Přejít na obsah

CZWasabi74

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení CZWasabi74

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dík za radu. No já mám 1.9TDI 74kw r.v. 2000 jestli to pomůže k identifikaci. Jinak zítra na to kouknu jak to tam vypadá.
  2. Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde vzít 12V? Chtěl jsem si to natáhnout přímo z baterky ale nevím kudy to protáhnout do auta. Nechci kvůli tomu rozdělat v motorovém prostoru tisíc věcí a tak mě napadlo si to natáhnout z pojistek. Chci to kvůli nabíjení mobilu, USB mám v palubce a nabíječku strčenou za kastlíkem u spolujezdce, no a k ní potřebuji těch 12V. Mohl bych si to vzít třeba z rádia ale nevím jestli se pak někde neprojeví ten zvýšený odběr. Něco v tom smyslu mi naznačoval jeden elektrikář, že by to mohla ŘJ pochopit jako chybu nebo tak. Mluvil všeobecně ne konkrétně k tomu rádiu. Znovu říkám, že elektrice nerozumím takže bych byl rád za vaše tipy odkud si bezpečně vzít 12V. Předem díky moc za rady. Tonda
  3. Ahoj, chtěl jsem se zeptat na to, jestli kontrolka dobíjení má při otočení klíčku vždycky svítit a nebo prostě někdy svítí a někdy ne? Nikdy jsem si toho nevšiml ale teď jsem měl problém s dobíjením a v servisu mě na to upozornili. Stalo se to, že se mi baterie začala dobíjet až teprve když jsem zvýšil otačky na cca 2500tis. Potom to dobíjelo. Že je něco špatně, jsem si všiml už na denním svícení, které tam mám.Světla mi vždy naskočili už po nastartování ale potom jsem pravě musel zvýšit otačky a pak naskočily.Vyměnili mi uhlíky a regulátor a poté se zdá že je vše v pořádku. Světla naskočí hned akorát ta kontrolka někdy svítí někdy ne. Děkuji za vaše postřehy a rady.
  4. Tak já jsem to po roce a půl používání, musel nakonec celé předělat. Elektrice zas tak nehovím a nakonec po debatách s elektrikářem, jsem to celé umístil za kastlík. Nejdříve jsem vyměnil nabíječku za silnější 2A. Moc to nepomohlo a pak mi bylo řečeno, že to je celé příliš dlouhé a proto to špatně nabíjí. Takže to skončilo za šuplíkem a 12V jsem si vzal ze štekru, dole v pravo za ventilátorem. Ještě si zkrátím samotný usb kabel ale už teď je to lepší.
  5. Když to čtu tak zlatej Medvěd 124 kombi. Tam cokoliv jakkoliv a kdykoliv :-D :'>
  6. Dík moc za pomoc. Teď sice nejsem doma mám dovolenou ale pak si to nastuduju. Ještě jednou dík.
  7. Dík, takže se do toho asi pustím sám. Ještě se zeptám na brzdu dá se to nějak promazat nebo nějak rozebrat a vyčistit? Občas mi visí. Lanka budou ok myslím.
  8. Ahoj, mám dotaz. Jak složitý je vyměnit ložiska (celé náboje) na Fábce? Mám vzadu kotouče. Co je k tomu potřeba? Něco jsem si tu přečetl ale moudrej nejsem. Manuálně zručnej asi jsem ale pokud je potřeba speciální nářadí, tak k tomu přístup nemám. Dále mám dotaz k ruční brzdĕ. Občas mi zůstane viset na levé straně. Ťuknul jsem do toho táhla na třmenu a pak odskočil. Dá se nějak promazat anebo je závada jinde? Dík za vaše rady.
  9. Ahoj, tak jsem zjistil, ze mi odesly oba zadni tlumice. Mel jsem pod autem na pravo louzicku. Myslel jsem ze to je nejdriv nafta ale kdyz jsem na to kouk ze spodu, tak tlumic byl celej zadelanej od oleje a druhej zacinal taky. Auto jsem koupil loni v kvetnu od duchodce a k dnesku mam nalitano 109tis. Do vcerejsi vymeny jsem nic nepozoroval. Vse da se rici OK. Proste v zadu ticho, klid. Koupil jsem tedy Bilsteiny (B4 plyn), nove dorazy a vymenil to. Od te doby, kdyz prejedu nejakou nerovnost na silnici, tak mi to vzadu mlati. Takovej kovovej zvuk nebo co. Dotazeny mam vse, takze v tom bych to nevidel. Ty dorazy co jsem koupil byly tvrdsi od tech, co jsem tam mel puvodne. Ty mi prisly vic gumovy. Ty novy jsou tvrdsi. Muze to byt i tim anebo tim ze tlumic je novy a potrebuje zajet? Vim zni to asi blbe ale vic me nenapada. S tou teplotou jak tu pisete nevim jak u vas ale vcera jsem mel cca 4-5 °C. Mate nejaky rady co s tim? Diky za nazory
  10. Tak to jo ja k tomu mam zase vsechno jen ne dalkovy tak uvidim az to koupim.
  11. Tak to mame stejny. Ja taky r.v. 2000 comfort. Kolik te prisla ta sada klicu?
  12. Tak na to zase nemam love mit to origo a nevim jak jsem na tom s jednotkou jestli by mi to vzala a tak tak to chci vyresit tou levnejsi cestou cely to stoji cca 1300,- kc a to jde.
  13. No ja si dalku planuju koupit od K-tech tak to bych te pak mozna poprosil o radu jak zapojit. Protoze jsem chtel taky aby mi chodilo vsechno co to nabizi tj i otvirani kufru.
  14. Tak kufr ten mam normalne na jejakej mikrospinac to je v pohode zaplatpambu ale znamej to ma na packu nebo co a to nastve kdyz je clovek s taskama za autem a musi si otevrit karku aby si otevrel kufr
  15. JJ to by bylo taky gut. Mel jsem to v MB. Tady se musim pokazdy vratit a otevrit si to sam
×
×
  • Vytvořit nový...