Přejít na obsah

Sponty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    64
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sponty

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Ahoj, všiml jsem si ze mi na volnobeh začne z pod auta drnčet divny zvuk. Nevíte co by to mohlo byt ? Auto ještě v zaruce, jen jsem zvedavej dřív než to někam dam. Příkladám video, je to slyšet až ke konci, udělá to jen někdy. Díky IMG_8539.MOV
  2. A jak by mi pak hlásil do kabiny ? Nehledě ze by tam asi moc dlouho nepřežil (vlhko, zima...) Bavíme se o přenosném antiradaru, ne pevně zabudovaném.
  3. A co vyměnit čelní sklo za nepokovené? Teď řeším stejný problém a radši oželím vyhřívané čelní sklo a radši budu jezdit s antiradarem :))
  4. Ahoj, dnes jsem se stal novým majitelem superba (2017) a všiml jsem si ze mi funguje hlídání mrtvého úhlu obráceně. Když mi přijíždí auto zezadu zprava do mrtvého úhlu, tak se rozsvítí levé zrcatko a obráceně. Nevíte čím by to mohlo byt ? Díky.
  5. Mám dešťový senzor a v Maxidotu nikde nevidím, zavírání při dešti. Dá se to nějak nakódovat ? rok. 2007. Díky.
  6. Mám najeto 140tis. Teď už si taky myslím, že ty tlumiče byli zbytečné.
  7. To nevím, musím se zeptat mého mechanika co to dělal, ale když měnil to uložení tlumičů a nepomohlo to, tak říkal že už to můžou být jen tlumiče, že už tam nic jiýho nevidí, co by to mohlo být, ale furt to klepe. Musím tam v úterý zase a říct mu že všechno to co jsme měnili bylo zbytečný :/
  8. Zdravím, už delší dobu mám problém s klepáním na pravé přední nápravě, při malých rychlostech (krokem) na nerovnostech, většinou když jedu z kopce, nedávno sem měnil uložení tlumičů + tyčky stabilizátoru, nepomohlo to, tak přišli na řadu tlumiče, v servisu mi řekli, že už to nic jiného být nemůže, tak sem vyměnil tlumiče, ale klepe to furt, už nevím co to může být a štve mě, že sem do auta nacpal skoro 10tis. a problém se nevyřešil. Nenapadá vás něco, co by to mohlo být ? možná se s něčím podobným už někdy někdo setkal. Díky
  9. Mám dotaz, čím to že mi columbus při vypnutém zapalování a delším stání (cca hodina a víc) nezačne přehrávat skladbu kde skončila, ale začne úplně od začátku. Např. písničku z SD karty si to pamatuje, ale začne jí přehrávat od znova. Díky za rady.
  10. Zdravím, snad mi někdo poradí, při navigování a následném zastavení a vypnutí motoru se celá trasa vymaže a musím to zadávat znovu, nejde nějak nastavit, aby to zůstalo nějak uložené a já to nemusel při každé zastávce zadávat znovu ? A ještě sháním někoho z Chomutova a okolí kdo by mi dokázal aktualizovat columbuse (fw + mapy) a nakódovat aby vše fungovalo. Zaplatím. Pište prosím do zpráv, díky.
  11. Sponty

    Výběr brzd

    Tak sem rozhodlej, jdu do Brembo max + desky Textar
  12. Sponty

    Výběr brzd

    díky za rychlou odpověď takže pro mě tedy 280x22
  13. Sponty

    Výběr brzd

    A jak zjistím jaké kotouče na mojí OII ? pokud vím tak jsou dva rozměry 288mm a 280mm a já nevím který
  14. Sponty

    Výběr brzd

    Čeká mě výměna předních brzd (kotouče + desky) v první řadě sem byl rozhodnutý, že tam dám originály, ale postupem času, když čtu a slyším rady a názory lidí, kteří doporučují i jiné výrobce ATE, Brembo atd... tak bych se chtěl zeptat, co by jste doporučili vy v poměru cena/kvalita. Četl sem, že někdo dává i brembo max, které jak sem kokual nestojí až tak moc. Co by jste doporučili vy ? Bude to na OII 1.9tdi a nechci moc přesáhnout cenu originálů. Díky za každou radu a názor.
  15. To už je asi pak o domluvě, ale když má někdo opravdu starý fw a mapy, tak se ta aktualizace opravdu vyplatí, i kdyby to nebylo to úplně nejnovější.
×
×
  • Vytvořit nový...