Přejít na obsah

Simpi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

620 zobrazení profilu

Oznámení Simpi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Simpi

    Turbo

    Děkuji za velmi rychlou odpověď.
  2. Simpi

    Turbo

    Dobrý den, prosím o radu zkušené majitele Octávií. Mám Octávii 1,9 TDI, rok výroby 2001 motor ALH 66 kW a prosím o informaci, jaké je v tomto motoru použito turbo - jestli má pohyblivé lopatky nebo ne. Po několika dotazech v servisech jsem dostal několik různých odpovědí . Moc děkuji.
  3. Simpi

    Tvrdý podvozek

    Dobrý den, tak zkušenost s HP žádnou nemám.
  4. Simpi

    Tvrdý podvozek

    Dobrý den chrěl bych Vám moc poděkovat za odpovědi na můj dotaz. Před Octou jsem proháněl po silnicích veterána VAZ 2107. Tento byl opravdu proti Octě "měkký" Jinak se mi podařilo půjčit si v práci stejnou Octu a jízdní vlastnosti jsou stejné. U mé mi připadalo mi jakoby jsem jezdil na přehuštěných pneu a veškeré nerovnosti na silnici jsem cítil. A to mě trošku vyděsilo, jestli mě v servisu neodpálkovali. Ještě jednou moc děkuji zkušeným majitelům Octavií za uklidňující zprávy.
  5. Simpi

    Tvrdý podvozek

    Dobrý dne, koupil jsem Octavii 1,9 TDI r.v. 2001 najeto 76 000 km a prosím o radu. Při přejezdu nerovností mi auto připadá tvrdé. Né, že by něco bouchalo, ale jakoby byly přehuštěné přední pneu. Nechal jsem vyměnit gumy stabilizátoru, ale nic se nezměnilo. Přezutím na nové zimní pneu se to trochu zlepšilo. V servisu mi řekli, že Ostavia je tvrdá a že si mám na to zvyknout. Je Octavia skutečně "tvrdá! nebo mi prosím poradíte, kde by mohla být chyba. Moc děkuji
  6. v Chrudimi to byly taky docela tupci, ještě že nesmetli někoho jinýho, páč by neměl šanci, takhle zdemolovat transportéra, museli jet jak hovada jinak, ještě že tam ten sloup byl, jinak ti chudáci protijedoucí nežijou Ti kluci jeli k nehodě, tak proto pospíchali. Nemusiš je hned nazývat tupci. Snažili se, aby tam byli co nejdříve a bohužel to zaplatili životem.Kdyby jeli pomalu a nepospíchali, tak by byli zase v nemilosti od jiných řidičů, kteří by museli u té nehody třeba čekat než ji vyřeší.Nadávat na policii umíme všichni, ale když je potřebujeme tak nám je jedno jakou rychlostí jedou hlavně aby už zde byli.
×
×
  • Vytvořit nový...