Přejít na obsah

micheli77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

696 zobrazení profilu

Oznámení micheli77

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj pánové, chtěl jsem se zeptat Guse a buresmara? jak jste problém nezamykajících zadních dveří vyřešili? výměnou za vhodnou komfortku (jaké je její označení) nebo ještě jinak? díky
  2. Půl roku se zvuk neozýval, tak jsem to po svém původním bádání odložil k ledu (ani servis nic nepoznal) a mezitím najel 10tkm (celkově v současnosti 86tkm, 6 let staré auto), až teď se současným ochlazením to přišlo znova a zmiňované zvuky se ozvaly znova... Po zhození klíňáku zbývaly pouze rozvody. Po sundání krytu a lehkém nástříklu WD to na pár sekund přestalo a pak zase začlo. Po výměně vše ok, řemen hlavního rozvodu už měl podstatně jinou strukturu (asi zteřelejší) než řemen na druhou vačku, možná to bylo v řemenu, možná v kladkách. Mechanik nic nepostřehl. Nepodceňujte tyto zvuky i když trvají jen pár sekund!
  3. Zdarec, už týden mám tentýž problém, jak zde ostatní popisují. První start po odstavení špatný, chcípne to, druhý ok. Ptám se tedy: měl někdo tento problém i se staršími EURO 4 motory (mám sice BUD 59kW, případně BWX) a pomohlo jim přehrání SW? Auto mám již rok, ale projevilo se to překvapivě až teď. Případně další problém by mohli být vadné čidla teploty, že? Dá se to diagnostikovat nějak jednoduše? Díky za rady.
  4. Už sa na to dívalo x lidí, ale nikdo na nic kloubného nepřišel, až na jednoho známého, který se dušoval, že mu to dělalo na autě totéž sice na 1.9 tdi. Bylo to jednou hranou oběhového kola od altíku, po které zastudena jezdil klíňák. Přejel to pilníkem, a pak to přestalo. Už jsem tak zoufalý, že vyzkouším všechno i toto. Zkusím to provést přes víkend a dám vědět, jestli to pomohlo.
  5. Zdravím, nepotkali jste se s tímto zvukem? Divně to čvachtá-houká, ale jenom chvíli za studena a jak je venku větší zima, tak to dělá víc. Pak už to za celý den ani po x startech neudělá. Motor běží jak 1.4 za studena, pravidelně, necuká a nic podobného. Viz. video. https://youtu.be/Cqw1ucMlv1I Byl jsem ve škodováckem servisu, 100% si byli jistí, že výměna klíňáků a kladky "tlumičem vibrací řemene" to vyřeší, ale den po "opravě" jsem zase ráno nastartoval a zase totéž. Napadá vás co by to mohlo být? (A jen tak bokem má někdo z Vás zkušenosti s "reklamací" opravy, která nic nevyřešila? ) Díky.
  6. Dobrý den, možná pro někoho hloupý dotaz a nikde jsem nenašel, že by to někdo řešil, nicméně: nevíte prosím někdo, jestli u základní výbavy Active bez DO, je při dodělávce DO nutné sehnat i komfortku, jak tomu bylo u holátek O1 i O2? Mockrát díky za odpověď.
  7. Můžu se zeptat jak to dopadlo, funguje to na 1.4 mpi? Dikec
×
×
  • Vytvořit nový...