Přejít na obsah

Sam fisher

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Sam fisher

  1. Tak díly seženeš po vrakáčích a na internetu v bazarech. Potřebuješ díly z FL modelu. Konkrétní čísla ti možná poradí někdo tady.
  2. Fakt nikdo nědělal zavírání kufru na elektriku? Kdyby se do toho někdo chtěl pustit, hlásím se na pokusy
  3. Mám podobný problém, tak to písnu sem. Mám DSG, ivory interiér. Auto z bazaru a kůže na vrchu páky (kolem plaketky) je dost odřená. Dá se to někde přečalounit nebo koupit vršek páky někde nový?
  4. Tommy: Minimalne potrebujes panel, předělat zapojení, nakodovat a něco v topení se ještě mění. Možná toho je víc, tohle ale určitě.
  5. Sam fisher

    Výběr motoru

    TAk už máš nové auto nebo aspoň něco objednané?
  6. To bohužel můj servisák nevěděl a neuměl mi rozchodit tempomat
  7. Můžete si udělat chlapci test. Pokud máte foták, který umí fotit s ručním nastavením teploty (ne jen předvoleneé režimy žárovka, zářivka, mraky apod....) Nastavte 5200K a vyfotte svoje svítící xenony...měly byste pozorovat žlutý nádech. Pak nastavte přednastavený profil pro sluníčko (výsledek by měl být stejný) a pak nastavte 4300K, získáte fotku, kde osvětlená část vašimi xenony bude bílá Tedy za předpokladu, že je nemáte vysvícené a jejich teplota není už nižší. PS: to srovnání světel u Audi bych odhadoval na 4300k původní a 6000K Led osvětlení. Nicméně druhá fotka je trochu přeexponovaná a může to klamat. To srovnání pomocí fotek berte spíše orientačně....muselo by se to fotit trochu líp, aby to refloktovalo skutečnost.
  8. Sam fisher

    Elegán

    Moje octavka 2007. Trochu ji ladím do mých představ, ale nejsem tuner :)
  9. Sam fisher

    Octavka Ze zadu

    Z alba Elegán

    romantika při západu slunce

    © www.Martinifoto.cz

  10. Sam fisher

    Přední kolo

    Z alba Elegán

    © www.Martinifoto.cz

  11. Sam fisher

    Go Green HDR orez

    Z alba Elegán

    © www.Martinifoto.cz

  12. Sam fisher

    Octavka Ze zadu zleva

    Z alba Elegán

    © www.Martinifoto.cz

  13. Sam fisher

    Octavka příď

    Z alba Elegán

    © www.Martinifoto.cz

  14. Sam fisher

    DSC 5910 Hdr

    Z alba Elegán

    Současný stav. Chtěl bych ještě přelakovat ochrané lišty.

    © www.Martinifoto.cz

  15. Sam fisher

    DSC3814

    Z alba Elegán

    Interiér ivory v čele s hnusným starým volantem. Nyní již faceliftovaný RS s gombikama
  16. Sam fisher

    DSC3817

    Z alba Elegán

    Původní stav

    © www.Martinifoto.cz

  17. Nakonec jsme ještě měnili páčku od blinkrů kvůli nefungujícímu tempomatu.
  18. Já o tomhle poprvé slyšel v autosalonu Seatu, když jsem se projížděl v altee a čuměl jsem, že něco takového vůbec existuje Nicméně do mé Octavky bych tuto funkci rád doinstaloval a vyzkoušel...samozatmívací zrcátko mám. Věděl by někdo jak na to?
  19. Pánové jako fotograf o světlu a jeho teplotě něco vím a 4300K rozhodně není "bílé" sluneční světlo. Barva světla se samozřejmě mění i v přírodě, ale pokud vemem "standardní" letní den v našich zeměpisných šířkách, tak teplota světla je kolem 5200K. K blížícímu se západu slunce teplota klesá a světlo žloutne (mluví se o zlaté hodince před západem slunce). Toto světlo pak má cca 4000K (i míň těsně před západem). Pro srovnání....obyč. žárovka má nějakých 3500K a svíčka asi 2000K. Tomu odpovídá i moje pozorování, kdy na Octavii vidím světlo z xenonu do lehce žluta (právě těch 4300K). 5000K je tedy nejblíže čistě bílé barvě. 6000K už je "studená bílá" A od 7000K začne světlo rychle modrat.
  20. No mě by spíš zajímala varianta s plným elektrickým otevíráním/zavíráním kufru. Nešlo by to třeba upravit ze superba, kterej to umí? Pokud by se do toho někomu chtělo, ať dá vědět
  21. Sam fisher

    RS vs SCOUT

    Trochu starší téma....ale vzal bych žlutý RS combi ...a když by nedali žlutý, škodovka vám snese aspoň bílý :-)
  22. Sam fisher

    Výběr motoru

    Mám 11 měsíců Octavii s 2.0 TDI a DSG. Při výběru mě také lidé zrzovali od dieselu, konkrétně tento jsem chtěl, protože je celkem ekonomický a přitom se s ním dá svižněji zajezdit. Za ten necelý rok jsem najel nějakých 15t km. Auto jezdí i na krátkou vzdálenost do města (5km) a nedělá mu to problémy. Jasně no...tak teď v zimě se neohřeješ, ale jede normálně a filtr se zatím nehlásil. Pravda je, že pokud mám náladu, jdu se "projet" a auto po zahřátí protáhnu, což bych řekl je dobrý způsob jak spálit zapadlé saze a filtr vyčistit. PS: auto jsem kupoval již s 190 000 km. Na tvém místě bych se TDI nebál, ale pokud vyloženě jezdíš jako důchodce a motor nevytočíš nad 2500 ot./min jak je rok dlouhej, tak ber radši 1,4T, je to jistota.
  23. Na ovládání hlasitosti se musí vymenit jeste gateway (model z fl), aby umela precist nove protokoli z nové podvolantovky.
  24. Já tohle už pár měsíců řeším u sebe....akorát původní volant jsem neměl multi, novej tříramenej RS už jo Je potřeba vyměnit podvolantová jednotka. U mě se ještě kvůli ovládání hlasitosti a tempomatu musel měnit Gateway (u tebe to možná nutný nebude, když už jsi multi měl, no uvidíš). Jinak ten RS volant se velice dobře drží a je příjemný na dotek. Věnec je tlustší oproti tomu huběnourovi z předfacu
×
×
  • Vytvořit nový...