Přejít na obsah

pusher...

Uživatel
  • Počet příspěvků

    699
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    3

Návštěvy profilu

2 106 zobrazení profilu

Oznámení pusher...

  1. Super diky. Predam a snad to ten clovek zvladne. :-)
  2. Mohl bych poprosit jestli by nekdo nesdelil detaily nakodovani ostrikovacu (kratce okno, dlouze svetla)? Chystam se za clovekem, co vetsinu klasickych funkci umi a dodela, ale u tohoto rikal, ze neiumi. Kdyby mi nekdo poslal nejaky info, ktery mu muzu predat, tak budu vdecny. Diky
  3. Nechapu proc to chces resit tak krkolomne. Normalne si pust na telefonu bluetooth, pres vstup na amundsenu si najdi ten bluetooth a pusti si muziku, pak si na Amundsenu pust navigaci a zadej cil. Na co potrebujes aby ti nekdo na telefonu hledal cestu? Nejak mi unika duvod proc to chces resit pres Media Command. Osobne si Media Command umim predstavit na ovladani audia v pripade, ze mam sveho ridice, takze sedim vzadu a mam plnou kontrolu nad tim co hraje.
  4. iOS 12.3.1. a Skoda Connect v 3.0.7., nefunguje Odeslani cile do vozidla. Zobrazi se hlaska "Neco se pokazilo". EDIT: Tak jsem nakonec zjistil, ze i presto, ze se zobrazila hlaska "Neco se pokazilo", tak se ten cil odeslal. Nicmene uz to je v posledni verzi Skoda Connect opraveno a vse funguje jak ma.
  5. pusher...

    Jaké disky

    a pritom stacilo si koupit origo, ktery jednak budou nejkvalitnejsi a hlavne to k autu sedi, tak jak to zamysleli designeri ve skodovce.
  6. nechci do toho kecat, ale nestaci mit proste dobrou pojistku a neresit?
  7. Tak uz jen ten zelenej listecek s cislem 73 dokazuje, ze jezdis jak s hnojem. :D Pro normlani jizdu se clovek pri vsestranym provozu dlouhodobe nemuze dostat pod 6.5-7 litru. Mozna tak nekde na 6ku po okruhu v prdepisove jizde, ale urcite ne studene starty, semafory a kolony po Praze. Sorry jako.
  8. Mel jsem kdysi na Fordu a uz bych nechtel. Nevim teda, kam se to za ty roky posunulo, ale rozmrazuje pomalu a nerovnomerne. Kdybych nemel moznost parkovat v garazi a musel jezdit denne, tak bych mozna na chvili zvazoval. Nicmene, stejne bych to asi nebral, ty dratky jsou proste rusivy, zvyknout se da, ale neni to vono.
  9. Mně to technik sděloval jako svolávačku, ale je možný, že to je jak píše Pavouk.
  10. Na MR2018 a motor 1.0 je svolavaci akce na ridici jednotku parkovaci brzdy. Je tam problem, ze ridici jednotka muze spatne vyhodnotit pouziti brzdy pri neutralu, takze to nezabrdzi. V sobotu jsem byl prezouvat kola a technik mi rikal, ze tam ta svolavacka je, takze si to overte jestli se to tyka i vaseho vozu. Oprava pry na pockani....
  11. hruza a des. takhle se tunili 120ky pred 30 lety ne?
  12. Problem vyresen. V aute jsem smazal WLAN bod. Nasledne v telefonu jsem zmenil pristuppove heslo hotspotu. Pak jsem vyse zminenym zpusobem pridal bod novy a zadal nove heslo. Ted uz se to automaticky pripoji, kdyz prijdu do auta a v telefonu pustim mobilni hotspot.
  13. Nevim, nastavuju to pres Menu\Nastaveni\WLAN. Viz navod: Nastavení WLAN ■ WLAN - seznam dostupných hotspotů externích zařízení ■ Manuální nastavení - nastavení parametrů pro vyhledání a spojení s hotspotem externího zařízení ■ Jméno sítě - zadání názvu hotspotu ■ Síťový klíč - nastavení přístupového hesla ■ Úroveň bezpečnosti: - nastavení zabezpečení (trvale nastaveno na WPA2) ■ Spojit - vytvoření spojení
  14. Tak jsem o vikendu presel na iPhone a uz v praxi zjistuju co to je za opruz s tim mobilnim hotspotem a parovanim na Skoda connect. Telefon se na poprve manualne pripoji, nicmene pri dalsim pripojeni to hlasi, ze sitovy klic nesouhlasi a clovek to musi pokazde manualne zadavat a vytukavat ten sitovy klic v nastaveni WLAN v Amundsenu. Dalsi vec co jsem se chtel zeptat. Jak parujete Apple CarPlay? Funguje vam to bezdratove, nebo to vzdy musi jet pres USB?
×
×
  • Vytvořit nový...