Přejít na obsah

Jamal00

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

502 zobrazení profilu

Oznámení Jamal00

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahojky . Dobrý videjko . Tak mám ten totéž problém . Mám najeto 160 000Km , a taky nevím . I se mi zdá , že to trošku hůř táhne , ale neznatelně . Jak při horším benzínu . I ten motor je takový neklidný . Tak až budete vedět , jsem tu pro info . Když zistím čím to je , dám vedět .
  2. To máš pravdu , dá se sehnat z vrakáče 1000,- až 3500,- . Tak už to mám snad opravený . Tak 2. den mi to nesvítí . Mám najeto kolem 1000km . Tak se vyměnil kabel ke kolu a zatím dobrý . Proměřovali jsme ho a byl špatný . Výměna proběhla ustřižením pod zadní sedačkou a nahrazením nového(naletováním a zasavením smrštovačkou )k čidlu .
  3. No jo . Jenže jednotka (na autokelly) za 16000,- a ložisko zhruba za 5000,- . Na vyskoušení drahá záležitost . A právě to píše elekronická závada . tak přichází ta dražší .
  4. Zdárek lidi . Tak mám tu samou závadu . Svítí mi náhodile ABS a dohuštění pneumatik ( což je vlastně závislé na ABS ) . Taky s mechanikem nemůžeme na to přijít . Diagnostika píše : - zadní levý snímač , závada na elektroinstalaci zadního levýho kola . CHYBA : 290 Poraďte prosím někdo . Mám Fabku 2 1,6 16V r. v. 2009 Vystřídaly jsme 3 snímače otaček a skončily od BOSCHe . Kabel vyměněnej až nad zadní sedačky .
  5. Mam Fabia combi 1,6 16v .jezdim autem vetsinou do prace 25km v 4-5 lidech. pres ZIMU mi spotreba vychazi kolem 7,5 az 8,3 litru,ale bydlim na vysocine.Jak rikam ja opici hory.Furt brozeni snehem.na Barumkach Polaris 3 a jenom ty gumy zerou jak svina. v LETE jezdim na ContiPremiumContakt 5 tu samou trat.a jezdim ji za 6,3-7,5 litru.Podle nalady a hlavne benzinu. PS: setrim rychlosti jinak to u 1,6 nejde.kolem 100-120 km/h
  6. ahojky.taky mi na 1. pozici huci ventilator.jak vycochtanej.normalne mi to nedela,hlavne v zime ,jak je stuhlej.ptal sem se v pelhrimove ve skodovce a .... ze to opravi,ale vyndani palubovky.a kdyz sem videl ze na servisce neumeji ani zacvaknout kabinovy filt,tak sem si to rozmyslel.pres zimu to holt vydzim,no.ale klidne kdyby to doma delal nekdo mohl by to nafotit.myslim si ze to zvladne kazdy druhy. a mam fabku 1,6 16V r.v.2009
  7. ahojky. mam 1,6 16V fabku a dela mi to taky.v zime to dela vic.myslel sem si,ze motor nema benzim,ze musi do tict.ale tim to asi nebude. nedela to kdyz to nechas chvilku rahrat.(nez spadne sitic-poznas podle spotreby palubniho pocitace.kdyz klesne)pak muzes vyzazit jak chces a uz to nedela.kor v zime.a i se ulevi motoru na treni
  8. Mam v autě kontrolu tlaku v pneumatimach a urcite nebudou cidla v diskach,protoze menim disky a funguje to na oboje (ALU,plechace).Pozna to tak pri rozdilu tlaku o 1 atmosferu (uchazelo mi jedno zimni kolo).Podle me je to reseny skrz ABS.Rozdil brzdeni kol mezi levym a pravim. je to jen domenka.
  9. takže ja mám Fabku 1,6 16v. Moje spotřeba se zhruba pohybuje tak kolem 7,6litrů . Je fakt že ji moc nešetřím. Baví mě ten zátah od 1,4.
×
×
  • Vytvořit nový...