Přejít na obsah

Petr Vavroch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Petr Vavroch

  • Narozeniny 28.1.1988

Oznámení Petr Vavroch

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Děkuju všem za pomoc :-) jak řekl Lukason zima ukáže. Ještě jednou vše moc děkuju :-)
  2. pro Luďu a Lukasona: dobrá dám na vás, já už jinak opravdu nevím co stím, nezbude mi než teď na zimu dolejvat kapalinu a počkat jestli se to někde neukáže.
  3. myslím že jsem někde viděl tekuté těsnění do chladičů a tak at k to zkusím tam dát a uvidíme
  4. jo to je možný, uvidím, můj mechanik je ted stejně nemocnej, on má na to vybavení, já na sídlišti ne :-( tak se sním pak domluvím aby se na to podíval.
  5. Pro lukason: tak to ti nezávidím :-( to bych nechtěl, držím palce.
  6. hlava je dělána letos v lednu, kompletní těsnění hlavy, byli dělaný i vložky na válcích, to mi šla voda do motoru, to ano. Od ledna, kdy to bylo v servisu to bylo v pořádku a teď zase tohle. nu je to 0,5 litru měsíčně cca
  7. nikde mi nic nekape, žádný mokýj flek pod autem nemám. měl jmen pod celým předkem plastový lavor a ten byl suchý. a to ikdyž auto stálo a byl studený motor, nebo i když jsem přijel a nechal ho tam stát. nikde nic.
  8. Zdravím všechny fabisty :-) potřeboval bych radu, nevíte někdo jak zabránit ztrátě vody z motoru, když je celý motor nově přetěsněn, voda do motoru nejde, kompletní vedení vody je utaženo (spony na hadicích), hadice nejsou nikdy prasklí, nikde neprosakují, nádobky prasklá není. Nevím čím by to mohlo být. Prosím o rady, předem děkuji.
  9. Tak mi to dělali ty stabilizatory (kosti). už je naprostý klid. když se zhouplo auto (nerovnosti) stačilo na místě zhoupnout auto a bylo to jasný, na levé straně byl celý uvolněný a už hodně vymlácený. Po rozříznutí gumy okolo čepu se to celé rozpadlo. Byl ještě původní. Děkuju všem za rady a pomoc :-)
  10. Zdravím všechny, potřeboval bych radu. Už delší dobu mne na Fabii 1,4 MPI r.v. 2002 bouchá přední náprava, byli vyměněny silombloky na uložení nápravy a dále byli dány nové stabilizátory. Nevím co bych dále měnil. Bouchání se ozívá z levé strany, je to zvuk nějakého mlácení. Auto má najeto 142 000 Km. Prosím pomozte mi tento problém vyřešit. Všem moc děkuju za rady. Petr
  11. nu příjde mi že je uvnitř mastná ale voda se nestrácí
  12. Dobrý den. Mám otázku, po nastartování se mi rozsvítí kontrolka kapaliny a ta mi zhasne až když je ohřátý motor a vypnu ho a následně ho zapnu. Ukazatel teploty motoru je v normálu, vody je v nádobce dostatek. Nádobku na kapalinu měním každé tři měsíce. Pokaždé když ji vyměním kontrolka se už nerozsvítí. Nevím si stím rady. Prosím o jakoukoliv radu. Předem děkuju
×
×
  • Vytvořit nový...