Přejít na obsah

dave1024

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

619 zobrazení profilu

Oznámení dave1024

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. 205000km, tak se na to kolega zběžně kouknul, vypadá to na malou trhlinku na svodech, po vypnutí motoru prý cítí zplodiny v interiéru, asi má lepší čuch než já :-)
  2. Jsem zapomněl napsat, že na STK to má špatné emise, technik právě říkal, že si mám nechat vyměnit kat a přijet, někde na fóru jsem právě četl, že by to mohla být lambda, tak jsem si přečetl jednotku a tohle mi vyjelo :-)
  3. Zdravím, prosím o radu. Motor se chová normálně, spotřeba běžná. Objevila se mi kontrolka diagnostiky (grilované kuře), načetl jsem, vymazal chybu. Chyba (viz foto) se nepravidelně po vymazání objevuje, někdy po 600km, jindy po 1700km nebo i po 100km. Je mi někdo schopný takto na dálku poradit, zda se jedná o lambdu nebo je kat na výměnu? Fabia I, 1.2 12V/47kW, r.v. 2005 Děkuji.
  4. Je pravda, že jsem měl předtím Castrol Magnatec, sice v polos. a neklepalo to. Možná tam dal nějaký shit oil, vzal si za něho jenom nějaké 3 stovky podle účtenky, ani tam nebylo napsané co to je.
  5. Prosím o pomoc. Mám Fabii r.v.2001, 1.4MPI/50kw. Klepou mi ventily při nízkých otáčkách a při cca 2000ot. klepat přestanou. Závada se projevuje sporadicky, někdy to klepe i 3 dny, potom je několik dnů klid. Auto bylo před 3 měsíci v servisu, byl děravý sací koš, ten byl vyměněn a údajně motor pročištěn. Tato závada už jednou byla cca před 4 lety, tenkrát byl vyčištěn sací koš. Před cca 60000km byl vyměněn rozvodový řetěz, svíčky cca rok staré. Kontrolka oleje se při projevu závady nerozsvítí a motor jede normálně, dobře táhne a spotřeba se podle palubního počítače taky nezvýšila. Děkuji za rady.
  6. dave1024

    Zámek dveří

    Už jsem ho stříkal Konkorem a nic
  7. dave1024

    Zámek dveří

    Koupil jsem si Fabii sedan r.v. 2001, ale zjistil jsem, že u řidiče chybí zámek dveří a u spolujezdce se mi podaří zasunout jen 2/3 klíče do zámku. Je tam originál manuální central a přidělané dálkové, které je jediná možnost jak auto otevřít. Dá se ten zámek nějak opravit, nebo dá se nějak dostat pod kapotu bez odemčení vozu, kdyby mi v mrazech odešla baterie. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...