Přejít na obsah

kosak 72

Uživatel
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kosak 72

  1. Také Wjenzek na čtyři kola, uzamykací, sklopný ani jsem nevěděl, že se vyrábí kousek za Opavou, myslím v Hošticích, jinak dovolená na Slovensku bez problémů , řídítka na všech kolech dávám raději vodorovně s rámem kola.
  2. Zdar, také jsem minulý měsíc řešil tažné k mé Yetině r.v. 2012., která je ještě 2 roky v záruce. Chtěl jsem neodnímatelné tažné zařízení a s elektrikou a montáží by mne vyšla na 7.500 Kč. Byly to neoriginální díly s montáží přímo u partnera výrobce TZ SVC Náchod. Bez zápisu do servisky a nevím, jak by to bylo se zárukou kdyby se něco v elektrice vy..... Proto jsem zvolil originál neodnímatelné TZ i s orig. elektrikou a s redukcí 13/7 polů i s montáží v orig. servise za 9000 Kč , včetně zápisu do servisky a plnou zárukou na díly a montáž. Cena mezi orig, a neorig byla jen 1500 Kč, která se mi v budoucnu v případě reklamace určitě vyplatí. Věc si musí každý rozhodnout sám, nicméně když si představím jaké ve Škodovce dělají ofrky při jasnějších reklamacích raději jsem bez řečí zvolil orig. TZ..
  3. Zdar, dík za upřesňující informace, mohu jít s klidem do montáže, děti budou mít v zadu radost
  4. Zdar, čísla s Etkou porovnané, je to stejné.
  5. Tak celkem dobře nafocený návod k montáži jsem našel u kolegů v sekci Roomster, teď otázečka. Je to v Roomstru a Yetíkovi stejné?
  6. Zdar, nevíte někdo náhodou, zda je tento stolek a sedačka totožná s Yetim? Dík za info.
  7. Zdar Yeťáci, řešil někdo z vás dodatečnou montáž odkládacího stolku na zadní opěradlo. Jde o plastový výlisek s uložením pro kelímky. Výlisek stojí 839 kačen a technik mi nedovedl říct, zda to jde. Dík za odpovědí.
  8. Zdar, kdyby si někdo chtěl dovybavit zavazadelník s rezervním kolem, mám na prodej ty polystirenové nesmysly vrchní desku s kobercem a na to koberec s vyšitým logem Yeti. Snižuji zavazadelník.
  9. Na fóru oktávkářů jsem vyčetl, že musím mít adaptér pro zapojení USB k originálnímu autorádiu Škoda.
  10. Zdar, zapojím kabel MDI s USB konektorem z originál Škoda příslušenství do zadní části radia Swing ? Pokud né, co vše k tomu budu potřebovat. Chci jen přehrávat na tomto radiu muziku z flashky, dík za odpověď.
  11. Zdar, také jsem si měnil hlavici řazení v mé 1.2 TSI za koženou s chromovaným olemováním emblému a tato hlavice má po obou stranách vystouplý nápis Yeti. Už tím nápisem se zdá hlavice v ruce větší, masivnější. Myslím si, že velikosti hlavic jsou stejné.
  12. kosak 72

    Tuning

    Díky za info, vidím, že jsme na tom stejně.
  13. kosak 72

    Tuning

    Zdar, obracím se na vás všechny, kdo máte na Yetince rámečky denních světel. Když jsem je koupil a poprvé držel v ruce, bylo mi hned jasné, že s originál lepící páskou to nemůže držet, ale zkusil jsem to. Nevydrželo. Koupil jsem tedy kvalitní lepící pásku a vše bylo v pořádku do letních veder, kdy se i tato páska odlepila. Nechtěl bych to řešit nějakým lepidlem kvůli případnému poškození přední části, nicméně mi asi nic jiného nezbyde. Proto se chci zeptat čím máte nalepeny rámečky vy a jak vám drží v současných teplotách? Díky za info.
  14. Dík za něj i když nebyl aktuální, byl ale přímo k tématu.
  15. Zdar, uvažuji jen o předním rámu o nášlapech neuvažuji, nicméně jsou v nabídce, proto jsem rozšířil vlákno i o ně. Děkuji za odpovědi, ale nenašel jsem mezi nimi odpověď věcnou. Sranki: nejezdím džunglu, ale někdy si tak na našich silnicích připadám, k čemu je to dobré, otázka pro většinu majitelů vozidel této kategorie a nejen této. Já osobně řeším vzhledovou stránku. Zvlaštní povolení nepotřebuješ, doplňky musí být ale homologovány. Mylys: nemyslím si. Sto lidí sto názorů, také mě příjdou úsměvné kreace úprav na některých autech, nicméně aspoň vždy ocením snahu těchto lidí se od ostatních odlišit. Konkrétně na Yetim mi vadí, že pokud je vybavený seriově z výroby stříbrným plastem obou nárazníků, proč plastový stříbrný doplněk prahů tam z výroby není také a stojí něco kolem 7. tis. Za ten plast práhů bych já osobně dal tak desetinu jejich ceny a to bych ještě moc přemýšlel. To raději ty nášlapy. floro0907: na pojištění si nepřiplácíš, doplněk musí být však homologován pro provoz na pozemních komunikacích, to je první po čem policajt s pojišťovákem půjde. Tímto máme vyřešenu vzhledovou stránku a legislativu, ale to o čem jsem vlastně vlákno založil, jsem se nedozvěděl.
  16. Zdar všichni, nenašel jsem zde vlákno o této problematice, proto jsem si dovolil založit nové vlákno. Týká se předního rámu a bočních nášlapů. Přemýšlím o těchto doplňcích a nevím zda si nechat tyto dopňky vyrobit, nebo je již přímo koupit, zda budou lepší z leštěného nerezu, nebo z pochromované oceli. Na netu jsem našel odkaz na stránkách internetového obchoduTuning-In. Cena těchto doplňků se mi zdá v porovnání třeba orig. plastů na prahy, přijatelná. Jaká bude praktičnost těchto doplňků na vozidle, co obnáší montáž na vozidlo, máte někdo s tímto už na svém vozu vlastní zkušenost? Děkuji za věcné odpovědi.
  17. Zdar, dnes celá parabola vyměněna v rámci pozáručního servisu tzv. kulance v autorizovaném servisu zcela zdarma. U motorku byl urván kloub převodu. V servisu za to napřed po mě chtěli 4500 Kč, po mém emailování s p. Brojerem, zaměstnancem Škoda - Auto, který má na starost oddělení péče o zákazníky, vše řešeno přes smluvního partnera zcela zdarma. Fabka je r.v. 2008. Pokud má někdo tutéž závadu a nepochodí přes servis jako já, kontaktujte tohoto pána. Lína huba .........
  18. Každý máme to svoje, mne teď vyhovuje kombík a až nebudu potřebovat kočár a dětí mi trochu odrostou, bude se mi hodit variabilita zadních sedaček Rooma, ale to už se doufám posunu třeba k Yetimu, který se mi dost líbí.
  19. Je to o zvolené prioritě, nicméně bych chtěl vidět obličej mé ženy, když bych jí sdělil. Miláčku, koupil jsem Roomstra, kočár se nám tam sice nevejde, ale je možnost tam dát kolo BMX na stojáka. Tím chci říct, že určitě více lidí upřednostní místo na kočár, než na kolo a z vlastní zkušenosti vím, že do Rooma jsem kočár bez rozložení nedostal. Jiná situace možná nastane, až mi odrostou děti, ale teď nám fabkový kombík max. vyhovuje. Kolo, bych stejně umístil raději na střešní nosič, než bych si se špinavým kolem po návratu z vyjížďky, špinil interier.
  20. Já jen takový malý postřeh, do zavadelníku Rooma se mi nevešel kočár, do Fábie II combi, bez problémů.
  21. Přihrádky vyndáš tahem směrem nahoru, kolejničky přihrádek jsou jem nacvaklé v plastu.
  22. Zdar s tímto mám osobní zkušenost takovou, že mne ventilátor rezonoval vždy po výměně pylového filtru. Jako kdyby tam byl blbě zastrčen, nebo špatně osazený plastový kryt. Mám Fabku II Combi r.v. 2008 bez klimy. Když se znova vytáhl filtr a dobře se nasadil jeho plastový kryt, tak vše v pořádku. Ani na jednu rychlost nemám ventilátor hlučný. Zkuste na to mrknout.
  23. Dík, vyzkouším i když žárovka je ve světle ještě z výroby. Zajíma mne však, zda je u této závady opravdu nutná výměna celé paraboly, tak jak mi bylo prezentováno v autorizovaném servisu, nebo mne jen zase chtějí oškubat.
  24. Zdar lidi, hledal jsem téma o motorku ve světlech tu na foru a je zde jedno téma, které však neodpovídá na všechny mé otázky. Proto zakládám nové téma. Mám Fabku II Combi v klasiku r.v. 2008 najeto 28 tis. km a dnes jsem zjistil, že se mi nenaklápí pravé přední světlo. Levé světlo chodí normálně a pravé nic i když je poslechem motorek u tohoto světla slyšet, že chodí. Ve škodovce mi bylo řečeno, že leda výměna celého světlometu cca 4000 Kč. Nemá s tímto někdo zkušenost, zda tomu nějak pomoci, když motorek světla je slyšet a světlo nechodí, dík moc za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...