Přejít na obsah

jirka1186

Uživatel
  • Počet příspěvků

    92
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

923 zobrazení profilu

Oznámení jirka1186

Nováček

Nováček (1/14)

24

Popularita

  1. Fabia s 1,2 TSI 77kW se dá taky chipnout. Jen je otázka jak dlouho pak ten motor vydrží. A je jedno jestli je to VW, Škoda nebo Seat.
  2. Zajímalo by mě, jak dlouho to pak vydrží spojka.
  3. Je škoda, že to videjko už nejde. Ten zvuk bych mohl poslouchat pořád.
  4. No každopádně dávat pět a půl tisíce za něco, co ani nezvedne výkon, se asi bude chtít dát málo komu.
  5. Taky se mi do toho nechce rejpat, ale ten zvuk píšťaly miluju. No záruka ještě dva a půl roku, takže na rozmyšlenou mam času až až.
  6. Tak zvuk to má pěknej. Je to tam znát víc než jsem si myslel. Škoda, že mam ještě záruku.
  7. Včera večer jsem to znovu zkoušel a vzal jsem to v obouch směrech, abych vyloučil vliv větru nebo jízdy z kopce a opravdu to tak je. V jednom směru jsem naměřil nějakejch cca 7,4s a druhym směrem asi 7,5s. Budu to muset reklamovat.
  8. No na letišti to sice je, ale benzín normální. No možná Shell V-Power to už si nepamatuju. Ale auto jsem kupoval jako úplně nový, takže jsem si jistej, že ten motor je origo 105hp.
  9. S tim chiptuningem by mě to taky zajímalo. Dal jsem na youtube video jak akceleruje moje Fabie (77kW) a psal mi nějakej angličan jestli mam chip a nebo jestli je to z kopce, protože moje originál Fabia 105hp má z 0 na 100 za 7,8s a jeho s chipem se 130 hp má 8,3s a že ze 100 na 180 je moje taky rychlejší než jeho se 130hp. A navíc je mi divný, jak na rovince může moje origo Fabka mít 7,8s, když to někde testovali a měli 10,1s.
  10. A nevíte někdo, jakej zvuk to má po namontování? Jestli to tam je vůbec znát.
  11. Mam 1,2 TSi 77kW a musim se toho motoru zastat. Koupeno 01/2011. Teď mam najeto 31.000 km a až na kabely od svíček, na které ale pomůže dát je do husího krku a je po problému jsem naprosto spokojen. S motorem nebyl jediný problém a to to auto opravdu nešetřim! Max rychlost po dálnici cestou do Mnichova se mi povedla 230 km/h a to si myslim, že je velmi slušný! A na druhou stranu se s nim dá jezdit pod 6 litrů na sto když se snažíte.
  12. Na blow off ventil jsem se ptal přímo v servisu Škoda, a o záruku tim přijdeš. Taky ho chci namontovat, miluju ten zvuk ale musim počkat ještě tři roky až bude po záruce. :-(
  13. Já mam 1,2 TSi 77kW, najeto 30tis. km a zatim bez problému. Až na kuny. Kabely od svíček měněny 5 krát! nepomohl sprej ani chlupy ze psa! Prý se na to začal dělat kryt tak se na něj musim v servise poptatt.
×
×
  • Vytvořit nový...