Přejít na obsah

narr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

878 zobrazení profilu

Oznámení narr

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Motor 1.8TSI,nejčastější problém u těchto motorů je napínák řětězů za jehoš konstrukci by se měli VW stydět a dále používání nevhodných olejů s nízkým teplotním stupněm karbonizace a tenkým mazáním filmem,které způsobují praskání či zapékání písních kroužků... prosím jaký tedy olej používat????
  2. Na tu to provokaci reagovat nebudu.Vyjádřil jsem svůj názor, zkrátka dávám do motoru olej co má hodnotu 5W40
  3. Nedá srovnávat...Já jsem názoru,že olej typu 5W30 je zabiják motoru Tsi,Já tam zase dávám olej od Mobilu,budu v tom pokračovat.
  4. Pánové,já kupuji olej od Mobilu 5W40 na Supu01 jsem najezdil úctyhodných 650tis,ale myslím si,že tu děláme reklamu výrobcům olejů.
  5. Já si myslím, že je také o kvalitě, slyšel jsem,že v DE mají servisní intervaly nastavené po 20tkm,že do motorů dávají polosyntetiku,protože tam mají kvalitní benzín atd.
  6. Já měl SupaO1 1.8T,2002 koupený z firmy,kde měl pravidelný servis,tenkrát long-life byl hit,něco nového, ale měnilo se těsnění na výku hlavy motoru,ale ten pohled na toho karbonu,bych nikomu nepřál,teď mám Supa02 z firmy kde také měnily po 30tis zase long-life olej,ten long-life 5W30 je zabiják tohoto motoru!!!!!!!! Pístní kroužky v pr***li a všude karbon,karbon.
  7. Rozumím, že místo 5W30,tam dáváš 5W40.
  8. Mr.P2P Proto v tom motoru karbonuje olej????
  9. Mr.P2p Jaká konstrukční vada trápí CDAA????
  10. Jasně, jasně internetová doba,co se řešilo 1)vadné napínáky,přeskočené rozvody 2)úbytek oleje tak mi napiš jak bude moderní benzínový motor od 2016 fungovat s filtrem pevných částic,abych snížil riziko nákladných oprav u ojetého auta.
  11. Ku**va chlapi,to jste hrdinové, poslat do bazaru auto s vylágrovaným motorem, pak se najde blbec jako já dá za GO motoru 50tis.
  12. Já po generálce motoru,jsem také spokojený s chováním motoru,je tichý, pružný a s 7*DSG je po městě spokojenost jezdit,bylo mi doporučeno přidávat aditiva.
  13. Má zkušenost;1litr na 300Km,pánové já spálil 35litrů oleje,než proběhla generálka motoru,po generálce motoru 8dcl na 15000tis.Četl jsem na různých fórech,že tento motor,by měl jezdit na BA98,BA95 v tom motoru karbonuje nebo špatná vlastnost tohoto motoru je karbonizace.U mě byl problém,že se dostal karbon do mezery mezi pístem a pístním kroužkem,ten kroužek se neměl kam posunout a praskl,pánové na každém válci všechny tři pístní kroužky prasklé. :-(
  14. Zdravím,vlastním SII 2010,radím před koupí změřit komprese všech válců,předemnou do toho motoru dávali longlife a odešli pístní kroužky,Go motoru 50000Kč.
  15. Motosman:Bazar-skrytá vada,odpověd byla,že kupuji ojeté auto s vyšší kouřivostí (pozor,ale za tím výfukem se nevalý dým) a motor,potřebuje servis nad běžnou údržbu...
×
×
  • Vytvořit nový...