetl a přesto děláš své vlastní špatné závěry nad skutečnostma - kdybych věděl že to airbagy nemá tak nekupuju,ten Polák mi to prostě zatajil a tím pádem mi nezbývá než to nějak vymyslet a je jasné že jsem nikdy nechtěl upřednostnit ventilaci před funkčním airbgem. Takže pořád si myslíš že tvoje první peprná hláška která neměla ani snahu mi nějak poradit nebyla povýšenecká,když jsi ani nebyl schopný přečíst si souvislosti v celém vláknu?
  6. Myslíš že bych měl z takového řešení radost? Samozřejmě to beru jako poslední možnou variantu kdyby ani ten přehozený airbag nefungoval,ale jde mi o konstruktivní řešení problému a tím rozhodně waikikiho příspěvek nebyl
  7. Doufal jsem že napíšou jen lidi kteří o této problematice alespoň něco vědí,bohužel jedovaté a povýšenecké poznámky se dostaly i sem.Příště alespoň nespamuj když nejsi schopný poradit.Příspěvky tohoto typu raději publikuj na bulvární servery kam možná patří,tam budeš jistě za frajera.
  8. Záplaty tam naštěstí nejsou :-) sedačky jsou jinak v supr stavu. Z toho Poláka vylezlo,že to koupil od firmy z Německa která se zabývá testováním aut,nic bližšího k tomu nevím jen ještě říkal že sedačky od nich jsou vždy bez airbagu,může to být pohádka a taky nemusí,každopádně to potřebuju nějak vyřešit,už se připravuju i na variantu že tam dám místo airbagu odpor aby zhasla hláška vadného airbagu.
  9. Ten airbag prostě vytáhli ven,mohl bys poradit kde to schéma sehnat?
  10. Dnes jsem zjistil že v "nových sedačkách" není airbag,tím pádem bych potřeboval návod na demontáž airbagu s předních sedaček (vytáhnu airbag ze starých) nemáte někdo ten návod ?
  11. Tak mám řidičovu sedačku v autě a problém je na světě.Elektrický posuv funguje,vyhřívání funguje,ale nefunguje ventilace a svítí závada airbagu.Při montáži jsem zjistil že v řidičově sedadle chybí řídící jednotka,samozřejmě jsem ji přehodil z mojí původní sedačky,ale myslím si že ventilace nejde možná z důvodu jiné jednotky (hlášení chyby airbagu taktéž) Nevíte o někom kdo by mi mohl odborně pomoct? Ve Škodovce už se ptát nehodlám,jejich neochota řešit podobné věci je pověstná. Ještě jedna věc,zbyla mi navíc ještě jedna svorkovnice na straně kde se kabely připojují do podlahových svorek,myslím že to bude káblík k videovýstupu na LCD panel v sedačce (viz.foto) Předem dík za smysluplné rady.
  12. Zdravím všechny Superbáky,mám SII r.v. 2008 v elegance výbavě s elektrickýma sedačkama a kůží ivory,sedačka je na řidičově sedadle poškozená od blbých džínů s cuplíkama :-) Až tak bych to neřešil,ale dostal jsem příležitost koupit pěkné sedačky (r.v.2012) v mojí barvě z verze Laurin & Klement které mají dokonce ventilaci/odvětrávání a boční tlačítko kterým se může ze zadních sedadel spolujezdcův sedák posunout. Můj dotaz zní,když sedačky přehodím,nebude problém s nějakou hláškou řídící jednotky nebo s airbagem? Budou po přehození normálně fungovat?
  13. Zdravím všechny,mám SII r.v. 2008,najeto skutečných 70tisíc. Když přijdu ráno do garáže,nebo auto někde dloho stojí chytá to na ťuka,ale když někde popojíždím a motor je teplý startuju cca 2 vteřiny.Další věc a to už mi dělá dlouhou dobu někdy to prostě při přidání plynu cukne (výpadek výkonu méně než 1s) Co jsem už udělal : V první řadě jezdím jen na "kvalitní" značkové benzinky,diagnostika - žádná chyba,vstřikovače mají symetrické dávkování,DPF v pořádku čistý.Vyměnil jsem palivový filtr,koupil jsem preventivně kvalitní čistič palivové soustavy a vše pořád stejné.Můj tip je špatné podávací čerpadlo,co si o tom myslíte vy? Předem díky za jakékoliv použitelné rady.
×
×
  • Vytvořit nový...