Přejít na obsah

Maxim88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Maxim88

  1. Ahoj, mohl bys mi prosim napsat zda je mozne na mem voze dodelat line asistent? Jedna se o superb3. Nechci menit ani kameru ani sklo, takze pokud to lze s tim, co mam, tak jak dlouho by to trvalo a kolik penez by to stalo. Diky za info. Marek

    IMG_20210421_194133.jpg

    1. ATE666

      ATE666

      ferda25@yandex.ru

  2. Nakonec autokamera vyresena tim, ze jsem ji dal do USB a mam klid. Usb se po vypnuti auta vypina :)
  3. Mam elektricke ovladani kufru a mam kessy, ale chtel bych ten virtualni pedal. Resil to nekdo? Moooooc by se mi to hodilo.
  4. Ozivim tema, jde dodelat virtualni pedal pokud id auto ma kessy? Moc by se mi to hodilo. Dodelaval to nekdo?
  5. Tak i ja trochu ozivim tema. Vek 33,je to moje asi 7me auto a od 19ti mam na sebe pojistene minimalne 2 auta, poslednich 6 let 7 let 3 auta. Sup 2,0 140KW kousel od Ovy. Mam poprve CPP, muj pojistovak me vzdy tlacil do csob, koop, ceska atd... Ale tentokrat rekl, ze i ta CPP je v pohode. Max plneni vseho a spoluucast 5000kc. Platim rocne cca 16 000Kc.
  6. Takže dnes vyměněno za zimmermany a desky textar.... auto začalo brzdit, přestalo vibrovat a jsem rád, že mám ten originál shit pryč z auta...
  7. Ja mam najeto 115 000, nevim teda zda jsou to puvodni kotouce nebo ne, ale kopou tak, ze se trese cela prdel auta. Taky jsem chtel na zadek zimmermany sport, ale bohuzel. Premyslim jeste nad brembo max, ale uvidim. Dulezity je predek.
  8. Jaký máš rozměr zadních kotoučů? Taky jsem hledal děrované zimmermany na svého supa (2,0tdi-140kw) a nic moc..... Jinak až na ty krytky kol, je to šupa.... ale pokud se to líbí tobě, tak je vše OK - auto máš nádherné...
  9. Tak už máš ty brzdy? Pošli fotku. Jinak má někdo už na supu děrované kotouče a jste spokojení? Koupil jsem supa a musím v brzké době zadky vyměnit. Je to zlé.
  10. Ahoj, jaky je rozdil mezi volantem ze superba 2015 a superba 2018? Chtel bych poridit zkoseny https://auto.bazos.cz/inzerat/132438402/novy-sportovni-volant-zkoseny-take-i-dsg-skoda-auto.php ale pan pise, ze je na rok 2018 a novejsi. Mam dsg s padlama, kdyz koupim jeho volant a napraskam tam moje vnitrnosti, budu potrebovat nejaky zasah ohledne elektra a kodovani?
  11. Ahoj, Lze nejak nastavit po zamknuti vozu, aby se mi vypla zasuvka vedle dire na telefon? Mam tam zapojenou kameru a nechci pokazde kameru vytahovat ze zasuvky a zase ji poustet. Proste odemknu, tak se spusti zasuvka, zamknu, tak se vypne.
  12. Tak oživuji téma. Superb doma, sedadla alcantara vyhrev predni a zadni. Sportline interier mam taky doma jen nevim, zda maji zadky vyhrivani. Otazka je, zda kdyz dam zadky dozadu a nebudou mit vyhrivani, tak zda mi to nebude nekde hazet chybu, ze nejsou zapojeny. Kdyz mam tapecy bez ambientu a sportliny mam s ambientem, tak lze to nejak dodelat a dokodovat? Lze nejak vizualne zjistit, zda maji zadky vyhrev? BOJLER: Jaky problem se zadnim airbagem by mohl byt?
  13. Má už někdo načipováno 140kw dsg6 ? Potřeboval bych nějaké recenze, hlavně ohledně řazení.... klidně do SZ.
  14. Mám kessy, el. otevírání i zavírání kufru bez virt. pedálu. Jde pedál dodělat??
  15. Chci se zeptat, zda někdo má na autě letní neoriginál kola 18/19palců. Chtěl bych na léto koupit buď originály a dopsat podložky do TP nebo koupit rovnou neorigo s menším ET a dopsat je do TP.
  16. Taky by mě zajímalo zda někdo už řešil
  17. Ahoj, možná hloupá otázka, ale má každé KESSY virtuální pedál nebo ne. Díky za info.
  18. Ahoj, kupoval jsi k montazi i ty plastove cudliky? Pry je doporuceno je mit v pripade, ze bys nejake montazi poskodil... Pokud nekdo vite jaky majo kod nebo kde je koupit, tak prosim dejte vedet. Diky
  19. Ahoj, mám jednoduchou otázku, mohl by se někdo znalý podělit o seznam DSG převodovek dle motorizací? Dávala se suchá převodovka někdy do 2,0tdi 140kw? Děkuji za info
  20. Osobne mi taky nedava moc smysl takoveto staceni o par set km potom onpar tisic km... A pak rok a pul auto "stoji" :)
  21. Netusim, proc to je po mesicich.. Jinak vypis je z cebie. Auto je navic bourane..... Proste silenstvi. Nechapu proc tehdy neprosel ten zakon o staceni kilometru, ze to bude trestny cin, kdyz je to jasny podvod na prachy. Silna AAA lobby
×
×
  • Vytvořit nový...