Přejít na obsah

K*g

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení K*g

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. K*g

    Plasty ve Fabii I

    Přesně jak řekl richi661 -> a plast, co nepovolí silou.. tak povolí ještě větší
  2. K*g

    Plasty ve Fabii I

    Ahoj, nechci vytvářet nové vlákno... Zeptám se tady Poradíte mi, jak sundat plast >> pod volantem, ten s páčkou na otevírání kapoty <<. Potřebuji vyměnit páčku na uvolnění zámku kapoty. Ani hrubší silou se neuvolní.
  3. Čau kluci. Nevíte někdo, kde bych koupil molitanový sedák, opěradlo atd. na zadní dělená sedadla do octavie ? Dík za radu. Popř, jestli někdo nemá na prodej zadní sedadla.. mám už podaný inzerát : ale zatím bezúspěšně...
  4. Zdravím... mám problém s O1 66 Kw 2004 r. v. . Začalo to minulý léto, kdy jsem jel na dovolenou do Chorvatska. Když jsem přidal plyn a zvýšil otáčky na 2000 začalo to rachtat. Když jsem je překročil tak to přestalo... V zimě, se rachtání neprojevovalo. kamarád (automechanik) mi řekl, že by to mohly být Hidroštely ... Máte s tím někdo zkušenosti? zajímá mě, jak náročná oprava by to byla a jesti je to opravdu ono ... Díky za rady Ted odjíždím na dovolenou, je teplo, takže by to mohlo začít rachtat. Jestli se mi podaří ten zvuk při jízdě nahrád, tak ho dám na net .
  5. Zdravím. Chci si pořídit nové elektrony na octávku 2004.Bohužel,mám ještě starou rozteč a tak mě zajímá,jestli by mi na to pasovaly kola z O II. ( i s přidáním nějaké vložky,která řeší rozteč šroubů).Díky za radu.
  6. K*g

    Milotec díly

    Zdravím. Zajímá mě,jestli se také prodávají stříbrné lišty kolem oken na sedan. Díky na odpověď ,zatím jsem je nikde neviděl.
  7. K*g

    Milotec díly

    Chlapy díky.taky si je taky pořídím.Je to fakt hezký!
  8. To je pravda.mě myčka ometla celí zadní narazník až na plech ! teďka myju jenom ručně a je to zatím ok,na houbičku tolik netlačím,abych si vydřel díru do kapoty :-)
  9. K*g

    Milotec díly

    Zdravím. Pánové máte někdo zkušenosti s lepením krytů klik od milotecu? Chtěl bych si něco podobného pořídit a nevím,jestli je postup tak jednoduchý,jak píše milotec?Máte někdo nějaké fígl,jak to udělat.Dík za radu.
  10. Prosím,můžete sem někdo napsat,čím a jak jste to sundali?Já potřebuju sundat zadní znak "škoda" a zatím žádný odmašťovač to neodlepil a nožem odloupnout to nechci.Díky za rady.
  11. Lidi,má ho někdo???Prosím o napsání zkušeností s tímto olejem.Chci si ho koupit do své 1.9 octavie.
  12. K*g

    Spotřeba TDI

    Na 81kw by měla být rychlost okolo 200-210.Mám od dubna 66kw r.v.2004 a při 90-110km my papá nějakých 5 - 5,5l
  13. K*g

    Chip 1.8T

    Čau čau,hale jaký turbo se dá kuchnout do oktávy 1.9 Tdi r.v.2004 ??? Šlo by nějaký z benzíňáku?Sem LAMA a proto se ptam zkušenějších.Dík moc
  14. Kluci nemáte někdo šablonu přesného tvaru výřezu v nárazníku z RSky. Na nový zadní nárazdník jako chudý čech nemám a trak scháním pomoc.Šablonu zašlete na kingmastr@seznam.cz .Díky moc!
×
×
  • Vytvořit nový...