Přejít na obsah

Leonardo.77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Leonardo.77

  1. Já sem to řešil tak že jsem si koupil toto: http://tuning.autodoplnky.cz/police-rolety/police-kufr/odkladaci-policka-do-zavazadloveho-prostoru-pod-pl-s1495631

    je to trošku dražšší ale i když vozím rezervu tak mám půlku kufru volnou mám v tom trojůhelník, žárovky a další věci které jsou potřeba.

    Super věc. Doporučuji.

    Jinak taky vozím radši rezervu i když sem ji zatím nemusel naštěstí použít. Když potřebuji něco většího dát do kufru tak ji nechám prostě doma. Policajti to stejně nekontrolujou.

  2. je to sice staré téma ale pro informaci pro ostatní: měl sem Felicii na LPG a jezdil sem několikrát na STK do jednoho města poblíž Brna a pak otevřeli kousek od nás nové STK tak sem tam zajel a jen kvůli takové blbosti že sem neměl napevno přidělanou rezervu sem neprošel. Tak sem musel do firmy kde mi to montovali (udělali mi držák samozřejmě zdarma) a pak STK v pohodě. Naštvalo mě to pěkně že kvůli takové hlouposti sem musel znova na STK. Jinak vše bez problémů. Na jiných STK se nikdo nepodíval ani do kufru natož na nádrž. Takže pozor na to !!! aby ste nenarazili na nějakého mladého borečka kterej dělá důležitého. Vždyť stačilo jen upozornit že to musí být a já bych si to nechal udělat.

×
×
  • Vytvořit nový...