Přejít na obsah

davcatuma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 257
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem davcatuma

  1. Zdravím klubáky. Omlouvám se zda jsem někde něco přehlédl, ale celý den hledám, googluji a beznadějně. Jde o motor 2.0 tdi BKD 16V a studené starty. První ranní start je špatný auto jako na 2 až 3 válce a potom chytne. Po ujetí krátké cesty a odstavení třeba na 10 minut je start opět šílený. Po zahřátí je na brnk. Vyměnil jsem pal. vedení + vložku filtru a nakonec i celou nádobku. Jedna hadička prolínala a usuzoval jsem padání nafty, jelikož více to dělá na rovině a motorem do kopce. Při plné nádrži to ani tak nedělá ale jak trochu ubude problém je na světě. Dnes jsem to prolízal a narazil ve skupině 4 v 2 políčku na číslo 7.1BTDC a dle bubliny je to špatně. Jenže nikde nemohu najít o co jde a jak to lze ovládat, nebo zda to napovídá např. o špatném tandemu? Netušíte někdo kde by ještě mohl být problém? vstřiky jsou OK, vačka na O.
  2. netuším ale i kdyby ano co teď? nakodovat pro levostranné?
  3. prosím o radu dodělal jsem kamarádce vystřelováky 1J... a měnil komfortku za 433E vše funguje jen je teď problém v předních oknech. Má jen 2x el. a když chci stáhnout řidiče tak sjede spolujezdce a naopak. Zadní má švihadla. Co a jak nakódovat?
  4. tak jelikož na okty se výhřev skla nedělá, tak asi těžko. Prostě prý to nejdražší sklo co je. Každopádně mám hotovo a celková cena ve škoda auto 8296,- s DPH
  5. tak mě to také poznamenalo 10.1.2015 jedu ve vzdálenosti 4m za autem a rána... předjel jsem ho a zastavil, pán se zprvu bál otevřít okno, ale nakonec jo. Po krátké promluvě a jednom telefonu na mou pojišťovnu, kde mám sklo pojištěno mi bylo řečeno, abych to řešil z jeho pojistky. Tudíš jsem 11.1. zajel na firmu ze které pán byl (firemní auto) tam jejich sekretářka zavolala na jejich poj. hovor cca 10minut, dostal jsem číslo poj. události a hned i adresu škoda servisu u nás. Jelikož servis byl po cestě domů, stavil jsem se tam a oni už tam měli také č. poj. události. Ofotili si ode mě velký TP + řidičák a hned mi dali termín na 14.1.2015 v 7hod přistavit oktu na výměnu. Prý to budou fotit pro pojišťovnu atd, ale já neplatím nic. Tak jsem zítra zvědav. Mám to nejdražší sklo co se na O2 dávalo + dešťák a řekli mi že ten se mění za nový. Teď prý nějaký gelový.
  6. zdravím, kamarádce odešel motorek na F1 krátká verce a chci se zeptat půjde tam např. z O1 combi, nebo z GIV? díky moc spěchá to!!
  7. Pytle jsou stejné na 3r a 4r jen je rozdíl zda máš MF nebo ne
  8. davcatuma

    Fábule

    Fábie combi 1.9tdi 74kw rv.2001
  9. tudíš pokud má tu 032 tak asi nepůjde...
  10. více nevím a co jsem psal mám z doslechu...
  11. funguje v 1.2 40kw i když je tam brát potaz v možnost problémů s řj. co vím z doslechu tak: Vymena ridici jednotky motoru (nekdy neni nutno, resp. je nutno mit na konci cisla 033 a ne 032), vymena elektronicke klapky (nutna urcite), propojeni jednoho pinu ze svorkovnice pod palubkou do RJ motoru (od jisteho kalendarniho tydne roku 2004, nebot se setrilo par euro), cidlo na teplotu vzduchu do motoru. jakou máš komfortku?
×
×
  • Vytvořit nový...