Přejít na obsah

RaKa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    235
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    61557535

Oznámení RaKa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. RaKa

    Kde jsou moje kola?

    Demencí sice trpím, ale tak hrozný to zase není.
  2. RaKa

    Kde jsou moje kola?

    To že to je moje blbost o tom žádná. Ale nasere to stejně.
  3. Čus, tak tahle zkušenost mě nejspíš přišla na 20tis. Tak si zase jedu do pneuservisu pro kola. Jezdím tam už několik let a vždy si nechám kola u nich uschovat. Nikdy nebyl problém, vždy byli velmi ochotní, ceny příjemné. Jenže tentokrát tam moje kola nebyly. WTF? A máte úschovenku... Jak jsem byl zvyknutej na jejich férovost, tak jsem to tam nechal a nevzal si ji. úschovenku vlastně po mě ani na zpět nikdy nechtěli. No člověk automaticky nepočítá s tím že ho chce hned každej obrat.
  4. Ahoj, na léto mám RSW242 18" ET35 a je to naprosto bomba. Na zimu mám teď plechy 16" z SI s ET tuším 40 a pneu 205. No na té oktávce to vypadá dost divně tak chci i na zimu RSW242 v 16. Je to 7J a ET buď 35 nebo 42. Vejdou se tam řetězy?
  5. Díky za info. TDIfun je pro mě dost daleko. OI mi čipoval jeho kámoš mvolesko a byl jsem spokojen. Zajímají mě alternativy v okolí Prahy, a to za rozumnou cenu. Motor má výkonu dost, ale ten spodek do 2500/ot než zabere mě dost irituje. I z tohohle důvodu do toho nechci vrážet těžký prachy.
  6. Ahoj, chci si nechat čipnout OII TDI 2.0 103kW. Hlavně proto, že to dole vůbec netáhne a kolikrát mi to i chcípne. Máte někdo zkušenost s autochip.eu? RaKa
  7. Ahoj těch koncovek je koukám víc. Jakou potřebuji na OII 2.0TDI kombi (ne FL), když tam mám RS nárazník? Chci navařovanou.
  8. Mám podobně najeto - a mě přesně při tomhle sešlápnutí/puštění v rozmezí 1500-2000ot auto houkne - takže turbo. nějak jsem to už vyignoroval, protože kdo měnil turbo, tak většinou mu začalo houkat znova... To pocukávání jem taky zaznamenal - na volnoběch trochu sešlápnout plyn - a přisuzoval bych to dvouhmoťáku - asi právě při těch otáčkách mění setrvačnou hmotu. Někdo říká, že by se motor v těchto otáčkách neměl točit, že to setrváku nedělá dobře.
  9. RaKa

    Přepážka N1

    Mě zase u O1 sralo, že jsem jí tam podle techničáku měl mít, ale nikdy tam nebyla!!! A pak jsem neprošel kontrolou na STK při přehlašování. Stálo to chvíli telefonování s origo servisem, kterej tu (ne)montáž udělal aby mi napsali papír na "odbornou" demontáž a asi 1200Kč za zápis do techničáku od MTX. Naštěstí to dopadlo takhle dobře.
  10. RaKa

    Test tlumičů

    Test tlumičů dělají třeba na bohdalci za 200Kč - teď jsem koukal do ceníku. V rámci STK je to zdarma. To cukání při dobržďování může být setrvák.
  11. Něco na tom bude - min. týden se mi vynuloval MAXIDOT a smázlo nastavení... To bude zase lovení!!
  12. Ahoj, tak dnes se mi auto rozsvítilo jako vánoční stromeček. Z vagu jsem vyčetl paměť závad: Adresa 44: Posilovač řízení Labely: 1Kx-909-14x.lbl Řídící jednotka: 1K1 909 144 M Díl: EPS_ZFLS Kl.069 H08 1901 Dílna #: WSC 73430 000 90108 Nalezena 1 chyba: 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 000 - - Jenže po pár ujetých metrech vše zhasnulo a senzor se asi vzpamatoval (VAG jsem už nepřipojoval). Ve čtvrtek jsem objednanej na servis, takže bych to tam rád nechal zkontrolovat. Otázka je zda-li je to na výměnu, či se bude čekat, až ten senzor přestane fungovat úplně. No a když jsem vyčítal paměť závad, tak jsem objevil ješte toto: Adresa 52: El. PP dveří Není nainstalováno Adresa 62: El.LZ dveří Není nainstalováno Přičemž El PZ dveří + řidičovi dveře jsou OK. Nevím, jestli je to takhle OK.
  13. Tak já dnes do práce za 10.7L Pravda ale je, že se auto rozsvítilo jak vánoční stromeček, takže jsem chvilku laboroval co se děje. V paměti závad jsem našel chybu snímače úhlu řízení. Po pár metrech ale vše zhasnulo ...
  14. Tak já včera jízda ven z města a pak mimo město v koloně 50-70km/h s 2 koly na střeše a 3 lidmi v autě. A výsledná spotřeba 7.8L A když už jsem jel v té koloně docela rovnoměrně, tak se spotřeba skoro vůbec nesnižovala.
×
×
  • Vytvořit nový...