Přejít na obsah

djkuku

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli djkuku

  • Narozeniny 2.11.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://djkuku.wz.cz
  • ICQ
    170924063

Oznámení djkuku

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Musím jemně nesouhlasit s autorem článku , že majitelé predface se musí spokojit s vystřelovákem bez dálky. Koupil jsem neorigo dalku s vystřelovákem od rakso . Ty klíče od nich sou vážně na pytel ale jelikož mají podobný tvar dá se plošnák z jejich klíče po mírné upravě (musís se zbrousit to skosení) použít v origo. Takže mám octávku bez jakékoli komfortky s dálkou a origo vystřelovákem. Ještě řešim jak přemístit diodu ale to už je prkotina. Toť můj postřeh
  2. mno a cesta zpět , ta samá rychlost a spotřeba 5.9 , z toho plyne že z prahy do LBC je to do kopce :-D
  3. Tak dnes se mi také povedlo mít krásnou spotřebu , bylo to 5,6 l/100 Bylo to na trase LBC - PHA ale při 90km/h
  4. Tak jsem se rozhodl podělit se také o své postřehy se spotřebou a přijde mě že si to tu hodně lidí moc idealizuje. Já jezdím naprosto normálně ve městě kolem 2500 otáček takže žádný honění. a je to tak že město s křižovatkama tak nějak do 10L pokud jedu mimo město po okreskách a dodržuju předpisy tak je to nějakejch 7.8, pokud dálnice 90-100 km tak 6.5 a pokavad normalni jizda 120-160 tak zhruba 8-9. Podotýkám že mam v autě nové rozvody , škrtící klapku i lambda sondu. Tankuju jen na shellce. Možná je to tím že jsem z LBC a tady jsou všude kopce. Ale fakt bych rád viděl na vlastní oči člověka který se ve městě kde jsou všude semafory dostane s 1.6 74 kw pod 8L
  5. Sakryš nějak sem se překlikl prosím o přesunutí do sekce Interiér
  6. Ahoj zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte náhodou jak na rozčalounění zadních sedadel . Hlavně opěradlo, na sedák jsem přišel. jde mi o to že bych chtěl přehodit čalounění z jiných sedaček. dík
  7. Tak dik , me vzdycky podle tech fotek prislo ze ta starsi varianta mela ten spodek svetlejsi . Ale zas kazda fotka byle jinak ladena tak jsem v tom mel zmatek . DIk za odpovedi .
  8. Zdravim všechny co mi mohou poradit. Mám otazky čim se liší barevné varianty u předface palubek a tapec . Pokud je spodek palubky svetle sedy a vrsek tmave. A pokud je vrsek palubky černý a spodek šedý (rv98). tak by mě zajímalo jestli je šedý spodek u obou variant stejný nebo se odstínově liší. možná je to hloupý dotaz ale zrovna nemam možnost srovnání.
  9. Zdar lidi nemáte někdo schéma Motorků pro stahování 2.5 gen. co je na kterém vývodu mozku, jaké tam jsou signály atd dik.
  10. Tak to mě uklidnilo dík už jsem myslel že jsem narazil na neznámé auto s vymyšleným VINEM
  11. To jsem zkousel a napsalo mi to toto : Škoda Octavia unknown model, unknown engine, model year 1998, production number 065478 production plant Mladá Boleslav The entered VIN is valid! je to normalni ze mi to napsalo unknown model ?
  12. Chtěl bych se zeptat co znamená když vin začína TMBZZZ ty druhe 3 znaky by meli oznacivat vybavu motor atd ale nikde v dekodovacich tabulkach jsem nenasel "Z".
×
×
  • Vytvořit nový...