Přejít na obsah

markus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem markus

  1. Díky za odpovědi.Takže jestli jsem to dobře pochopil tak to jde vymontovat.
  2. Měl bych dotaz na ty kteří mají zkušenosti z mezipodlahou v kufru u Octavie II kombi.Měl bych možnost koupit ojetého kombíka právě s tímto doplnkem a zajímají mě vaše zkušenosti a praktičnost této věci a jestli to jde uplně z toho kufru vymontovat.Mě to zas tak moc praktické nepřipadá a alespon podle fotek co jsem viděl se mě to moc nelíbí.Myslím si že to i dost snižuje výšku kufru.A ty díry co vzniknou po stranách nejsou taky nic moc.Dík.
  3. markus

    auto jarov praha

    Díky za tip.Až bude koupě auta aktuální určitě tam zavolám nebo napíšu.
  4. markus

    auto jarov praha

    Máš pravdu servis to je problém.Pokud jim diagnostika nenapíše co je to za závadu tak řeknou je to normální jo tohle ty auta dělaj.Člověk musí být neodbytný a nenechat si něco nabulíkovat.Pokaždé když jedu do servisu s nějakým problémem tak kouknu do fora abych byl trochu v obraze a nenechal se něčím uchlácholit.
  5. markus

    auto jarov praha

    Díky.Takže klasika když ptáčka lapají ....... .Ještě by mě zajímalo jestli třeba ty málo jetá auta co nabízejí nejsou třeba nějaký bouračky a nevydávají je za nebouraný a nebo jiné nekalosti a čachry.
  6. Ahoj.Nevíte někdo jestli se počítá do O2 s motorem 1.6 16V 77kW.jako je ve F2 a v roomsteru?Dík.
  7. Ahoj.Zvažuji koupi O2 a tak surfuji po stránkách prodejců.docela velký výběr byl na stránkách auto jarov.zajímalo by mě jestli nemáte někdo zkušenosti s nákupem nového nebo předváděcího a nebo bazarového vozu u tohoto prodejce.Dik
  8. Díky za odpovědi.Ještě by mě zajímalo jestli jsem to pochopil dobře.Ten ventil lze koupit samostatně ten není součástí té nádobky?A ještě kde se nachází ventil a kde ta nádobka.Díky
  9. Zajímalo by mě jestli se taky někomu stalo že se rozsvítila kontrolka elektroniky motoru a na diagnostice to ukázalo odvětrávací system nádrže průtok chybný.chybové hlášení číslo 16825.Už se mi to stalo 3krát.zajímalo by mě jak se tato závada dá odstranit a kolik to stojí.prý by to mohl být ventil na nádoce s aktivním uhlím.Mám motor 1.4 44kW r.v.2001.Díky.
  10. Ahoj.Měl bych dotaz zdali někdo nemáte v nové fabii motor 1.6 16v 77kw.Jak jste snim spokojeni-spotřeba,pružnost atd.Také by mě zajímalo jestli už se montuje do jiných koncernových aut.Popřípadě jaká je spolehlivost tohoto motoru a životnost.Vím že na hodnocení ve fábii je ještě brzo proto mě zajímá ta spolehlivost a životnost v těch koncernových autech.Děkuji.
  11. ahoj jsem zde poprvé a chtěl bych se zeptat.zvažuji koupi škody octavie kombi tour a líbí se mě tam ten paket pro špatné cesty.zajímalo by mě jestli tento paket obsahuje i krytí podvozku plastovým krytem podobně jako to má ve standartu fabia?a nebo to má jenom kryt pod motorem a převodovkou.ještě mě zajímá zdali se s tímto paketem nezvýší spotřeba díky větší světlé výšce auta.zvažuji motor 1,6 75kw mpi.díky za opovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...