Přejít na obsah

tomis21

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tomis21

  1. Třeba proto že nebyla zima? Co já vím tak žhaví až od nějáké teploty..
  2. Tak já mám na své OII 1.9 Tdi rok 2004 najeto 298000. Nečetl jsem to tu celé, ale myslím že jsem první s takovím nájezdem.
  3. Pánové,, mám takový problém.. Při vyšlapávání plynu, v určité poloze začne motor(nebo jiná součást) tak jakoby hučet(dunět), je to v poloze těsně před uplným vymáčnutím plynového pedálu. tzn.pod mírným plynem. Mám O2 1.9 TDi PD 2004 Poradíte??
  4. Aha,, tak je to O2 1.9 Tdi PD. Najeto 292000km,, dělá to na letních obutých na alu i na zimních plechačích. Jsou měněny silanbloky a tyče stabylizátoru zadní nápravy. A tlumiče nevim v jákém jsou stavu,, ale mechanik říkal, že ok,, nezávisle na této vadě. Geometrie taky ok.. Tzn,, kola bych vyloužil Předem dík za další rady..
  5. Zdravím,, mám takový problém, že mi při jízdě i na pěkném koberci auto jakoby lehce poskakuje.. Jako bych jel neustále po nerovné vozovce. Co myslíte???
  6. tomis21

    výměna spojky

    Aha, právě borec ze servisu to taky nemá,, prej od oka, tak uvidim.
  7. tomis21

    výměna spojky

    Ještě jeden dotaz,, znáte někdo rozměry ,,vystřeďovací hřídele lamely" při výměně spojky. Je to konkrétně přípravek T10097. Byl jsem ve škodovce a tam takový věci vůbec neprodávají. A z netu se mi to nechce objednávat.. Mám možnost si ji vysoustružit, ale neznám rozměry.
  8. tomis21

    výměna spojky

    Kolik u vás stojí pivo??? Ne vážně,, zájem bych měl,, tak kolik přesně??
  9. tomis21

    výměna spojky

    No a myslíte, že je možno s tou klepající spojkou (dvouhmotou) jezdit do její smrti. Nebo ji musím hned vyměnit když už klepe.. Je to totiž celkem ranec za tu novou a do smrti by mohla ještě něco polítat, auto řadí pěkně. Jen klepe na neutrálu..???
  10. to je právě téma dotazu: ,,Co koupit"?
  11. Cus,, chystám se k výměně zadního ložiska na mé O2 2004, přední náhon 1,9 tdi- PD 77kw. Jde o to, že mi každý kamenný obchod nebo servi nabízí prý dobrou kvalitu ložiska za cca 2500Kč.Ale na netu se dá bez problému sehnat za cca1700Kč - konkrétně značka FAG (německá výroba).Co myslíte?? Vyměním si to sám. Všechny názory ocením. Dík
  12. Zdrávím,, taky to hučení pozoruji.. Nad 60km/h jako kdyby vzlytalo letadlo(JEŠTĚ TEN NE ZROVNA POTICHY MOTOR DO TOHO).....Ale s ložiskem už jsem měl co dočinění na předku a ten zvuk je jine, takovej spíš ,,zeleznej". Tak to jdu dnes taky přehodit na letňáky a uvidim. Ty byly loni ok. A teď mám vzadu 2x nové CONTINENTÁLY.
  13. tomis21

    Kryt pod motor

    Tak už ho to mám v kupě.. Ale co se týče hluku, jsem čekal trochu víc..
  14. tomis21

    Kryt pod motor

    Právě. zítra jedu na vrakáč.. A slibuji si od toho mírné ztlumení motoru a rychlejší ohřev motoru v zimě.
  15. Zdravím,, chybí mi kryt pod motor. Jaký máte názor na jeho absenci?? Dík za reakce
  16. JJ, díky za reakci.. Taky bych to tak vyděl,, ale zajímal mě názor ostatních.. Po koupi nový zadních se to opravdu zlepšilo, respektive spravilo.. Už jsem dokonce uvažoval o dodělání ESP,,ale to je ranec.. Ale taky mě docela přesvědčilo, že na ledě to byla pohoda(tam nepotřebuješ až takovej vzorek), a na sněhu peklo..
  17. Zdravím, chtěl bych se zeptat na váš názor.. Minulí rok jsem koupil o2 1.9Tdi 2004..Přecházel jsem z Rovera 414 benzínu a když napadl první sníh dostal jsem v mírné zatáčce hodiny..Jel jsem cca 50 a řekl bych že jsem neudělal nic špatně.. Na to konto jsem se na tomto foru dočetl, že stabilizační tyče zadní nápravy mohou vyvolávat ,,předbíhání prdele ". tak jsem auto dal známému do servisu a ten to vyměnil spolu s tím co se mu zdálo spatné. No a asi za měsíc když zase napadli břečky a marast,, jsem dostal opět hodiny ale už v ostré zatáčce z kopce a to jsem jel hoooodně pomalu.. Ani se z nich nedalo dostat... Naštěstí nic proti mě nejelo takže ok.. Gumy jsem mel Continental 195/65/15 v předu 7mm, v zadu 3mm.. Jezdil jsem totiž v domění že 3mm je ještě sjízdné jakžtakž,, protože se starými auty jsem neměl problém ani na horších gumách.. Ale stejně jsem raděj koupil nový gumy na zadek a je to teda o 100% lepší,,ale porád si nejsem uplně jistej když napadne čerstvý sníh...Jo a nemám ESP ale jen ASR.. Tak co myslíte???
  18. tomis21

    výměna spojky

    Mám o2 2004 1.9 Tdi PD ,, najeto 290 000.. Jde mi především o to jestli je potřeba měnit setrvačník,, dostal jsem na to odlišné názory.. Dík
  19. tomis21

    výměna spojky

    Cus,, potřebuji poradit.. Na neutrál mi klepe spojka , očividně odchází. Váhám jestli koupit celou sadu,, nebo to rozebrat a podle toho koupit spatné části?? Co myslíte??
×
×
  • Vytvořit nový...