Přejít na obsah

gtride

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli gtride

  • Narozeniny 27.3.1973

Návštěvy profilu

1 681 zobrazení profilu

Oznámení gtride

  1. gtride

    Výfuk

    Faurecia,Eberspächer,JZW
  2. Výmenou hlavy si akurát uškodíš a peniaze do luftu.Začne nehorázne žrať olej,vymeníš hlavu,ventile ale treba aj vymeniť piestne krúžky pretože nová hlava+ventile=vyšší tlak vo valci a staré krúžky ten tlak neudržia.Ak auto nie je extra zhnité a neplánuješ nové tak najlepšia možnosť celý motor po GO.Ale potom jedine z Vyškova a najlepšie výmenou.Za 4 hodiny máš motor vymenený.cca 30 000 Čk.Potom uvidíš ten rozdiel.
  3. 40 kw aspoň podľa moji informácii má dva druhy vstrekovačov.
  4. c80a3070-5ebe-4a84-b408-befc47a0b864-360p.mp4
  5. Toto mám vpredu ale nemôžem už celý deň nájsť presné OEM číslo,najpresnejšie som podľa farebného označenia našiel 6Q0411105J ale je to VW Polo.Podľa kodu môjho motora BMD by to malo byť správne ale ak sa mýlim tak ma opravte,až nekúpim iný rozmer. Ďakujem.
  6. Torque steer(chudák nepochopil za tolik let)
  7. gtride

    Odvzdušnění brzd

    Je to sice Rapid 77kw 2014 ale nemusím zakladať nové témy.Je spôsob ako odvzdušniť brzdy s ABS+ESP bez VAG.Samotné ABS by odvzdušniť šlo ale v kombinácii s ESP?
  8. Tak asi SPIDAN alebo SKF na homokineťaku by som nešetril
  9. Omluva.Výraz MPI se u ,,jednadvojek" nepoužívá. Samozřejmě je správné že znamená vícebodové vstřikování.
  10. Ten servis poši do řiti.Všetko poctivo vyčistiť a hlavne novú sadu ovládania+uloženia bubnových brzd a hlavne nový klinek samostavu a nové lanká ruč.brzdy.
  11. Fabia 1 1,2 MPI ? myslím že 1,2 HTP napíš výkon KW a kod motora ak je pre teba dôležitý zámok prevodovky construct alebo defend lock tak to je na smiech zabezpečenie,možno DO + hmlovky to je trochu + a motor vymeníš oficiálne len ak má stejný kod tak v ČR tak v SR a na vrakáči kúpiš možno(určite) horší ako máš.Na vozík ak je to 40KW motor sa moc nehodí na to je Felicia lepšia hlavne kvôli prevodovým pomerom vs výkon motora a ŽIADNY CHIP !!! motora
  12. https://www.oleje.cz/clanek/Mazivarske-myty--Mytus-treti---mineral--polosyntetika--syntetika
  13. No už je nás viac s týmto problémom mne sa stáva že že relátko motora stieračov cvakne aj 2x po sebe a stierače sa spustia(pri zapnutom cyklovači) Pri normálnom režime stieračov relátko vôbec nepočujem.
  14. Ten krúžok samostatne nekúpiš je súčasť každého klbu ale mne sa zdá že niekto pri demontáži klbu ten plech asi zničil tak ho tam jednoducho nedal.Jedine z iného klbu opatrne stiahnuť a na druhý zase opatrne naraziť
  15. Zdravím bobanHTP tak konečne som narazil na niekoho z HTP clubu,škoda len že HTP forum.cz už neexistuje.Takže zdravím

×
×
  • Vytvořit nový...