Přejít na obsah

jsechovec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jsechovec

  1. jsechovec

    Nesvítí

    Tipuju tištěný spoj v pojistkové skříni, celkem běžná závada, nebo spíše vlastnost. Vymontovat, zespod přeletovat, namontovat, dá se i v autě, konektory se mi párkrát nezadařilo odpojit. Lakovat kvůli oxidaci asi už nebude vzhledem k stáří auta nutné. Jirka
  2. Abys vyměnil mikrospínač, musíš tak jako tak vyjmout zámek. http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospinac-zamku/ Jirka
  3. Zkusit prohlédnout prachovky a dorazy na zadních tlumičích. Jirka Doplním, složení tlumičů je na http://forum.skodahome.cz/topic/35098-vymena-tlumicu/page-3#entry1588628 Pokud je plastový obal spadlý z pěnového dorazu, klepe o tělo tlumiče.
  4. Asi bude záležet na tom, jakej centrál na klíč nechal původní majitel namontovat. Jestli to nebyl originál, ale předpřipravenej univerzál (jako u mý sociální verze), originál ovladač s ním asi nerozchodí, jednodušší bude zase univerzál.
  5. Něco podobnýho mám na autě taky. Bez displaye, jen pípák. Pípá sice podivným hlasem, ale zatím pípá :-) Bál jsem se, že to bude cajk, stál podobný peníze. Ale výsledek překvapil. Tři roky byl na Formanu, přes rok je na Fabii, pracuje pořád.
  6. Tak daleko moje vědomosti nesahají, pardon.
  7. Tak jsem to našel: http://forum.skodahome.cz/topic/119242-sedacky-a-tapeciry-pasuji-z-fabie-i-combi-do-hatchback
  8. Jestli se nepletu, zadní pasovat nebudou, je tam rozdíl v délce.
  9. Zdravím, dělám ve firmě, která dodává zařízení práškových lakoven. Každý, s kým o lakování ALU kol mluvím, to považuje za komplikaci. Starší ráfky po zahřátí na teplotu "pění" a na výsledku je to vidět. Po dobré předúpravě drží prášek dobře, ale lakovny se tomu, pokud vím, vyhýbají. Právě kvůli bublinkám, které lezou na povrch.
×
×
  • Vytvořit nový...