Přejít na obsah

dedalebeda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení dedalebeda

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím majitele vozů Yeti, Asi nebude příliš od věci když zdělím i svůj poznatek s poruchou "ESP". Mam Yeti rv.2009 1,2 Tsi 77KW najeto 115000 km s dlouhodobou spotřebou dle maxidotu 7 lt. asi měsíc jsem se pral s avizovanou poruchou "ESP" a následně s poruchou na motoru (vrtulník).Diagnostika psala pouze "malé množství nasávaného vzduchu".Jak se projevovala porucha? rozsvítily se kontrolky esp a po chvíly i vrtulník, motor spadl do nouzáku a byl bez výkonu (línej).Stačilo vypnout motor a znovu nastartovat a bylo vše OK.(dost otravná jízda).Auto bylo u několika specialistů na diagnostiku vždy s výsledkem auto bez poruchy.Nezbylo než se uchýlit do servisu Škoda kde jsem absolvoval opravu v tomto rozsahu. 1,vyhledání chyb řízená 620,- 2,filtr vzduchu d+m 186,- 3, hadice sání čistit 124,- 4,jednotka ovládání škr.klapky d+m 558,- 5,jednotka ovládání škr.klapky čistit 248,- 6,zkušební jízda 310,- 7,zkušební jízda 310,- 8,aktualizace SW řj. motoru 930,- celkem 4056,- Kč Za pozornost stojí že nebyla použita jediná součástka (jenom dobře) a oprava byla provedena podle not výrobce (speciální postup) i speciální cena. Sice tý fakturaci dost nerozumim (říkal jsem totiž že je filtr vzduchu po výměně as 200km) dvakrát zkušební jízda.Proč? s aktualizací SW jsem na vážkách,auto po opravě jede ale dost narostla spotřeba v průměru asi o necelý lt.Po opravě najeto asi 400 km servis říká že aktualizací SW se nemohla spotřeba zvýšit ať přijedu že to znova napíchnou. I s chybami jsem třeba Prahu jezdil do 6,5lt. (dálnice Roudnice Pha asi 35 km) tu zrovna Yeti nemusí.Po opravě 7,2 a kdybych couval tak snad pojedu rychleji. Jinak všem přeji bezporuchovou jízdu . Čauky
  2. Tak už je taky všechno OK nakonec jsem navštívil Strakonice.Kromně celkem slušného výletu jsem se taky seznámil s Ferdou který vše nakodoval.Demontáží BCM bych vyřešil jenom světla,takhle tam mám co se tam vešlo. JÓÓ když to dělá ten co tomu rozumí tak je to pohoda. Díky Ferdo seš machr
  3. Dík za radu,asi to podstatný jsem neuvedl.Jsem totiž z Děčína takže do Strakonic trochu z ruky.Zkusím se domluvit s Ferdou jinak. Drž mi palce snad to vyjde.
  4. Zdravým všechny příznivce Yeťáků. Taky jsem jeden z těch kdo podlehl a zakoupil světélka Led. Všechno OK jenom to hlášení chyb mi vadí.Zatím hledám pomoc všude možně a marně.Můj pan doktor přes autíčka to zatím nemůže odstranit (asi je to ještě moc mladé).Pokud má někdo nějaké poznatky budu vděčný za každou radu,asi by to pomohlo i ostatním kteří mají podobné problémy.Servisy se k tomu tady u nás nestaví zrovna příznivě.
  5. Zdarec "Yeťáci", zakoupil jsem chrániče na přední masku ,na zimu dobrá věc auto se dřív ohřeje a hlavně to chrání chladíč před tím bordelem co používají silničáři.Vzniknul ale jeden problém.Netušil jsem že čidlo pro venkovní teplotu bude lhát (i když je umístěné pod nárazníkem na levé straně ve směru jízdy).Pro provoz v zimě dost podstatná věc.Ptám se?Máte někdo zkušenost nebo radu jak se toho nedostatku zbavit? Dík za radu která bude přínosem pro všechny Yeťáky.
×
×
  • Vytvořit nový...