Přejít na obsah

Gaston 1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    58
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Gaston 1

  1. Gaston 1

    POJISTENI

    Mám už 6 let u povinného ručení i přední okno za 500 kč/rok otázka je zda se to vyplatí,okno se dá sehnat už od 2 000 kč a já mám ještě původní.
  2. Koukni v rozdělovači na čidlo zapalovačích impulzů,taky jsem měl problém,jednou to cukalo,jednou to vyplo motor a musel jsem znova nastartovat.Taky koukni na hřídelku palce,zda nemá vůli.
  3. Oběhovka je myšleno čerpadlo vody Webasta?
  4. Zdravím.Hledám radu,ale nic jsem nenašel.Webasto jednou topí,jednou netopí.Po spuštění hoří a po 2 až 3 minutách zhasne.Jindy hoří normálně.Kde hledat chybu.Děkuji za rady. Webasto je benzínové.
  5. Gaston 1

    Spojka 1.6 MPI

    Taky mě to čeká,mele z posledního,má 198700km.
  6. Mě to dělala klapka,vyměnil jsem ji za starší z Felicie 1,6 a auto jede.
  7. Ano,ve sloupku B a pod výplní dveří je máš taky,prostříkej všechny,tím nic nezkazíš.Potom ještě zlomení dráty v průchodce mezi sloupkem a dveřmi nejčastější závady,projdi si forum,je toho psáno hodně.
  8. Měl jsem něco podobného,mě stačilo rozpojit konektory,prostříkat kontaktolem,párkrát spojit a rozpojit,od té doby vše OK.
  9. Máš to na více místech?nebo jeden puchýř.Toto se dělalo,že pod lakem se objevil rez a nevím proč se tam objevila voda,možná chemická reakce.
  10. Gaston 1

    autoplachta

    Koupil jsem loni v LIDLU.Plachta na autě nesedí,na střeše to dělá hroznou bouli a i při mírném větru to lítá jako když pouštíš draka a mlátí to do auta,upevnění taky špatné.O plachtě jsem měl jinou představu.Za mě tedy LIDL NE
  11. Změřit zda jde do zrcátka proud a výhřev jde jen se zadním oknem
  12. Hledej,už se tady o tom psalo dost.Zadej motor 1,6 MPI
  13. Podobný problém jsem měl taky.Už jsem to tady psal,až po výměně škrtící klapky auto zase jede bez problému.Také VAG psal pokaždé jinou závadu,Po odstranění psané závady,ale problém neodstraněn.Klapku jsem dal starší z Felicie 1,6 najeto 85 000 km.
  14. Máš nové,nebo vrakáč akolik jsi za ně dal.Ať dobře jede a hodně kilometrů přeji.
  15. Tomu moc nerozumím,strmý kopec-co to je,opravdu strmý jak píšeš,to asi nikdo nedá na 2 a rači chcípne.Rychlý start je jenom v nohách a hlavě, ne ve vadné spojce.
  16. Vstřikovač by měl VAG zjistit jako vadný,ne?To jsou teda závady,na 30 autech stejná závada a 30 jiných závad. Snad už budeš mít pokoj od závad.
  17. Romix95,toto jsou zajímavé závady,já to čidlo také odpojil a bylo to pořád stejné.Studený motor na brnknutí naskočí a hned otáčky jdou asi na 500 a pomalu se nedá rozjed,jde špatně přidat plyn,když se to chytne tak honem rozjed a auto jede normálně,má výkon prostě žádná chyba,dokud jsem nesundal nohu z plynu,pomalu by motor vypadl z auta co dělal.Po namontování jiné klapky je vše OK.Před tím jsem také měnil co se dalo,už mne z toho bolela hlava.Zkus si půjčit klapku,než koupíš jinou a vyzkoušej to.Ale jako první zkus ještě to čidlo,když ti to na odpojení jede,je levnější,než klapka,Držím palce.
  18. Podívej se kam vedou dráty od čidla,co ti vlastně to čidlo spíná,jak psal Romix95.Jinak origo čidlo teploty je ze přrdu pod rozdělovačem,jsou dvě vedle sebe a od nich je hadice do chladiče.Jedno čidlo je 4pinové (budík a ŘJ) druhé je 2pinové (klima),tak jsem to vyčet tady někde na foru.
  19. Tak závada odstraněna.Vyměnil jsem klapku z Felicie 1.6 (má 83 000km) a auto jede.
  20. Ahoj,toto čidlo asi není originál z Oktavie,proto nemají číslo dílu.To si někdo musel dodělat.Máš tam nějaký budík navíc?,nebo kam vedou dráty,asi nejdou ani do kabelového svazku.Dej ještě fotku prostoru,kde je to umístěné.
  21. Já měl oxidaci na svorkovnicích,prostříkl jsem sprejem na kontakty a vše chodí jak má.
  22. Taky jsem klapku řešil,nakonec jsem sehnal z Felicie 1,6 a Octavia jede.Otáčky si dřív dělaly co chtěly a já už nevěděl co měnit,(hadičky podtlaku,čidlo teploty,lambdu) Taky jsem slyšel,že z Felicie klapka nepasuje,já to vyzkoušel a jede auto jako dřív.
  23. Tak opět závada,193 250 km u auta nedrží volnoběžné otáčky,VAG píše závadu škrtící klapky.Sehnal jsem klapku z Felicie 1,6 (má najeto 83 000 km) a auto zase jede. Pro jistotu jsem ještě udělal rozvody,nevím kdy se dělaly naposled.
  24. Gaston 1

    stahovačka

    Dal bych jakoukoliv gumu,je to jenom jako ochrana,aby kovový držák nešel přímo na sklo,to by asi nedrželo.Tak že gumu zhruba o stejném rozměru.
×
×
  • Vytvořit nový...