Přejít na obsah

JR_2010

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JR_2010

  1. Máš asi špatnou techniku "kopu", já s tím problém nemám.
  2. JR_2010

    1.4 tsi 92kw

    Tady to hodnocení, co uvádíš, je víc než výstižné, pěknej blábol. Mám s tím motorem něco naježděno v SIII a nebýt na přístrojovce upozornění, že jedeš na 2 válce, tak víš prd, sepnutí válců trvá v řádech milisekund, což je nepostřehnutelné.
  3. Zajímavé je, že vůbec neřešíte zdroj a už tady rozebíráte jak je Škodovka blbá, přitom je to normální omalovánka nějakýho home designera.
  4. JR_2010

    Fabia III

    On měl možná na mysli Superb III...
  5. Mluvíš se mnou jako ve škole a přitom mne vůbec neznáš, tak tedy zaprve asi jsem tu informaci musel získat někde od někoho ve Škodovce, protože s ní asi tak nějak mám něco společného a nejedná se o nic utajovaného, proto jsem to tady uvedl a za druhé věci se samozřejmě vyvíjejí a mohou se v průběhu času měnit, tedy ověřené to v tuto chvíli skutečně nemůže mít nikdo (myšleno ten termín). Ale předpokládám že máš pravděpodobně blíže ke všem informacím, vzhledem k Tvé reakci, tak to prosím upřesni, trváš na tom, že propojení chytrých telefonů přes MirrorLink bude trvale kabelem?
  6. Od příštího roku to již bude bez kabelu, muselo se vyřešit bezdrátové dobíjení telefonů...
  7. JR_2010

    Fabia III

    Aspoň řízek v utajení jsi měl? Nemusíš psát kolik...
  8. JR_2010

    Fabia III

    Ale jdi, to, že bude velké, sedmimístné, SUV, už několikrát veřejně deklaroval i Vahland, a ještě ho nezavřeli, to že bude nová Fabia a nový Superb, se také ví, a napsat, že jsi je viděl, není trestné...no a mimo záznam, co na ně říkáš?
  9. JR_2010

    Topeni klima

    Ta klimatizace samozřejmě pracuje když kontrolka svítí, její funkce není jen chladit, ale také odvlhčovat, aby se v zimě nepotila okna...
  10. Je to vyřešeno tím sklonem motorů, všech.
  11. K této zajímavé diskuzi jen krátké vysvětlení, nejde vůbec o to, že by se systém neosvědčil, nebo že nedejbůh systém "sám vystřeloval". Když se Octavia III připravovala, nebylo dopředu jednoznačně určeno, jaké motory se budou používat a proto se řešil tento bezpečnostní prvek pro motory s různým sklonem. Šlo o to, že v době střetu s chodcem byla mezi motorem a kapotou malá mezera a účelem není chodce "vystřelit" nahoru, na sklo, ale naopak nechat jej propadnout do "měkkého". Všechny Octavie, u kterých tento systém odpadl, mají jiný sklon motorů, potažmo dostatečnou mezeru mezi kapotou a motorem, a tím se problém vyřešil. A samozřejmě se ušetří jak ve fabrice, tak i při následných opravách. Není třeba v tom hledat nic víc.
  12. JR_2010

    Superb II facelift

    Mně by vážně zajímalo, jaké by byly komentáře, kdyby tohle Škodovka opravdu udělala...
  13. JR_2010

    Superb II facelift

    No, pan Kabaň by to asi nerozdýchal, ale symbolicky se to dá odsouhlasit, ve skutečnosti to tedy vypadá maličko lépe
  14. JR_2010

    Superb II facelift

    Předek bude pro představu tak trochu a la Passat s charakteristickými rysy ze studie která se všude ukazuje, zadek z toho odkazu je úplně mimo, zásadní bude přesun RZ na víko kufru a stávající tvar světel se zrcadlově obrátí, budou s LED technologií a rozpůlené chromovou linkou, která půjde přes celé víko...
  15. Protože původně bylo uvedení auta na trh plánováno až na polovinu příštího roku a pravděpodobně se nepodařilo zajistit na straně subdodavatelů výrobu nových log v předstihu, tak se vlastně improvizuje...
  16. Asi Tě zklamu, ale nový znak mít nebudou, až od poloviny roku 2012 na tyto kusy se znaky speciálně vyráběly
  17. Sraz prvních kousků dnes po obědě, pěkná sbírka
  18. JR_2010

    Superb II facelift

    Světla budou určitě jiná, jak přední, tak zadní, stejně jako obě kapoty, všechny blatníky, oba nárazníky, maska...
×
×
  • Vytvořit nový...