Přejít na obsah

Tvrdoch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    129
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Tvrdoch

  • Narozeniny 29.1.1988

Oznámení Tvrdoch

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A kolik cca stoji ty ojnicni loziska na tu kliku dekuji za odpoved.
  2. Tvrdoch

    motor 2,8

    KDyz jsem to kupoval tak jsem se ptal 2 mechaniku a dokonce i ze skodovky a bylo mi receno ze tam mam retez ze to nemusim resit dokonce se divali nejak do PC tak jsem zil v domeni ze to nemusim resit. Noo hold bych to mel opravdu udelat to zase bude penez.. Dekuji mockrat.
  3. Tvrdoch

    motor 2,8

    U rozvodu me zajma jestli tam je retez nebo remen bohuzel u motoru 2.8 jsem o rozvodech nic nenasel... A jak casta je jejich vymena..
  4. Tvrdoch

    motor 2,8

    A este jedna otazecka jak je to z rozvodama na tomdle motoru diky..
  5. Tvrdoch

    motor 2,8

    Zdravím vas zda se mi ze mi superb zmenil zvuk motoru pri neutralu a pridavani plynu nic ale jak mile je motor v zaberu staci na D a drzet brzdu tak ma takovej jakoby uprdenej zvuk zajimame zda je to normalni nebo tam muze bejt neco spatne? Motor ma najeto 189tisic kilometru a je to 2.8 V6 dekuji za rady a popripade jestli to nekomu dela taky.?? diky moc predem.
  6. Vcera jsem vezl normalni vlek s normalni 7 polovou zasuvkou tudiz jsem tam dal redukci z 13-7polu a senzory byli vyple tak nevím ale pokud pripojim platak tak porad piskaji.. jsem s toho jelen :-)
  7. Ahoj mam dotaz kdyz pripojim auto prepravnik a zapojim elektriku na aute mam Original tazne s 13 polovou zasuvkou a i na vleku mam 13 polovou a kdyz zaradim zpatecku tak mi to neodpoji couvaci senzory a porad hlasí nevite proc???
  8. Tvrdoch

    Spotřeba

    ujel jsem 200 kilometru coz je od nas Zatec-Praha a zpet a spotreba 11.9l/100km LPG
  9. Tvrdoch

    Servo rizení

    Vyreseno origo dil skoda a funguje jak ma a nema to chybu. Cerpadlo bylo v haji.
  10. Muj nazor jeze jedine co by tam mohlo byt je tam hnedka ta s cislem 1
  11. Tvrdoch

    Servo rizení

    To prvni po me chteli poslat zpet vis a montoval mi to kluk co dela v servisu velice sikovnej mechanik. Tam neni co by jineho odeslo nez to cerpadlo? rizeni je uplne mrtve takze ja myslim ze jedine cerpadlo tady za to muze nebo se pletu?
  12. Tvrdoch

    Servo rizení

    Prvni delalo hrozny zvuky probehla vymena dalo se tam repas od TRW a to obcas vypnulo kdyz jsem preradil treba z D na R a zacal tocit volantem pak jsem prisel na to ze teklo okolo hridleky tak jsem ho poslal opet na reklamaci dostal jsem nove to same a po 200 kilometrech prestalo fungovat uplne.. fakt divny. nekde nic netece ani kapka oleje. jsem s toho fakt uz na nervi nevim co stim mam delat.
  13. Tvrdoch

    Servo rizení

    Ahoj chlapci mam problem uz mam v aute druhe servo a opet stejne odeslo a prestalo uplne reagovat myslim si ze to bude opet Servo cerpadlem ale nemate nejakou skusenost proc takhle odchazi a nebo zlobí? Dekuji mockrat za vsechny odpovedi.
  14. Za me ?? Dal bych si to tak na moji pracovní feldu ale na superba vubec..
×
×
  • Vytvořit nový...