Přejít na obsah

Jan tsi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

914 zobrazení profilu

Oznámení Jan tsi

Nováček

Nováček (1/14)

-5

Popularita

  1. Hele v pohodě na starem Tsi mě to svitilo cca 8tis km prvni ESP Potom i vyfukove plyny nejspiš lamba sonda (na 2x emise) nebo olej v sani to byl ale nebylo to v zaruce tak sem to neřešil az vesele dale jezdil 8tis/km nakonec sem promazal jednotku a auto prodal:)))))))
  2. Zdravičko, podělim se o par postřehu co mam vyměněny motor. po 36Tis km na novem motoru, vesele si piska turbou už 20tisic km. Po motoru vesele teče olej nejspiš ze sani, lambasonda malem nedala Emise,zadni dil vyfuku na oloupani 1 vrstvy plechu vlnovec na vyfuku už ma nejlepši leta za sebou, podvozek V 95tisc na renovaci, uloženi zadni napravy,znamy na technicke že to je bežny jev u Fabia. Rozvody zase Řechtaji-možny unik oleje. Svitila kontrolka ESP a vyfukovych plynu, jako kvalitni kutil sem odstranil chyby a šup na technickou a pak hned Bazar:))) TSI už neveřim!!!! Nakonec vyhrala KIA. Ceed,sw po slevě pod 290. Tim to se louči.Diky moc za podporu a rady.
  3. To vim že je pod pruměrny motor vykonem ale ono ani 1.2 Tsi v Olii neni žadna slava.
  4. Tak sem koupil po pul ročnim maratonu autosalonu KIA Ceed SW Comfort MR2017 skladovku za 290tisic+plna nadrž paliva,7let zaruka Cena super za hotove 1.4cvvt. Měnim za fabia 1.2Tsi(2011) novy motor 2 roky 5X prokousane kabely ale nikde mě auto nechalo.Bude mě smutno po Škoda (FABIA+TURBO) i přes tolik problemu auto je fajn.
  5. Dopručim kouknout do servisky strana 164. nic nepišou že pada zaruka a pišou jen o odbornych znalost teoretiky stači sehnat někoho kdo da štempl že byl vyměne olej odborně . akorat upozorněni nesmite přidavat žadne přisady -nebezpeči poškozeni motoru! Škody zpusobene temito prostředy jsou vyloučene ze zaruky. nic otom že pada zaruka. Tak že by měl stačit při hloupych kecech rozbor oleje ten by měl určit i staři a pokut tam neni přisada seš vysmatej. Naděje umíra posledni. Mě tady taky trochu postrašili ale nakonec dopadlo v poho ale měl sem vše od servisu ikdyž sem vozil svuj olej a filtr cena vyměny pak 350kč Přeji až to dopadne dobře. Nepřeji to nikomu a sam to už nechci zažit tel ze servisu mate motor na sračku je fak coool.
  6. Zdravím cukani motoru muže byt třeba jen mala blbost, taky se meto přihodilo 1x od kuny a po druhé mě špatně držel kabel na svíčce.Ale hlavně sem chtěl poreferovat jak auto jezdi z novým motorem zatím vše v pohodě ale stále je cítit že jeto nezajety motor ale po 4tisíc km mě začalo pískat turbo při vetším zatíženi na 2 a 3 stupeň ve škodovce mě řekli že je to u turba norma-lni že piska..??? Hlavně mě par lidi postrašilo že novy motor odpali turbo. Jinak pozoruji u toho motoru jiný zvuk při startovaní něco co tam dříve nebylo hlavně u studenych startu.
  7. 289. šlo by to za 292. i z metalizou jak už maš 1 kus 2014 doma A musim řict že ten MIVEC 1.6 Solidni. Sem tet testoval zajetou ASX 1.6 v Jesenikach a pecka jen ta spotřeba ale ješte rok a pujde na Lpg. Puvodně to měl byt Yeti 1.2 TSI
  8. Dnes jsem konečně vyzvednul fakturu za vyměnu motoru Shortmotor za 50557kč, práce a materiál, těsnění + demontáže + rozvod co přeskočil = 28tisic. Cena celkem 78829kč toto je cena co servis fakturoval Mlade Boleslavi, pro běžneho človeka cca 110tisic navic, zaleži jake maji marže, škodovka ma dily za vyrobni ceny. Auto ma zatim od vyměny najeto 850km a vše v pohodě, jen ten syrovy motor je stale znat,alespon že vyměnili 2010 za 2014 Už se vubec nedivim, že dostal zlatou mrkev v německu za nejhorši motor co zpusobil majitelum hodně starosti. Velmi tet vaham že koupim Nove Mitsubishi Lancera za 280 v solid vybavě.
  9. Mam už od pondělí novy motor a zatím vše oka i problémy ze spojkou sou fuč neškube to při vyšlápnuti a při rozjezdu motor je měně hlučný rozvod zni úplně jinak ale ještě sem to podřadně neprotahnul pomalu to zajiždim. za 2tiskm to mam hodit na servis a doladí poslední mouchy tak snad sou odstraněny děcky problémy TSI a zůstane to bez padajícího železářství. Jinak bývaly motor vyroben 18.12 2010. z autem sem jezdil velice svižně nijak sem ho nešetřil dával sem mu pořad po koulích i jak sem ho kupoval mě bylo řečeno že to auto nemam šetřit a dávat mu co proto. Olej hodlám měnit co 8 tisíc po zkušenostech vyměně mě ve škoda vyjde na 350kč (olej vždy vlastni plus filtr)tak budu i po záruce jezdit z olejem tam a hlavně to razítko pro budoucího kupce ma Velky vyznám.
  10. Nejedná se o servis z OV.Vyjádření z mého servisu: auto bude v pondělí (MOŽNÁ) nemáme těsnění, ale došel nám motor Motor se tedy mění tzv. Short motor(turbo a alternátor zůstává původní) Pumpa a rozvody jsou v motoru nové. Náhradní auto mě slušně poslali do háje, ale je to maličký servis, možná je fakt a mají všechny půjčené. Ale aby někdo objednal motor a zapoměl těsnění, . Ale musím se zastat servisního technika, velice milý človek, asi jen díky tomu člověku jsem je nezadupal do země a chápu, že toho má dost
  11. Minuly servis mě zase nechal jezdit z prokousanýma kabelami od kun prej že to nenašli to sem jim přesne řekl co to je že jeto asik rozkousane až sem je rozprášil ve škoda i kabely rozkousané sem měl zdarma tolik mé zkušenost z origo servisem.
  12. Jo nervy mam v prdeli.Ještě sem si na kole vymlátil zub a na druhy den mě zničili motor plus tet jezdím sockou.A sám se divím že sem je tam ještě nezadupal do země. Maji jediné štesti že sedím v práci až do večera. Měl sem změnit servis hned potom jak mě nějaký učen nenasadil viko na olej a olej byl po celém motoru jako omluva 1l oleje a motor vystřikany horkou vodou a od te doby ten motor vypadá šíleně ještě žijí v Ostravě(nejšpinavější město Evropy). Ale zase třeba Opel nám nenalil do auta olej vůbec jen ho vypustili.
  13. Lepši novy motor bez zaruky než ve starem motoru narvano 5 opravarenskych sad a zaruka za 4 měsice fuč a auto total neprodejne a časovana bomba. Jen by mě zajimalo jestli tam nechaji starter vodni pumpu a turbo a dalši puvodni nebo vyměni za nove komplet všecko???
  14. Takže žádný odborník z mé strany se na motor nedíval. Volal sem do Škodovky ať na to dohlídnou, včera servis volal, že se to stále řeší se Škodovkou. Dnes SMS, máme od Škodovky vyjádření, že vám vyměníme motor, už je na cestě Měl jsem strach, že motor opraví a auto půjde na prodej, ale musím pochválit Škodovku za dobrou péči o zákazníka a hlavně poděkovat tomu, kdo posvětil výměnu motoru mého zeleného šípu.
  15. Jeto časovana bomba a majitelu Tsi je vic a vic rapidu je jako maku. Oli ma nove bosh turbo a uplně jine rozvody což rapid nema Audi ma od prvo počatku TSI Řemen misto řetezu
×
×
  • Vytvořit nový...