Přejít na obsah

miland42

Uživatel
  • Počet příspěvků

    130
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli miland42

  • Narozeniny 29.8.1976

Návštěvy profilu

1 557 zobrazení profilu

Oznámení miland42

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Já právě nevím... kouknu až zítra odpoledne.
  2. Taky se na to chci pozeptat. Hodně mě to zaujalo. Jen mě zajímá jestli se to zařízení vejde do OBD zásuvky tak, aby člověk mohl opět tu pojistkovou skříň se zásuvkou opět zadeklovat. Jinak spousta - možná i většina zlodějů to řeší tak, že auto ukradnou a někde třeba o 100 km dál ho na několik dní odstaví a čekají, jestli si ho někdo nevyzvedne. Alespoň takto mě to zdělili policajti...
  3. Tak mě včera poprvé zasáhl FA do řízení. Nic příjemného. V standardní situaci: přede mnou odbočovalo auto doprava, člověk prostě ví, že mu to dá, ale elektronika to neví. Ale za mnou naštěstí nic nejelo a je fakt , že FA brzdy povolil, jakmile pominulo "nebezpečí", takže auto úplně nezastavilo.
  4. Na Fabii 2 po 6ti letech baterie původní a funkční. Při prodeji před 2mi měsíci jsem vlastně i poprvé vyzkoušel druhý klíč a ten také 100% funkční. Na F3 zatím vše OK. Auto mám 2 měsíce a startuju normálně klíčem, žádné tlačítko. Čím míň elektronických kravin, tím je menší šance, že se něco pokazí.
  5. Předpokládám, že když je to v sekci motoru 1.2 TSI Fabia III, tak to pasuje i na tento motor, i když v popisu je na motor 1.4 TSI
  6. Tak s tím nastavením Max. rychlosti na palubním PC u MFD je to jinak. Tuto nastavenou rychlost si pamatuje déle než 2 hod. takže lze bez problémů používat toto. Nevymazalo se to ani po 15 ti hodinách. [emoji106][emoji16]
  7. Jen mě mrzí, že to nejde nastavit u MFD natrvalo.
  8. Na fóru si myslím nevykáme. To ale není důležité. Ne nepletu si speed limiter (omezovač rychlosti) a upozornění na překročení nastavení rychlosti. Já nemám Maxidot, takže musím v podstatě před každou jízdou nastavit na páčce stěračů upozornění na dosažení nastavené rychlosti. Je to mezi teplotou motoru, průměrná rychlost, aktualní spotřeba, ... atd.
  9. Díky všem za reakci a pomoc.
  10. Našel jsem teď toto, cituji: "Nastavená hodnota rychlostního limitu zůstane v paměti i po vypnutí a zapnutí zapalování. Po přerušení jízdy na déle než 2 h se nastavený rychlostní limit deaktivuje." Takže by to mělo být průchozí i v zahraničí?
  11. Na tom palubním počítači by to asi mělo jít i u MFD - je to ta fce upozornění na překročení rychlosti, kdy to pak pípá? Otázka je: zůstane tato hodnota nastavena i po vypnutí motoru a tehdy, když se podívám třeba na průměrnou spotřebu, teplotu motoru.... ?
  12. Maxidot nemám, takže nalepit někam třeba zboku, jak dávají info o oleji cedulku? A mohu s těmito gumami jet i za hranice? Plánuji letos, resp. tuto zimu Itálii přes Německo a Rakousko. Díky.
  13. Ahoj. Jak je to prosím s tím rychlostnim limitem na pneu? Mohu dát na 81kW verzi 185/60r15 88T ? Někde jsem snad četl, že s rychlostí limitem můžeš jít o jeden stupeň níže. Nerad bych , abych měl při případné kontrole nějaké problémy. Navíc výběr v tomto rozměru a 88H zrovna velký není, resp. veškeré zimáky jsou nedostupné. A do Číny se mě jít nechce. Díky za názory.
×
×
  • Vytvořit nový...