Přejít na obsah

honzerek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli honzerek

  • Narozeniny 14.4.1990

Návštěvy profilu

993 zobrazení profilu

Oznámení honzerek

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Během pracovního dne se mi mobil nevybije ani při navigování. Ten kabel je opravdu zbytečný, když je ta technologie natolik pokročilá, tak nechápu, proč to nelze propojit bezdrátově. Takže počkat na příští rok a uvidí se.
  2. Je možné zrcadlit navigaci (waze, google maps) bezdrátově? Je celkem nepohodlné stále mít napojený telefon přes USB. Díky.
  3. Jako slyšel jsem o Áčkách samé lepší, ale zatím nemám žádného soukromého zájemce a do 7-14 dnů bych chtěl mít auto prodané (na internetu 3 den). Zatím se mi ozvali jen 3 bazary (esa, aaa a nějaká pražská). Můžeš mi doporučit, kde jednají solidně? I o ESA jsem četl celkem blbé názory, ale nebylo to tak hrozné jakv áčkách.
  4. Budu to řešit první s kupcem. A když to dám do autobazaru (ESA, Áčka) na odkup, tam se s něma asi domluvit nedá, že? Nemá někdo zkušenost?
  5. No jasně, to bude první věc co zkusím, domluvím se s novým majitel, ale ne každý je ochotný a přistupuje k věci s nadhledem. Všichni jdou jen po levnější ceně a nikdo nebude chtít přispívat na dálniční známky.. Ale uvidíme, možná budu mile překvapen!
  6. Musel si psát před ní stejnou RZ? To není dobré ale nikde se nepíše, že to musíš napsat perem nebo lihovkou, to nepíšu tužkou a doma vymažu, nebo? Co se týče výměny skla, to jsem velkou náhodou zrovna měnil asi 2 měsíce zpátky to by teda nějak šlo udělat, kdyby to natrhl, šel to vyměnit, speciálním vymazavacím perem to tam napsal a pak doma už si udělal svoje? To Luda: a ty si musel taky před nima psát RZ? A kdy si to prováděl? A taky si to dělal, při koupi nového auta, nebo jiná situace? Díky za rady.
  7. Zdravím, mám/budu mít problém ohledně dálničních známek čr/svk. Mám koupené roční známky, budu do 14 dní prodávat auto a kupovat nové. Při koupi nového vozu, bych rád tyto známky ze starého odlepil a nalepil do nového, ale bohužel mám vypsané SPZ z auta, které prodávám. Četl jsem na netu i forech, že to v tomto případě nejde vyměnit a musí se koupit nové známky, což mi přijde úplně na ho*no! 3000 Kč vyhodím z okna (česká i slovenská). Ale taky jsem četl, že když se napíše chybně SPZ, tak že to pošta vymění, tak to nejde nějak ošmelit a říct jim nějakou pohádku na poště s tím, že jsem napsal SPZ z jiného auta (třeba firemního) a dají mi novou? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady.
  8. Už jsem zpět ze servisu, vyhodilo to chybu 16567 obvod snímače teploty paliva. Dráty ke snímači, byly totálně rozdrolené, takže to byla jistá příčina! A ještě k tomu, jen chytl do ruky ten snímač, trošku povytáhl a jeden z drátků praskl Vyměněny drátky za 10 min a chyba už se neukázala a snad už neukáže! Snad jsem někomu trochu poradil kam se podívat, než začne vyměnovat drahé komponenty.
  9. Jel jsem do servisu, než jsem tam přijel, kontrolky samy od sebe zhasly! Takže v servise to hodili na diagnostiku a jenom jim to napsalo, že mám špatné žhavící svíčky (což už vím asi od začátka jara a na jízdní vlastnosti a na tuto chybu to vliv určitě nemá). Ještě jim tam naskočila chyba snímač teploty motora, která při zapojení druhé diagnostiky se neobjevila. Jak jsem jim říkal, že to má zvláštní chování při akceleraci (pocukávání a trhavé rozjíždění), tak mi vyměnili aspon vzduchový filtr. Po odjetí 20 km, jsem k němu pro jistotou zajel a opět napichl na 2 různé diagnostiky a obě dvě ukázaly jen ty svíčky, nic víc, nic mín. Vše vypadalo OK, zdálo se mi, že to jede opravdu lépe, odjel jsem cca 50 km a opět se mi ukázala kontrolka + emise do dílny. Čím to zas může být? Že by ten snímač u motora dělal takový povyk a mělo to vliv na to cukání? Už jsem tam opět volal a pojedu tam potřetí to napichnout na diagnostiku, ale čekám, že tam zas nic nebude (ikdyž zatím svítí kontrolky a možná se objeví kde je chyba).
  10. Zdravím, dnes se mi ukázala kontrolka motoru + hláška Emise do dílny. Nevíte čím to může být velice předběžně? Stalo se to při špatném rozjezdu a následném zkapnutí a opětovným nastartování se to ukázalo. Před nějakým cca měsícem se mi auto samovolně hodilo do nouzového režimu, ale po opětovném nastartování vše bylo v pořádku. Poslední týden až dva si všímám menšího výkonu při rychlostních st. 3 a 4 při zrychlování to pomaleji reaguje a není to tak živé jak předtím. Dočetl jsem se, že to může být váha vzduchu, ERG ventil, co bych mohl ještě očekávat? Děkuji za rady.
  11. Jel jsem na diagnostiku po cestě k mechanikovi projel auto na dálnici, střídal jak klidnou, zatěžovací jízdu a turbo šlapalo a do žádného nouzového režimu auto už neskočilo. Po napojení na diagnostiku to napsalo "Regulace přívodu vzduchu do turba". Může to být prý jednorázové vyhození do nouzovky a pak bude klid a nebo se to taky može opakovat, uvidíme. Máte s tímto někdo zkušenosti a jak to u vás případně dopadlo? Díky
  12. Zdravím, chci se s váma poradit ohledně problému co se mi stal na pracovní cestě. Jedu na dálnici cca 140km/h mám nohu na plynu a z ničeho nic (žádná rána, škubnutí, mechanické cvakání, cokoliv nějak zvláštního) to začalo samo od sebe zpomalovat a vůbec to netahlo, jak kdyby to ztratilo polovinu koní po cestě. Byl jsem cca 40 km od cíle, tak jsem to dojel, auto bylo líné, ale jelo to. No a vůbec nevím čím to je, jelikož jsem týden na SVK auto bude celou dobu stát, chci se zeptat, čím to može být? A jestli s tím můžu potom jet domů, což je cca 250km, kde mám své mechaniky. Jako měl jsem první názory, že to může být turbo (ale žádné pískání, divné zvuky nebyly a ani nejsou) a pak třeba vstřikovače... Je to 2005, 1.9 TDI PD, najeto cca 255 000. Díky za názory.
  13. Okey, pošli mi prosím do zpráv na tebe číslo a mail. Není jisté kdy to budu přesně měnit, ale udaje si pečlivě uschovám Díky
  14. O víkendu jsem si nechal opravit teplé starty, přehráním softwaru a přidáním startovací dávky a startuje to perfektně, jenom to má hodně ty starty výbušné. Proto jsem čekal na doporučení nějakého přípravku, který by mi to trochu mohl upravit. Četl jsem na heurece různé komentáře a hodnocení, ale kdoví jestli se tomu dá věřit. Prozatím se rozhoduji mezi těmito třemi : http://aditiva.heureka.cz/stp-diesel-injector-cleaner/ http://aditiva.heureka.cz/liqui-moly-cistic-dieseloveho-systemu/ http://www.autodoplnky-prodej.cz/6446-cistic-vstrikovaciho-systemu-diesel-motoru-300ml.html
  15. to foxdive master: mohl bys mě poslat link na tu firmu? A je ta cena i s prací? To žralok: Kolik si účtuješ za sklo na Octavii II, sklo je s šedým pruhem a dešťovým senzorem i s prací? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...