Přejít na obsah

radawimmer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli radawimmer

  • Narozeniny 26.1.1989

Oznámení radawimmer

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, potrebuji radu ci vasi zkusenost. Typ BXE, model 2007, 5q manual. Prevodovka zacala po koupi skrtat z 1 na 2 po ohrati, takze vymena oleje orig ale ne skrtak. Asi pred rokem. Pred par tydny jsem mel pocit ze to divne radi, jakoby nasucho ale neskrtalo ale nemelo to takovy ten zdravy odpor. Tak jsem auto postavil na zadni a trochu dolil klasicky, ale jak bylo auto nakloneno tak je tam ted asi o 200ml vice oleje. A nyni k problemu, odnekud nevim odkud jde to slyset v aute je jakoby kovovy selest, prirovnal bych to k selestu kdyz susti brzdy po umyti auta kdyz na nich mate trochu koroze. Problem se projevuje od cca 50 km/h i kdyz mozna to pri mensi rychlosti neni slyset kvuli hluku motoru, zvuk je stejny kdyz je zarazena rychlost i kdyz je zmackla spojka a i kdyz je neutral a auto je v pohybu, i kdyz na ten neutral to ma o malicky jemnejsi zvuk, kazdopadne kdyz jedu a mam zarazeno napr. 5 stupen a chci jakoby vyradit bez spojky, jakoze trochu pohnu smerem dolu radici pakou tak zvuk je hrubsi tudiz si myslim ze to bude neco u prevodovky. Kdyby vas neco napadlo budu strasne rad. Dikes.
  2. Ahoj, chtel bych se zeptat na muj problem, po zaparkovani octule, kdyz vysunete klicek ze zapalovani tak se odemknou dvere a vypne se radio atd, bohuzel obcas a to hlavne ted s prichodem zimy se mi stava ze vyndam klicek ze zapalovani a az po par sekundach 2-10 sek. se mi teprve otevrou dvere a vypne radio, samozdrejme si dvere muzu otevrit i cudlikem a nemusim cekat, pokud take vratim klicek do zapalovani pootocim pak ho opet vytahnu tak se mi uz dvere odemcou a vypne se radio atd. Myslite, ze je to spinacka zapalovani a ze ji dokazi svepomoci vymenit ? Dekuji za rady.
  3. Nevím zda tady nejaky prehled je jaky koutouc na jaky typ auta, ale kazdopadne zde na strance hanza-autodily je to perfektne a prehledne ;-) http://www.hanza-autodily.cz/octavia-ii-1z31z5/c-1157/
  4. Cau lidi, mam problem se servem. Asi pred 5 dny jeste bylo vsechno v poradku, pak jsem chtel odjet z prace a servo nefungovalo ( kontrolka nesvitila ), asi po cca 5 minutach nastartovaneho motoru se posilovac rozebehl. Dojel jsem domu pockal 4 hodky cca, nastoupil a vyrazil za pritelkyni, servo hnedka fungovalo. Ale pak rano jsem jel zase do prace, ale to uz servo nenaskocilo ubec ani po zapnutem motoru ( kontrolka nesvitila ). Dojel jsem pak domu, ze se na to kouknu a zkusim dolit servo kapalinu, ale bohuzel pro me je tam hodne omezeny pristup a ja nemel prostredky vyndat ten plech pod baterkou atd. Tak jsem to nechal ze to dam do servisu, dam zpet baterku a pak truchu ve volantu skublo sem a tam a zacla svitit kontrolka rizeni. Mam to v servisu, dolili jsme trochu kapaliny vic nebylo nutne. Servisak to napichnul a vyskocila mu tam chyba ze neni spojeni s cidlem, tak zkusil prej projet vsechny draty, prozvonit je jestli vodi, a prej to konci u servocerpadla, nejak se mi nechce ale porad verit tomu ze to muze byt cerpadlo, vzdyt mu diagnostika hlasila ze neni spojeni se snimacem. Chtel bych od vas radu co si o tom myslite. Diky.
×
×
  • Vytvořit nový...