Přejít na obsah

Suitce

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Suitce

  • Narozeniny 2.7.1992

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Suitce

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tvar by zůstal, spíš rozměr. Třeba 10x8cm
  2. Já mam za zrcátkem na držáku toto http://www.magicam.cz/eshop/kamery-aee-magicam/129-aee-magicam-sd21aee-magicam-sd21-akcni-sportovni-kamera-vodotesna-1080i-60fps-g-sensor-displej-vodotesny-obal.html Má to samozřejmně mhnohem větší spektrum využití a kdyby někdo chtěl seženu jí o 1500 levněji.
  3. Já jí mam odsud : http://www.autodilyjimo.cz/radici-paka-s-manzetou-rukojet-skoda-octavia-i-1u-14-16-19sdi-p1441 Koukal jsem také po "hezčí" ale nikde nic.
  4. Zlobí mi spínač na octavii 99ka tam je spínač v zámku že ? neměl by ho někdo ?
  5. Zdravím já ti bohužel neporadím ale vyřešil jsi to nějak ?. Chtěl bych to i na motorce kde jde udělat zápis do TP "nestandartní tvar SPZ" ale také nevím co jse k tomu potřeba.
  6. Přidávám svojí zkušenost - zaplaceno 200,- a nic. // sice bez komunikace ale do týdne zboží dorazilo
  7. Suitce

    US svícení

    V běžnym provozu to může být nebezpečné to nikomu vyvracet nebudu nehledě nato co by nato řekli . Ale pro takový ty "srazový záležitosti " . Ten modul je pěkný nicméně potřebuji něco "na tlačítko ". Boční blinkry by byly dobrá věc nicméně si nejsem jistej jak by se tam další žárovka vešla. A ani nevím Kudy bych to po celém autě táhl.
  8. Suitce

    US svícení

    Luďa -> Děkuji ti Dejme tomu že chci aby to svítilo pouze když budu někde stát aby auto bylo vidět - tak by problém s PČR odpadal. Ale nechci - aby to svítilo společně s obryovkama - tz. aby to bylo na nich nezávislé.
  9. Suitce

    US svícení

    Zdravím, Nemá tady někdo na autě US(A) svícení ? (odvícené blinry). Lze to udělat přes řídící jednotku nebosi do blinrů natahat diody ?
  10. Já mam celý interér osvícený pomocí http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html"]http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html A neměnil bych.
  11. Dobrý dne, Prosím o informace a zkušenosti o tomto produktu. http://www.auto-moto-elektronika.cz/Dalkova-ovladani/Vystrelovaci-klic/Dalkove-ovladani-LA004 A jeho montáž. Mám fábii 01 s centrálem.
  12. A kam ten predložovák natahuješ ? nepřekáží ti někde ?
  13. Suitce

    Přední maska

    Já jsem dal na bílou fábku masku z černého Rsa myslim že to taky vypadá zajmavě (no až na ten znáček). Kdyby jí někdo chtěl asi bude tato maska na prodej. Budu si dělat původní do polepu (samolepy) jak už je zde obrázek.
  14. Suitce

    DO z Aukra

    Díkes za příspěvěk :-)
×
×
  • Vytvořit nový...