Přejít na obsah

Ostik-69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ostik-69

  • Narozeniny 13.3.1969

Návštěvy profilu

1 819 zobrazení profilu

Oznámení Ostik-69

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. No neumim si to poskladat v kterejch mistech to je v realu nemas nejaky odkaz na obrazky viz foto ? Dik Martin
  2. Mam procteno jde mi o to cidlo to nikdo nevi ?
  3. Ahoj panove muze mi nekdo poradit kde je na motoru 2.0 TDi 103 Kw BKD r.v. 2005 najeto cca 103 tis. čidlo teploty motoru ? Mam spatne teple starty dele to toci chci vyzkouset pri teplem motoru toto cidlo odpojit nekde jsem cetl ,ze tim se da poznat problem s otackama starteru pokud jsou nizsi neda naftu. Diky za odpovedi. Neresil toto nekdo z Liberecka jsem z okoli České Lípy potreboval bych s timto problemem pomoci. Diky jeste jednou vsem. Márty - tel: 777 625 615
  4. Dej sem pak foto az budes mit nainstalovano .
  5. Kazdymu se libi neco jinyho tak proc si to hned zneprijemnovat .........
  6. Jeste jsem te chtel poprosit mam motor BKD jsou s nim potize zatim jsem se nedopatral ani kdy menit rozvody mam najeto 102 000 km jedina vec co me zlobi je teplej start trochu dyl toci nez to nastartuje. Diky moc za radu. Martin.
  7. Ahoj pánové mate nekdo zkusenosti s timto adapterem mam totiz v aute radio Stream bez MP3 coz je bida a chtel bych tam doinstalovat tuto vecicku Octa je rok vyroby 2007 Elegance. Diky. Martin - YATOUR YT-M06 VW12 - .http://www.ahifi.cz
  8. Diky uz jsem taky neco nasel me se to libi je to zas trochu zmena klasiky.
  9. Ahoj nemate nekdo odkaz na tenhle spoiler pod predni naraznik + obe mřížky a to bocni nasávání ? Díky.
  10. Ahoj panove mel bych dotaz ohledne sestelovani rucni brzdy na Fabku 1.4 16V r.v.2000 vzadu kotouce potreboval bych ji dotahnout kde je ta kolibka se stelovaci matkou uvnitr pod stredovym plastovym tunelem ? Nebo jak resite pritazeni rucky. Diky uz jsem to nasel.
  11. No tak tenhle problem nemam od ridice to otvira a zabouchnuti vpohode,ale z venku nejdou otevrit tim mikrospinacem a hlavne sviti porad ta zarovka v kufru budu muset rozdelat ty pate dvere a promerit ho ten plastovej kryt na 5dverích po obvodu je jen nacvaklej na prichytkach klasicky jako tapec u ostatnich dveri ?
×
×
  • Vytvořit nový...