Přejít na obsah

Octavian2tdi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

O uživateli Octavian2tdi

  • Narozeniny 14.6.1983

Návštěvy profilu

1 627 zobrazení profilu

Oznámení Octavian2tdi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdarec očekávám rady a tipy :-) samovolné rozsvicovaní zpátečkovych svetel behem jizdy cca před týdnem měnen spinač za neoriginal..děkuji za tipy čago samozřejme se jedna o Škoda Favorit :-)
  2. Zdarec octavia2 tdi po zapnutí zapalování svíti kontrolka airbagu cca 4 vteřiny potom zhasne a po cca 2 vteřinách se opet rozsvíti a už Nezhasne!! Vše se děje po výmeně sedaček jelikož jsem čistil interier vyhodil jsem přední sedačky odpojil konektory(při vyp zapalování) po kompletací zapojení konektoru viz problem s kontrolkou airbagu.Děkuji za rady a názory.
  3. Zdarec prostřiknout to pořadně jelikož spinací kontakty jsou tam provedne baječně !! Stači mirna oxidace a relatko s zblazní.
  4. Ahoj určite ti to udelaj ale za velky prachy!!!
  5. Zdarec chce to rozebrat zřejme ti to nekde drhne ve voditkach nebo moturek poškozene soukoli volna lanka je toho hodne variant....Mimochodem co maš za auto?
  6. Mimochodem ty žarovky pekna kravina a to z duvodu že 3 bzdove svetlo ma samostatnou lajnu el.vedení !!!!Tipoval bych te na kombika. Jsou 2 možnosti.... kdyžtak mi pisni na Sz
  7. Ahoj hadičky jsi kontroloval kde? Mimochodem o jaky vuz se jedná?
  8. stáhní si přiručku Octavia 2 je to v sekci montažní a karosářske práce.je to tam i rozkresleno!!
  9. Zdarec neuvažoval jsi o Octavii ? Do 140 000 seženeš perfektni a maš už to do budoucna i jako rodinny vuz kdežto fabka?
  10. Zdarec musiš to rozebrat : sundat gum.tesnení dveří dole kryt nastupní hrany a nezapomen vyšroubovat šrouby co drží tahlo na otevíraní!!pak se ti jiste obeví lanko pd krytem .Zřejme se ti ulomil bovden me se to stalo naštestí na podzim vymena lanka cca 20minut nevyhoda je že se musi sundat jak sterače tak ta lišta pod oknem kvuli protažení nového lanka. Koupil jsem original a bez problemu jde eplne lehce.
  11. co zadni ostřikovač mel dobry tlak ostřiku než ti to zamrzlo?
  12. Je to z 95% rozpojena spojka v motorovem prostoru za řidící jednotkou v pravo dole .Soused mel to same!!!
  13. Zdarec nepoužívej moturek a nespáliš ho!!! Nádobku ti určite nepraskl mráz!!! Nemáš náhodou fabii? Kdyžtak mi napiš na SZ.
  14. Zdarec dnes ráno se vyskytl problém po bezproblémovem nastartovní při -20 nenajel ventilátor intenzita se zobrazuje na displeji ale NEJEDE . Spínače funguji a signalizuji kromě Vnitřniho okruhu ten NE.Motor se zahříva bez problemu jako vždy. Včera večer po příjezdu a zhasnutí motoru vše OK!!! děkuji za rady a názory.
×
×
  • Vytvořit nový...