Přejít na obsah

JirkaBrno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 997
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem JirkaBrno

  1. JirkaBrno

    1.0 G-Tec

    Cng za 80kc kilo z toho dnes dělá neprodejné auto..
  2. Škodovka má napalemy ceny, rozvody trvaji cca 3 hodiny i s cigatem a pauzou na kafe, sadu rozvodu seženeš za 3-4 tisíce i s pumpou, pak hen nová chladící kapalina. Celková cena 6-7 tisíc maximálně. 13000 za rozvody je zlodějns, mají stejny rozvody za který účtují za 9000 jako ty z netu za 3000.darebaci.
  3. https://www.idnes.cz/praha/zpravy/policista-volno-akce-dopadeni-zlodej-navigace.A191231_122932_praha-zpravy_brzy
  4. Tak mám opraveno, bohužel to nešlo jinak než pajet, je tam strašně blbý přístup.. Tři kabely přerušeny, tři praskla izolace.. V létě budu muset sundat tapecirunk střechy a kable znovu nastavit po celé délce od konce střechy až po víko zavazadelniku. Shit.
  5. No budu to řešit krimpovanim v místě dveří, kam nakrimpuju nový kus kabelu plus smrstovacka a směrem ke kastli dám samopajitelnou smrstovacku pac se tam nedostanu s krimpovackama.. Úplně pajet se mi to nechce, aby se to zase neurvalo. Nový svazek 3000plus práce.. Super. A sada pro opravu není.. To chceš..
  6. Na fabii 2 není, na f1 je.. Nevím, výrobce musel vědět, že ty kabely stojí za hovno a nic nedělal pro zlepšení, vždyť tento problém byl už na f1... Nehledě na to, že kabely praskají i na Octavii a superbu.. Simply never..
  7. Tak to mám taky, páté dveře, nefunkční zámek dveří a vyhřívání skla. Tři kabely ko. Vyřeším napájením novými kabely a smrstovackou.. Už mám opravovane oboje dveře. Kabely na ***ota, když vemu, že ve facku a felde mi držely celou životnost auta a na fabii sotva 7let...
  8. Kolik vlastne stoji takova oprava nebo vymena svazku,neznam mapu ))))
  9. To nevim,rikal,ze to vymenil.. jezdim k nemu pravidelne uz deset let a ma na dnesni dobu srandaceny,tak nevim..uvidime.. nam to opravoval uz na dvou fabiich a zatim vse slape,tak predpokladam ze vi co dela..
  10. Opraveno,pretrhana kabelaz,vymena kabelaze oboje dvere,cena 2000..
  11. Zavezl jsem to nakonec mechanikovi,nemam chut ani cas se s tim jebat a hlavne on vi kam sahnout..
  12. Zdar.problem f2 face. Nefunguje prave okno u spolujezdce a ani nataceni zrcatka. Leva strana u ridice jede. Pojistka 52 pro napajeni praveho okna je ok.. dle vseho bude asi problem s kabelem v pruchodce dveri? Resil nekdo? Da se zkusit odpojit akumulator k vyresetovani jednotky oken ? Diky
  13. mam ten test cely, ale je to foceno na tajnaka v Kauflandu.. jestli chcete, muzu to sem hodit, pokud nekdo nema lepsi kvalitu..
  14. muzes prosim naskenovat? dik..
  15. ten motor zvladne v klidu 500 000 pokud někdo neojebe udržbu.. ale bohužel, lidi chtějí auta do 100 000.. ja když prodával feldu s 257000km tak borec říkal.. no, má to dost najeto.. říkam, pane, poctivý servis, serviska vyplněna sice rukou, ale vyplněna,nic není ojebané.. říkam, jestli chcete, můžu vám tam natočit třeba 150000, mně je to fuk.. tak pokyval hlavou a auto si vzal, dodnes ho vidam jezdit..
  16. JirkaBrno

    Reklamace

    kdysi brala skodovka repráky z TVM valašské meziříčí, což byla tehdejší fabrika Tesly, kde se vyráběly skutečně kvalitní repráky.. asi kvalitativní posun vpřed..hlavně, že je to levný že..
  17. ptali se, kde udelali chybu.. dementi, asi si mysleli, ze budou takhle corovat do duchodu..
  18. a co si máme z toho tvého zajímavého příspěvku jako odnést..?
  19. neco takovyho jsem viděl.. když vyvaříš coca-colu, zbute ti přesně taková čená hmota, kterou ty máš v motoru.. vivat ojetým autům..
  20. uz jen to, že je menší kufr, že se víc sjíždí gumy a váha +140 kilo je znát jak sviňa..
  21. no, tak servis po 164000km.. vzduchovy filtr, pylovy filtr, olejovy filtr, olej castrol 5w40, nove zadni pakny, nove lanovody od rucky,udelana geometrie z duvodu lehkeho ojizdeni kol na boku, vycistena klima ozonem, umyt motor, celkova prohlidka, vysato,umyto, dolity vsechny naplne.... 5600kc.. garaznik pracujici ve skoda servisu.. za praci si vzal 1000kc a 600 stala geometrie, zbytek je material..
×
×
  • Vytvořit nový...