Přejít na obsah

Kryspin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kryspin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. no, na to jsem taky koukal. mam to ale na iphone ktery mam pripojeny kabelem k radiu tak to chci umistit radsi tam, protoze pak nebude videt ten kabel nikde. kdybych to dal nahoru, tak uz se ten kablik bude motat... plus bych mozna radsi nechal ventilatory ventilovat ;-)
  2. jo to jsem nefotil, akorat pouzil nejaky fotky co jsem nasel na netu.. jinak HR drzak jsem myslel ze je nejaky genericky oznaceni, vsude na netu se to tak tvari.. uz jsem na to mozna prisel, tu nize redukci do toho dash mount plechu co jsem postoval vyse... muzete mi jenom nekdo potvrdit ze to chapu spravne? plus jak se vlastne ten dash mount plech pridelava do toho panelu?
  3. Pratele, snazim se vykoumat jak pridelat drzak na telefon do auta. Mam tu HR Design drzak s tim husim krkem... chtel bych jenom ten drzak bez husiho krku, nejak hodit k radiu dolu do prava na stredovou konzoli.. no ma otazka je - jde ten HR drzak pridelat na dash mount konzoli? je to nejak spolu kompatibilni? pripadne uvitam rady jak jinak to vyresit.. diky..
  4. takze myslis ze jedina moznost jak propojit ipod s tim radiem je fakt jenom ten kabel?
  5. diky za rady se zapojenim toho napajeni. mel bych ale jeste jeden dotazek... da se zapojit ipod k tomu radiu bez toho jejich chytryho kabliku? jde mi o to, ze bych stejne radsi vybiral hudbu manualne na ipodu radsi nez na radiu... slo by to nejak zapojit v radiu na aux a mit vyvedeny ven jenom 3,5 jack do ipodu? zkousel jsem to napojit normalne kabelem 3,5 mm > cinch a nejak se to nechytalo (koukal jsem vzadu ze tam jsou cinche, ale nevim na co jsou... diky moc za tipy!
  6. ehhh, jako v tom kabliku to mam vypreparovat??
  7. lidi maze se mi pamet pri kazdym vytazeni klicku... co jsem udelal blbe? diky
×
×
  • Vytvořit nový...