Přejít na obsah

d3079

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem d3079

  1. Já osobně bych si od nich nic nekoupil,krom plechařiny,která jakš takš jde a občas i pasuje.Tak ostatní věci jsou dost býda a moc dlouho tam nevydržej.V paraze beru věci jedině od AUTODÍLY KRČ a nebo ve SPEKTRU v Běchovicích a pak bych asi volil mezi Elitem a Štanglem.Ty první dva maj dost dobrý ceny a kvalitní věci,které vydrží a snad ještě nikdy jsem tam nemusel nic reklamovat, ale když chce někdo ušetřit a pak se s tím ještě vstekat tak mu radim nakoupit u Kelly.
  2. Já mám ten samej motor a rok v. je též 2000 a nemám s ním problém co se týče spotřeby oleje.Za celí ciklus mezi jednotlivejma výměnama což je po 10 000Km tam doleju třičtvrtě litru oleje.Leju tam polosintetiku jak jepsané v info k tomuto vozu a kupuju Mogul,nemohu si na něj stěžovat.Motor chodí klidně a pez klepání.Jezdím s ním každý den do práce a zpět,což je 75Km a mám najeto 104 000Km.Auto jsem kupoval 4roky staré a s asi 40 000km.Nemohu jsi na tento motor stěžovat, když se na něm dělá pravidelná údržba, tak je k nezaplacení.
  3. d3079

    Trippling fabia

    tak do toho bych šel,to neni nic hrozného a maš na něj nějaký kontakt?
  4. d3079

    Trippling fabia

    Jak moc dobře si to nechá zaplatit a odkud je ten pán?Možná bych měl zájem.Dík za odpověď.
  5. d3079

    Odkud jste?

    Okres Kolín město Český Brod.
  6. Plně souhlasím s výše uvedeným textem,já jsem teda jen neměl tyto závady.Má pochází též z německa rok výroby 2000 a mám najeto 97800 před zhruba 1000Km mi odešla lambda sonda u motoru a taky musim tu a tam čistit klapku zanáší se olejovejma výparama,ale to potvrděj i v servisu (zhruba po 5000km) kolísání na volnoběh.Rozvody jsem měnil v 80000km,teda samy si o to řekly.Ale jinak jsem s ní plně spokojenej a nemůžu si stěžovat a to je v každodením provozu, i spotřeba je rozumná 6-7,5. A když potřebuješ někoho předject a pořádně ji vytočíš tak je to dravec.Gratuluji ke kopi.
  7. Po dálnici na rovině 205Km/h, ale ta okamžitá spotřeba je děsivá a při potřebě prudkého dobrždění je taky znát že na takové rychlosti neni stavěná. Z kopce se mi to jednou podařilo max 210Km/h.Pohodová cestovní rychlost je 150-160Km/h.
×
×
  • Vytvořit nový...