Přejít na obsah

pavel88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení pavel88

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravim, mam feldu uz pres rok a pomalu mi zacina vadit ze nema absolutne zadnou vybavu krome centralu. Nebavi me porad kroutit s klickou a natahovat se kdyz chci otevrit okno u spolujezdce. A o toceni s volantem na miste bez posilovace radsi ani nemluvim... Jak moc velky problem, a to jak v narocnosti tak i financne, je predelat predni okna na el. ovladani a a domontovat posilovac rizeni? Ma s tim nekdo zkusenosti? Poradte!
  2. pavel88

    Objem nádrže

    tak s tim ze je ukazatel presny nemuzu souhlasit, teda spon muj ukazatel az tak presny neni, jednou mi tam neukazuje vubec nic a sviti rezerva treba 50km a jednou treba jenom 20km, uz sem takhle dvakrat musel tlacit, jednou dokonce cca 4km
  3. pavel88

    Objem nádrže

    Zdravim, nevite nekdo kolik ma litru nadrz v 1.3MPi (hatchback), r.v.1997? Myslim vcetne rezervy, proste celkovy objem nadrze. Hledal jsem to na netu a vsude pisou, ze ma 42l, ale kdyz jsem vcera bral plnou nadrz, tak mi rucicka palivomeru jeste neco malo ukazovala a presto se mi tam veslo 41.55l. A nejak mi nejde do hlavy ze by palivomer jeste neco ukazoval, kdyz by v nadrzi bylo necelyho pul litru benzinu. P.L.E.A.S.E poradte!
  4. Mam podobny problem na 1.3MPi, r.v.97 naj. cca 60tis. Zacalo to delat skoro ze dne na den. Muze to byt benzinem?
×
×
  • Vytvořit nový...