Přejít na obsah

Alfredson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Alfredson

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Jak se budou chovat tlačítka MF pro listování v menu maxidotu, který nemám. Mám firemní absolutní holinu - obyč. palubák, bez tempomatu, xenonů a ostatních srandiček (MR 2017). Jestli jsem správně pochopil i z jiných témat tak MF lze dodělat i do tohoto sociálního případu. Sehnal jsem dobře tříramínko i s MF, tak bych to rád oživil i za cenu dalších nákladů (gateway, kabeláž, práce...) Jde mně o to abych se vyhnul nějakým chybovým hlášením. Díky!
  2. Zdravím všechny, rád bych se zeptal na "drobnost". Jak se budou chovat tlačítka MF pro listování v menu maxidotu, který nemám? Mám firemní absolutní holinu - obyč. palubák, bez tempomatu, xenonů a ostatních srandiček (MR 2017). Jestli jsem správně pochopil z výše uvedeného (Krason, rolbař), tak MF lze dodělat i do tohoto sociálního případu. Sehnal jsem dobře tříramínko i s MF a rád bych to oživil i za cenu dalších nákladů (gateway, kabeláž, práce...) Jde mně o to, abych se vyhnul nějakým chybovým hláškám. Díky!
  3. Tak na Tebe bych "chtěl na tom parkovišti narazit"... Hlavně když využíváš toho dorazu. To bych Tě potom vytahal nejen za uši. Každopádně jednoznačně demontovatelné! 1) Vypadá to líp. 2) Když doTebe někdo práskne, tak koule stejně nic nezachrání. Pokud to bude malý ťukanec tak bez koule = vždy oboustranně menší škoda než s koulí. Nárazníku se tak říká, protože je prioritně konstruován s tím, že se počítá s nárazy do určitých rychlostí bez následků. Koule a všechny komponenty tažného na nárazy konstruováno není!!! Ani na tahání. Od toho je na každém autě speciální lehce dostupné oko. Pro ostatní prosba - troška ohleduplnosti vůči ostatním. I vy můžete někdy lehce nedobrzdit, kdy bez koule před váma to může být za nula. S koulí je to na výměnu nárazníku, chladiče, u lepších aut komponenty klimatizace, atd... To vše s náklady bratru za několik i desítek tKč jenom protože frajer před váma odmítá jednou za čas ohýbat hřbet. Pro nic za nic není (nebylo) zakázáno jezdit na volno s nainstalovanou odnímatelnou koulí...
×
×
  • Vytvořit nový...