Přejít na obsah

berzoras

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli berzoras

  • Narozeniny 29.7.1977

Návštěvy profilu

2 131 zobrazení profilu

Oznámení berzoras

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám Yetiho 14 dní a Octavku combi 3 roky, na obou autech xenony a naprostá spokojenost, nikdy bych už neměnil. Mimochodem na Yetim se už nemontují xenony, ale bixenony. Je to proti Octávce velkej rozdíl, když ti i dálkový světla nepřisvicuje obyčejná žárovka, ale otevře se clona na xenonu.
  2. Co se vám honí hlavou?

  3. Co se vám honí hlavou?

  4. Zdravím všechny, podrobně jsem pročítal vlákno týkající se motoru 1,4 TSI v Yetíkovi. Nejvíc jsem se dočet o argumentech proč pořídit či nepořídit 1,2 TSI a proč pořídit a nepořídit 1,4 TSI. Hledal jsem nějaký dobrý informace jak zajet úplně novej motor 1,4 TSI, ale nic jsem nenašel. Písněte někdo zkušenosti, nebo vložte odkazy jak správně zajet novej motor 1,4 TSI. Díkec
  5. Nakonec jsme objednali jako druhý auto Yetiho a tam ta fičurka s tím řazením je , takže bude vystaráno. Já dostanu Octávku a žena Yetiho. S Yeťákem budu někdy jezdit i já a automat fakt není moje krevní skupina... Takže výsledek je klasickej šestikvalt 1,4 TSI a Maxidot s nápovědou zařezení rychlosti
  6. Co se vám honí hlavou?

  7. Díky za radu, vím, že to není idální "radítko", ale když je manželka schopná to na dvojku kalit 70 km/hod, tak asi budeš souhlasit, že radítko je pro její potřebu super záležitost!
  8. Ještě jsem pročítal ostatní diskuse na fóru a v týhle souvislosti mi přišlo docela dobrý vybavit si Yetíka bez rezervy pneumatika Continental s technologií Contiseal: http://cs.autolexicon.net/articles/contiseal/ Stejně když mi přijde od objednán až za čtvrt roku, tj. někdy v dubnu 2012, tak už přijde na letních gumách a až si budu pořizovat zimní, tak si pořídím ty s contisealem. Máte už je někdo? Jaký jsou zkušenosti?
  9. Tak jsem dneska mluvil se Škoda Auto a mimo jiné jsem se zaptal i na nový znak. Měl by se začít montovat od 12. až 13. týdne roku 2012, ale pouze na nové modely aut, tzn. na Citigo a až vyjede Rapid. Stávající modely budou stále vyráběný se starým logem , asi jich maj hafo v zásobě.... Takže někdy na přelomu března a dubna 2012 by mohlo bejt nový logo k zakoupení jako náhradní díl...
  10. Zdarec, tak si odpovídám sám, volal jsem na Škodu Auto a řekli mi, že to nejde, protože v Oct II z roku výroby 2009 je ještě stará řídící jednotka na kteoru doporučení zařazení rychlostního stupně nejde dohrát ...
  11. Ahojte, mám OCT II, 1,4 TSI, v eleganci, rok výroby 2009. Jezdí s ní i hodně manželka a zjistil jsem, že na Yetim se na MAXIDOTU zobrazuje v pravém horním rohu doporučený rychlostní stupeň s nápovědou na jaký stupeň zařadit/podřadit. Nevíte zda existuje nějakej slušnej servis, kde by to dokázali softwarově dohrát, aby to měla i dvojková Octávka? Máte s tím někdo zkušenosti? Díky za rady a tipy!
  12. Jasně Sranki, přesuň to. Dík.berzoras
  13. Díky všem za reakce. Jak psal Artigas a WalkerT, zdá se mi nejlepší rezervu neobjednávat a na delší trasu si místo ní přibalit jedno z letních nebo zimních kol podle toho, který mám obutý a který volný v garáži. Akorát je nutný dokoupit hever a klíč, to snad maj jako origo příslušenství v servisech.
  14. Zdravím, v pátek 3.2.2012 jsem byl objednat naše 2. auto do rodiny a zvítězil Yeti! Jsem jak malej kluk, už se na něj moc těšim. Rozhodli jsme se pro 1,4 TSI Fresh Drive II v hnědé Mako. Prodejce mi přesvědčil, že je dobré doukopit rezervní kolo, ale že mu mám v pondělí zavolat, než to zadá do systému na tvrdo, jak jsme se rozmysleli. Stále váhám jestli to má cenu, přeci jenom ubere hodně prostoru v kufru. Jaké máte zkušenosti? Má cenu kupovat rezervní kolo? A když tam je rezerva a na ní mezipodlaha, je pak mezipodlaha ve stejné výšce s plochou pod zadníma sedačkama? Dík za rady zkušených Yetistů ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...