Přejít na obsah

StunaT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení StunaT

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Oranžové tam mám. V příloze jsem načrtnul, jak to mám zapojené. Je mi divné, že teplota, hodiny, osvětlení a spínání klíčkem přes ty cany funguje a GALA ne.
  2. TAK JSEM TO KONEČNĚ POZAPOJOVAL. RADIO HRAJE, UKAZUJE TEPLOTU, ČAS, SVÍTÍ JAK MÁ. JEN TO RADIO NEVIDÍM NA MAXI DOTU A NEFUNGUJE FUNKCE GALA. CO S TÍM?
  3. To tady opravdu není nikdo, kdo by měl alespň fotku schema zapojení na vrchu radia? Moc by mi to pomohlo.
  4. Tak mi dorazila ta redukce z ISO na FAKRA. Ale dostal jsem doporučení použít jen ten konektor FAKRA, a přeházet tam dráty z ISO konektoru přímo, bez redukce. Neměl by někdo fotku zapojení drátů do konektoru? I s tou zelenouo kostičkou (nevím jek se jí říká - vedou do ní dva oranžové dráty) Děkuji
  5. DORÝ DEN, POTŘEBUJI PORADIT, JAK ZAPOJIT SWINGA DO FABIE 2fl. V AUTĚ MÁM VYVEDENÉ KLASICKÉ ISO KONEKTORY, ANTENU A ZELENOU KOSTIČKU S DVĚMA DRÁTKY. BUDE MI STAČIT KOUPIT : Můj odkaz ? KOUPIL JSEM RADIO PO NETU, ALE NENÍ NA NĚM SCHEMA ZAPOJENÍ CO KAM. NEMĚL BY NĚKDO TO SCHEMATKO? DNES JSEM PROMĚŘIL TEN NAPÁJECÍ ISO KONEKTOR. NA 4, 5, 7 JE TRVALÉ NAPĚTÍ. JE TO V POŘÁDKU? NERAD BYCH VYPÁLIL RADIO. A CO S TOU ZELENOU KOSTIČKOU? KAM JÍ STRČIT? BODLA BY MI FOTEČKA, JAK TO MÁTE NĚKDO ZAPOJENÉ DO RADIA. CO SE TÝČE ANTENY, BUDE MI STAČIT TOTO: Můj odkaz ? DLOUHO JSEM TU NA FORU HLEDAL. ALE ZAPOJENÍ SWINGA NENAŠEL. TAK SE OMLOUVÁM, POKUD JSEM HLEDAL ŠPATNĚ. DĚKUJI ZA ODPOVĚDI. TOMAS
  6. Dobrý den, scháním schema uapojení swingu na fabii fl. Mužete mi ji někdo poslat na StunaT@seznam.cz. Děkuju moc. Koupil jsem auto, swinga ale nějak mi ty konektory nejdou k sobě. Bodla by mi i nějaká fotečka jak to má být do radia nasázené.
×
×
  • Vytvořit nový...